- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-02-10 08:23 Téma összefoglaló
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Kosz mindkettotoknek, ez jol hangzik.
Bar van egy Omega Pro -m, ez joval jobbnak tunik, szoval lehet rendelek majd egyet. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
En meg keredek Clubsport F1 -es kormanyt. Ha valaki megunta, ne tartsa maganal!

-
MPowerPH
félisten
Egy olyan csoka nyert, aki minden versenyen mondinerezett, mert nem volt rendes elozese.
rF -ben anno ilyenert meg buntetest sem kellett adni, csak kov. futamra, mert nem tudta befelyezni a versenyt, vagy utolsokent ert be. De ez az osszes csokara igaz, Ricciardos bevetodesek, bucsus modon. Komolytalan... Ezert irtam akkor, hogy ezek anno egy fenykorat elo F1RFT ligaban elveteztek volna. En meg nem ertettem, hogy tudjak egymast allandoan megtamasztani, meg kerek a kereken menni. Csak akkor esett le, amikor elinditottam a game -et.En AC es rF2 parti vagyok, ezeket toltam eddig, es jo volt. Norbi sem veletlen AC -val keszult fel a turaautos futamaira. iRacing hozzam nem jutott el, nem olyan ligakban voltam, ahol azzal mentek. Meg 3 szim mar boven sok, ha az embernek nincs annyi ideje...
De nekem.itt kezdodik a szimulator versenyzes, nem ilyen szarokon. Mokanak egyebkent jo, karacsonyi lanpartyn ezzel az F1 -el toltuk, mert a tobbseg nem kormannyal jott, hanem game pad -al. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Nincs. Gumifizika majdnem zero. Elfekezed az elsokat, es mintha mi sem tortent volna mesz tovabb, semmi rezonancia, semmi vizualis mutatvany. Vegigtolod az autot az egyenesen befekezett elso kerekekkel, es utana mehetsz tovabb. A gumi felulete nem savokban melegszik, nincs szekciokra bontva, nem melegedik tul csak a belso fele a guminak. Ha lemesz a palyarol, es visszajossz koszos gumival, nincs semmi, pedig olyankor idobe kerul, mire megtisztul a futofelulet. Lehet padlozni mar meredek kormanyszognel is, ami nonszensz ezekkel a turbos motorokkal, eleg csak megnezned eloben, mikor mennyi gazzal mennek ki a kanyarbol, mesterseges tapadas... Es min latszik meg a legjobban? Kb. 2-3s -el gyorsabb, mint amit a valosagban tudtak az autok. Erezni is, pont ezen a tapados hatso reszen. Es amit mar irtam, auto az auto ellen, toresfizika, mintha kimaradt volna. Az elso serulest meg megcsinaltak, de az oldala, gumik teljesen kimaradtak. Stabilizatorok vagy tornek, vagy nem. 10+ eves rF -ben meg bizony egy gyenge kontakt utan siman elmegy a kormanyszoged, kerekdolesed. Es amit irtam mar, de nem feleltel ra. Mi van akkor, ha ket egyiranyba forgo kerek futofelulete talalkozik? Itt semmi, de a valo eletben csunyasag...
Lehet jo lenne, de a fizika nagy resze hianyos, pontatlan. Ezerd csak egy arcade...A setupozas meg eleg sivar... Nezzed meg, egy komolyabb gameben mi minden van a setup fulnel. Persze ez lehet rossz is, mert siman elveszel benne.
-
MPowerPH
félisten
Dehogy az.... Semmi koze hozza. Ezek korbe nem tudnanak erni egy regi jo rF moddal, mert az elso nagyobb gazra keresztbe allnanak. Semmi szimulacio nincs benne, csak maga a nagydijak lebonyolitasa lett megcsinalva valosaghure. Bohockodni egyebkent jo... De tovabbra sem ertem, es itt probalgatom most is, hogy ha 2 db 300 -al forgo kerek osszeer futofelulettel, akkor miert nem tortenik semmi. Gondolom itt is egy masik dimenzio fizikaja ervenyesul.

frelife: Szerintem penzrol szol ez is. Igy latvanyos, hogy kerek a kereken, de kiesni egyik sem fog, mert nincs fizikaja hozza... A nezonek ez kell, en ezt megertem. Normalis esetben kevesebb akcio lenne, mert az ilyen Brendon gyerek is rF alatt kihullott volna majd az osszes futamon a sok dodzsemezes miatt, es igy nem lenne annhyira erdekes se egy kivulallo szamara.
Bar nem ertem, ha a csapatok is az rF egy bizonyos 'moddolt' valtozatat hasznaljak, akkor miert nem invesztaltak ebbe egy kis penzt, hogy a bajnoksagokat is ezzel inditsak el. -
MPowerPH
félisten
Ertem en, el is hiszem. De maga az, amiert az ember leul jatszani egy ilyennel, az hianyzik. Persze ha sokat varsz tole, akkor csalodsz, helyen kell kezelni. Sinautozni, amatoroknek jo. Nem kritizalni akarom, en nem fogom hasznalni, csak tok nevetseges, hogy egy arcade -al probalnak szimulator bajnoksagot csinalni.
Csak azert fogalmazodott meg bennem, mert a ket auto siman kontaktolhat kerek a kerek ellen, akar futofelulettel is, es igy vegigszaguldhatnak egy monzai egyenesen is, mert semmi nem tortenik. A 10 eves rF modban, de meg az F1 Challenge -ben is egy ilyen kontakt utan repultok kifele a palyarol.(ahogy a valo eletben is) Ez nagyon megmaradt bennem... Most mar ertem, hogy tudtak az esporton is kerek a kerek ellen menni allando kontaktal.
Dodzsem...
Egy regi F1RFT -s futam hatvanyokkal magasabb szinvonalat kepviselt ennel, a jatek, a kihivas, a pilotak, minden. Ott is volt SC, csak nem AI. Voltak birak, akik buntettek is, es voltak csatak, ahol nem volt kontakt, megis kanyarokon keresztul utottuk egymast. 
De ez nem az a topik, csak gondoltam leirom.

-
MPowerPH
félisten
Nem gondoltam volna, hogy ilyen arcade sz@r -al tolnak le egy ilyen szintu bajnoksagot.
Csak onnan jutott eszembe, hogy baratom ki akarta probalni, mert otthon, controlleren O is azzal jatszik(meg a baratjaval, a Forzaval), es letoltottem, kicsit korozgettunk.
De egyebkent igen, azt hittem ezen a szinten mar rF2 a minimum.
Es igen, anno egy sima F1RFT mod is komolyabb cucc volt, pedig mar nem mai csirke. De ugye szim vs arcade, nem is kell osszehasonlitani.Nem tudtam, hogy van topikja...
-
MPowerPH
félisten
Az esport F1 -es bajnoksagban a Codemasters fele szutyokkal mentek?

-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Rajottem, a game controllersben a properties miert nem nyilik meg.... A Fanaled zavarta, legalabbis most mukszik. Mar kiprobaltam mindent, friss a Win is, usb2.0 -ba raktam a vezerlot, driver telepitessel varialtam...
Azert hasznos, mert innen tudtam meg, hogy van uj firmware a kormanyhoz.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
En ertem, de ezt mar a T500RS is tudta(konkretan majd kitorte a kezem, amikor keresztve allt az auto a kerekveton), a V2.5 meg ugyan ugy hozza. Ez max egy regi kormany utan lenne meglepo..
Miert raknal fel akkora kormanyt? GT autok kormanya pont akkora, mint a FANA BMW, a tobbiben meg mar formula kormany van. Autosportban sincs nagy tomege a kormanyoknak....
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
A legszembetunobb a kepminoseg egy 4k monitor utan, full graffal. Mintha egy jatektermi kijelzot neznek, csak ugye ez rajta van a szememen.
-
MPowerPH
félisten
Ma atturtam a szekrenyt, es megtalaltam a dobozaban a borkormanyos piros Logitech MOMO -t.
Eleg ritka volt mar akkor is, no meg draga. Par evet lehuztam vele, F1 Challenge vagy RFT liga. Imadtam. Fel is szerelem probara, mert lemernek fogadni, hogy gyorsabb leszek azzal, mint a mostanival. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Azokkal a trollokkal nem kell foglalkozni... Bar itthon olcsobb egy palyanapra kimenni a H ringre is akar, de igy sem lehet osszehasonlitani a ket hobbit. Ha tobben osszealltok, akkor azert kibirhato, foleg, ha ertetek egy kicsit az auto szerelesehez. Lehet mar venni palyara alkalmas vasakat 500k -ert, arra meg rakoltesz egy 1,5 milliot, es mehetsz vele. Ez 3 emberre vetitve 'csak' 600-700k meg mindig, de ugye ez csak az alap. Es ez nem csak aramot fogyaszt.

-
MPowerPH
félisten
Nekunk helyben volt minden, eleg sok versenypalya volt a kornyeken. Trelert kellett csak berelni neki, mert az auto nem road legal. A nyilt napok dija £150-200, box -al egyutt. Az auto 1 nap alatt megevett egy fekbetet garniturat, abbol Ferodo £31 korul volt az elso, £25 a hatso par. Gumikbol csak hasznalt slick -et vagy vagott slick -et vettunk, de az kibirt meg 2 alkalmat, legalabbis elol. A hatsokat gyorsabban nyalja. Olyan £200 -ert mar talalni 4 gumit. Meg 1-1,5 tank uzemanyag. Minden alkalom utan olajcsere is megvolt, de csak hazilag. Igy kb. ennyi.
Ezen osztoztunk 3 -an, neha 4 -en. Aztan a projekt megszakadt, sajnos a palyanapok eszik az autokat, hat meg a rossz pilotak.
Ez egy csaladi program volt mindenkinek, reggeltol estig, kozben sutogettunk, a csajok iszogattak.
En meg most vettem egy ilyent, csak meg haza kell hozni, es meg kell csinalni.

-
MPowerPH
félisten
Nekem ez az ules van, a cockpittel egyutt. En nem szeretem magat az ulest, az allvany az jo.
Arrol nem is beszelve, hogy a mubor 1 evet bir rajta, utana elkezd repedezni.GalaHU: Azert van koze, mert technikailag sokat tudsz fejlodni a gepen is. Kormanyzas, pedalkezeles, persze csak egy jobb cuccon. Ha beulsz az autoba, teljesen mas lesz az erzesed mar csak egy sima tempos kanyarnal is. Es nem csak a g erok, hanem maga az, hogy az autonak sulya van. Egyebkent szerintem korrigalni konnyebb eloben, leven ott erzed az auto hatuljat, igy azonnal tudsz reagalni. Simezesnel azert ez maskepp mukodik, sokkal nehezebb.
-
MPowerPH
félisten
En is hasznalom a kesztyumet itthon is, csak azert, hogy a kormanyt vedjem a kezemtol. De egyebent nyug az egesz, utalom. Cipot is hasznalom, mert megfajdul a talpam a fektol. De az is idegen, bar az legalabb kenyelmes, es nem fazik a labam.
Nem cinikus volt a hsz -em, es nem lenezo. Szimplan csak tudom, hogy van aki bukoban ul a gep elott, az a realitast akarja meg kozelebb hozni, amihez a versenyules szinten hozzajarul.koanla: Szimezes egy draga hobbi, nem kerdes. En a Clubsport szettemmel, rift -el, cockpit -el magaban elvertem kozel 750k -t. Es ez max egy kozepes cucc, aminek nem sok koze van a valosaghoz. A rift adja a legtobbet hozza egyebkent... Es akkor a gepet nem szamolom bele. Nincs olcso hobbi a mai vilagban.
-
MPowerPH
félisten
Volt egy par...
Vectra Turboval kezdtuk, volt E36 is, ami sajnos elrohadt, es most van egy Supra 2JZ-GTE, de mar a 2 kicsi turbo helyere bekoltozott egy nagy. Es ezt 3-an finanszirozzuk...Kihagytam a kedvencemet, Sierra 2.8 Cosworth, azzal tanultam meg vezetni.
De az rally cross volt meg, 14 evesen csak ott engedtek jogsi nelkul. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Nekem van egy track day autom, es volt is az elmult 10 evben, nem csak a gep elott bohockodok. Az ules az merev, Recaro kagylo. Az amatoroknel, es a kisebb szeriakban nem csinalnak semmit az emberre, ugy veszi mindenki a gyartotol.
Track day autoba mindenki beleul? Uhm, meselj meg.Nem azt mondom, hogy van ertelme kagyloulesben ulni otthon, de sokan versenycipoben meg kesztyuben toljatok a gep elott is, gondolom okkal. Valaki meg bukot is folveszi.... Pedig aztan arra semmi szukseg. Akkor a kagyloules nekem nem tunik tulzasnak
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Jelenleg nem elerheto. Akik megvettek liciten, azok gondolom meg is kapjak?! Tipikus ebay -es nyereszkedes, hogy vasaroltok sokat abbol, amibol hiany van, majd eladjatok jo dragan azoknak, akik nem tudnak varni, es nem jutott nekik.
Egyszer en is csinaltam, ismerem a dorgest. A magam reszerol egesz jol jartam, meet bar akkoriban csak 30% -os profittal ment el az adott termek, de kesobb mar majd 40x -esre hizott a bevetel.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Valaki tapasztalta mar, hogy a game controllers -ben nem tudja megnyitni a Fanatec kormanyhoz tartozo properties fulet? A TH valtoe megnyilik, a kormanynal nem csinal semmit.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
V3 -as pedalnal hol tudom beloni azt, hogy a fek minimum erzekelese kicsit kesobb induljon? Sajnos ahogy ott a labam rajta, kicsit erzekeli.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Egyenlore nagyon fura az uj komboval korozni. A kormany nagyon jo, de a pedalokat meg nagyon szoknom kell, a load cell dolog miatt is, es valahogy a blip -ek sem sikerulnek egyenlore visszavaltaskor ugy, ahogy az sikerult a T500RS -el.
Ezt fejeli meg a VR, ami miatt tokre megzavarodok neha, es terbeli problemaim lesznek. Konkretan volt, hogy olyan szinten beneztem a kanyart, hogy kivagodtam a 3,14csaba olyan palyan, amit becsukott szemmel ismerek. 3-4s -el vagyok hatrabb pl. Spaban H valtos autoval, mint elotte. Kormanyvaltos modban annyira nem rossz, de ott is van 2s.Es megint nyomorgok, mert a nagyteremben, amit man cave -nek szantam, felszedtem a lapozast, es meg le kell raknom a laminalt padlot.
Bar ha igy megy, addig szepen el is megy a kedvem a vr -tol. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Egy jo setuppal az erzest ki lehet maxolni egyebkent. Sot, nagyon jo tanulni, ha jo a fizika, akkor utana a valo eletbe at tudsz menteni rengeteg dolgot. Tiszta bullshitnek hangzik, de tenyleg igy van. Ahogy irtad is, a legnagyobb hiany az a G erok nemlete. Egyebkent ez neheziti a dolgot, mert a valo eletben amikor csuszashataron mesz, azt jobban megerzed, ha elveszti a tapadast az auto, azt is elobb megerzed, igy gyorsabban tudsz ra reagalni. Jatekban mar csak akkor, ha elkezdodott a folyamat, vagy megerzesbol, betanult kanyarokban betanult mozdulatokkal vezetsz. Ami meg emlitesre melto, hogy gep elott nem erzed a szintkulonbsegeket(talan VR -al mar erzekelsz valamit, jovo heten megtudom), ami azert egy negativumnak szamit ismetelten.
De csak hogy hozzak egy peldat. 17 eves koromban szereztem meg a jogsit, akkor mar nagyban szimeztem, igaz meg csak egy MOMO Force -al. Edesapam mellett tanultam meg vezetni, aki profi sofornek szamitott az akkor napi 250 levezetett km-el, volt mar mogotte tobb mint 1 millio.... Es meg versenyautot is vezetett, meg a hoskorban. O mindig hulyesegnek tartotta a szimulatorozast, idopocsekolas, inkabb olvassak stb.... En akkortajt meg eleg balfek voltam a forgalomban, ugye friss jogsi, erosen tanulo fazis. Viszont szimben nyertem egy ligat, amivel adodott egy lehetoseg, hogy egy Astra kupas autoval korozzek a Hungaroringen, egy versenyzoi oktatassal egybekotve. Edesapam vitt el, sot, O is reszt vett az oktatasban, es a vezetesben is, ez kulon keresem volt, O pedig .
A vege az lett, hogy en, a zoldfulu, adtam faternak 4s -et a hotlapon. Pedig akkor meg nem voltam jo a throttle blip -el, nem is nagyon ment. Azota azt is megtanultam, persze szimulator alatt.
Szoval nem ordogtol valo a dolog, csak ugy kell hozzaallni, hogy ez jatek.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
En 5.1 -el tolom, jatek kozben semmi nem hallatszik a kormanybol. Csak akkor tunik fel, hogy hangos, amikor kilepsz. Suvitett, nem is kicsit. Szoval en sem ertem a panaszokat... Pedalkezeles egyebkent is sokkal nagyobb hangterheles, H valto szinten durvan csattan, szoval aludni egyebkent sem tud mas fuldugo nelkul egy ilyen mellett.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Lehet off, de rakerdezek. Milyen kijelzot ajanlott venni Windows ala, ami jo dashnak?
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Nekem nincs ilyen gondom, palyaismeret fuggo. De egy jobb beallitassal az A1 ringen is van 1s setupok kozott. Es mindig az a jo, amivel nem erzed jol magad, es tul tapados. Amire azt hiszed, hogy sz@r, mert mocorog, az lesz a nyero, legalabbis nalam.
Persze 6s az durva, foleg egy 1,5-2 perces palyan, de meg a duplajan is. En 1s koruli javulasrol beszelek. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
En most kellett vegyek, eddig nem volt ra szukseg, legalabbis simezesre nem. A mostani pedalokat nem igazan lehet cipo nelkul hasznalni. En Sparco -t vettem, elotte is az volt, de en jarok vele track day -ekre is.
Lehet kapni olcso versenycipot, rendes vekony talput. Koden neven fut, olcso is, es szimulatorozni eleg. Igazabol pedalerzetre csak ezek lesznek jok, es ergonomiara is. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Csak mert tesztelve a gazpedal erosebben vibral, mint a fek. Szoval lehet, megis kapott a kabel.
-
MPowerPH
félisten
A fek es a gazpedal vibralasa ugyan olyan eros kell legyen?
-
MPowerPH
félisten
Meguszta a kabel, vibral a fek.
-
MPowerPH
félisten
Most mar nem vagyok annyira elajulva....
Konkretan beszenvedtem a brake kit -et. Beraktam, de a pint nem tudtam az istenert sem visszarakni, mert a fek annyira feszes lett, hogy tulnyomta a lyukon. Hogyan? Vazz, azert nem ezt varom egy ilyen aru termektol. A kis motor kabelet is osszenyomta, amikor toltam vissza, szoval kerdeses, hogy az mukodni fog e. A vegen ugy tudtam becsusztatni, hogy benyultam a lyuk egyik felen egy vastag imbusszal, es feszitettem vissza, a masik oldalt meg nyomtam a pint. Nagy nehezen bement.
Utan kerestem, sokan ezzel szivtak, ugyan ugy nem ment vissza a pin, ugyan ugy osszenyomta a kabelt, amikor raktak vissza.Hogy tudom a leggyorsabban letesztelni, hogy a motor az mukodik e a feken? Meg kell probalnom, es ha nem jo, akkor mar irom is a levelet.

-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Rift ott van mellette, az egyik szenzor latszik is, masra van most beallitva.
Otthon a szuterinban lesz egy gaming room, nyaron is 20 fok van lent, azzal nem lesz baj. 
Performance kit -re senkinek nincs bevalt setupja? Persze akar vegig is probalgathatnam, de tan jarnam az egyszerubb utat, ha mar mas megtette.

-
MPowerPH
félisten
Ideiglenes.
Koltozoben vagyunk haza, es ott lesz egy egesz terem erre, es a VR -ra, itt most nagyon kicsi a hely. Nem is akarom addig osszeszerelni, szallitasra ugyis szet kellene szedni, szoval addig max a dobozukat nezegetem.A fekpedalt viszont mar most megcsinalom, marmint a brake kit -et berakom. Van arra kiprobalt, bevalt setup?
A kormanybol is is vegul a BMW lett, de nem bantam meg. Viszont ahogy nezem, ezt mar csak kesztyuben. Szabad kezzel nem is kellemes megfogni, foleg a smirdli borommel.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Erdekes, mert visszaigazoltak a megrendelesemet, de csak a kormany van szallitas alatt, a pedalt meg mindig processelik.
Ez bevett szokas naluk, hogy kulon elkuldik? Csak mert mit kezdjen az ember egy kormannyal mondjuk egy pedal nelkul? -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Megvan, megrendeltem a csomagot.

-
MPowerPH
félisten
Paypal es a sima bankos depit cardot nem akarom hasznalni, mert borzalmas az arfolyam is, es az atvaltasert is horror, amit fizetni kell. TransferWise -os depit -em van, aminel sporolok nem is keves penzt.
Most irtam nekik, mert amazon pay -en keresztul sem megy a dolog, szoval gondolom a kartyaval lesz valami. Most mar legalabb megjelent a tetel a transferwise -os accountomban, hogy payment declined. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Nem vilagos a Fanatec oldala... Csak PayPal -al lehet fizetni?
Hol van rendes depit cardos fizetes?"PayPal Services (PayPal, Credit Card, Direct Debit)
PayPal (Paying by PayPal requires activated cookies in some browsers to identify you. For more information, please click here )
Pay with Amazon
Money Order
Pay Creditcard over secupay" -
MPowerPH
félisten
Nekem ide UK -ba 38 euro lenne a szallitas DHL -el.
-
MPowerPH
félisten
Felkerult egy Forza motorsport kormany+base hub -al egyutt, 1 honapos. Annyiba lenne a azzal a szett, mintha a BMW GT kormannyal vennem a Fanatectol. Megeri inkabb erre raugrani? Bocsanat, olcsobb lenne £100 -al...
-
MPowerPH
félisten
Automata.
Vagy paddle shift. -
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Azt meg sajnos nem volt szerencsem, de tenyleg jokat olvasni rola. Kialakitasra TH8. Egyebkent nekem kicsit moddolva van mar, ezt megvettem hozza, es nagyon bejon, mert joval nagyobb erot kell kifejteni, igy meg pontosabban kapcsolsz.
Izgulok is egy kicsit a cseretol, mert a pedal tuti jobb lesz(bar a V1 nagyon finnyas volt load cell teren) , a base -t nem tudom. Az elso szerias base ennyira nem volt gyerebe, legalabbis a T500RS utana kellemesebb volt. De lehet azert, mert egy lefingott, hasznalt szettet vettem meg. Azota gondolom itt is volt fejlodes.
-
MPowerPH
félisten
Igen, errol. Ebbol csak 1db van. A Fanatec -e kicsit becsapos... Bar azt meg nem kaptam szet, de van rajta tobblet suly, mintha hutobordaval lenne korbeveve. Nem tudom mi okbol.
Volt egy ido, amikor volt Fanatec szettem, meg mindenbol az elso verzios Clubsport. Aztan a pedal es a base is megkotlott majdnem egyszerre. Akkor eladtam, megvettem a Thrustmaster szettet, azzal jott a valtojuk is. Kiprobaltam azt is, es igazabol nem sokat gondolkodtam, hogy melyik marad. Szoval emberfuggo, ki mit szeret. -
MPowerPH
félisten
Izlesek es pofonok.
Nekem jobban bejon, ennyi. -
MPowerPH
félisten
En nem igy latom eztet.
A Fana alapbol olyan jatekvalto kinezetu, majd fele olyan konnyu.
(mentem mar Fanatec H shifterrel is) A kapcsolasi erzet sem olyan, itt erzed, amikor fokozatba ugrik, mert csattan a fem a femen. Nagyobb az utja is, nagyon nehez vele melle valtani.
Ezt is akartak a kormany melle, de nem valnek meg tole semmiert sem.
Szerintem nagyon eltalalt dolog, es az egyetlen igazan komoly cucca a TM -nek. -
MPowerPH
félisten
Nem rossz, de a pedalokat nagyon varom mar. Load cell vegre.... Bar szerintem a base is jobb lesz.
TH8 az zsenialis, majd tomor fem az egesz, utheted, vaghatod, orok elet+1 ev.
Most szamolgatom az USB portokat, de szerintem igy is eleg lesz a meglevo portok szama. Van 2db 2.0 -am hatra, legfoljebb arra megy a kormany es a valto.
-
MPowerPH
félisten
Remelem Fanatec -ek nem fogynak ki a keszletekbol, es jovo heten is letudom adni a rendelest, csak jojjon meg a kartya vegre. T500RS most ment el, szoval inseges lesz a hetvege.
TH8 -at azert megtartottam, a Fanatec fele nem gyozott meg.
A Rift is uton van, mar csak egy USB HUB kellene, ami eteti oket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- 58.5 mm full fém tamper
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bar van egy Omega Pro -m, ez joval jobbnak tunik, szoval lehet rendelek majd egyet.
Es abban mar nem erzed a reseket sem.

rF -ben anno ilyenert meg buntetest sem kellett adni, csak kov. futamra, mert nem tudta befelyezni a versenyt, vagy utolsokent ert be. De ez az osszes csokara igaz, Ricciardos bevetodesek, bucsus modon. Komolytalan... Ezert irtam akkor, hogy ezek anno egy fenykorat elo F1RFT ligaban elveteztek volna. En meg nem ertettem, hogy tudjak egymast allandoan megtamasztani, meg kerek a kereken menni. Csak akkor esett le, amikor elinditottam a game -et.
Na, ez a bajom ezzel.

Arrol nem is beszelve, hogy a mubor 1 evet bir rajta, utana elkezd repedezni.
Bar ha igy megy, addig szepen el is megy a kedvem a vr -tol.
A vege az lett, hogy en, a zoldfulu, adtam faternak 4s -et a hotlapon. Pedig akkor meg nem voltam jo a throttle blip -el, nem is nagyon ment. Azota azt is megtanultam, persze szimulator alatt.
Akkor tenyleg vegyel egy barmilyen kormanyt!

Vagy paddle shift.