- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haladok.
Az udhcpd lesz a probléma forrása; megnéztem windóz alól, hogy mit ad át a DHCP a klienseknek, és a Default Gateway 0.0.0.0 és 192.168.2.1 volt, holott én csak a 192.168.2.1-et írtam az udhcpd szerver konfigba.
Kapcsolat dsable-enable a windóz kilensen, és akkor már csak 192.168.2.1 volt a gateway, és úgy volt NAT is. Mindjárt megnézem Linuxokkal is.Ja, és az udhcpd.leases -be nem ír semmit... dumpleases kb. üres kimenetet ad...
Valaki látott már hasonlót? Miért ad át ilyet, látszólag magától?

Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- DJI topic
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Peugeot, Citroën topik
- Windows Insider Program
- Telekom mobilszolgáltatások
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest