- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
MasterMark #14702 üzenetére
slax erre lett kitalálva. A weboldalán össze is tudod állítani a szoftvereket, és már azt töltöd le ami kell.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Ez disztró független dolog, állítsd be az fstab-ban a dolgokat, hogy ne mentse a hozzáférési időket, ne legyen barrier meg hogy a /tmp a ramba kerüljön.
-
ViZion
félisten
válasz
Xubuntu, Lubuntu elsősorban ezeket javaslom a kezelhetőség miatt... Ha ezeket lassúnak találod, akkor lehet lefelé lépdesni: Slax, Puppy, Tiny Core, DSL, ilyesmik.
De én azt szoktam mondani, h inkább egy lassú Xubuntu, mint egy gyors Tiny Core... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14698 üzenetére
Nézd meg nem Ubuntu, nem Ubuntu alapú másik disztróval.
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #14696 üzenetére
Ja, azt hittem külső... ohh.
-
Jester01
veterán
válasz
MasterMark #14696 üzenetére
Akkor is (*) el kellene indulnia, feltéve, hogy az alaplapodon a boot sorrend megfelelően van beállítva. Én is olyan gépen használom amiben van belső merevlemez is, induláskor az alaplap boot menüjében kiválasztom, hogy a pendrive-ot szeretném.
(*): rádugott vinyóval
-
ViZion
félisten
válasz
MasterMark #14693 üzenetére
Előbb indítsd a Live-ot, utána dugd rá a vinyót...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14693 üzenetére
Passz, ezt már az Ubis topicban kellene kérdezned, én legalább is nem ismerem a mostani Ubit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14691 üzenetére
Most nemrég egy Backtrack-et próbáltam ki penről presistent módban, azon még régi Gnome volt, teljesen normális sebességgel ment.
Az új Uborkát nem ismerem ilyen téren (sőt, kerülöm is), de mintha írták volna, hogy nem éri be annyi erőforrással, mint a Gnome-os "korszakban".
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MasterMark #14689 üzenetére
Ennyi helyre kb. bármelyik elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest