Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
rigo88 #10289 üzenetére
Csak a locálisan csatolt eszközöket mondja meg neked.
Valahogy biztos lehet rá faragni fdisket. Sajnos distronként változik a hely. Én is alternatív linuxot használok a routeren és míg tplink alatt simán /dev/sda /dev/sdb és hasonlók vannak addig asus alatt sokkal cifrábbak.
Esetleg az linux distro oldalán nézz körbe kell hogy legyen manual/how-to hozzá.Más: Vbox alatt vagyok most a debiannal és hostname gondok vannak vele. Telepítéskor a debian-at adtam meg neki, végződésnek meg .lan-t
Szóval elvileg el lehetne érni a debian.lan címen is de semmi...
Illetve ez most nekem több gondot is okoz sajnos, többek között az proftpd is panaszkodik rá.A hostname -f parancsra azt írja, hogy ismeretlen host. Hogy lehetne egy localhost alatt megoldani, hogy minden működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest