- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
MasterMark #14707 üzenetére
Puppy linux (Lucid) [link]
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #14707 üzenetére
A legtöbb LiveUSB "csak" annyit tud, mint egy CD-s változat, tudomásom szeerint csak Ubuntu-alapúaknál van "persistence", ami megőrzi a beállításokat. Volt még valami, amit próbáltam, az külön mappából tudott cuccokat betölteni minden induláskor, de "az nemaz"...
Amúgy mi lenne a feladat, milyen HW van alatta, melyik disztró és asztali környezet szimpatikus Neked? Ha bírja a gép, és van kedved kipróbálni, akkor Xubuntut javaslnék. P III (nem elírás!!!) gépen, hurka procival, valami AGP VGA-val elindult a 12.04 Xubuntu, pedig még a grub is hisztizett a VGA miatt.
-
Vladi
nagyúr
válasz
MasterMark #14702 üzenetére
slax erre lett kitalálva. A weboldalán össze is tudod állítani a szoftvereket, és már azt töltöd le ami kell.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Ez disztró független dolog, állítsd be az fstab-ban a dolgokat, hogy ne mentse a hozzáférési időket, ne legyen barrier meg hogy a /tmp a ramba kerüljön.
-
ViZion
félisten
válasz
Xubuntu, Lubuntu elsősorban ezeket javaslom a kezelhetőség miatt... Ha ezeket lassúnak találod, akkor lehet lefelé lépdesni: Slax, Puppy, Tiny Core, DSL, ilyesmik.
De én azt szoktam mondani, h inkább egy lassú Xubuntu, mint egy gyors Tiny Core... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14698 üzenetére
Nézd meg nem Ubuntu, nem Ubuntu alapú másik disztróval.
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #14696 üzenetére
Ja, azt hittem külső... ohh.
-
Jester01
veterán
válasz
MasterMark #14696 üzenetére
Akkor is (*) el kellene indulnia, feltéve, hogy az alaplapodon a boot sorrend megfelelően van beállítva. Én is olyan gépen használom amiben van belső merevlemez is, induláskor az alaplap boot menüjében kiválasztom, hogy a pendrive-ot szeretném.
(*): rádugott vinyóval
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #14693 üzenetére
Előbb indítsd a Live-ot, utána dugd rá a vinyót...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14693 üzenetére
Passz, ezt már az Ubis topicban kellene kérdezned, én legalább is nem ismerem a mostani Ubit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14691 üzenetére
Most nemrég egy Backtrack-et próbáltam ki penről presistent módban, azon még régi Gnome volt, teljesen normális sebességgel ment.
Az új Uborkát nem ismerem ilyen téren (sőt, kerülöm is), de mintha írták volna, hogy nem éri be annyi erőforrással, mint a Gnome-os "korszakban".
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14689 üzenetére
Ennyi helyre kb. bármelyik elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest