- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
neilszab #4720 üzenetére
jóvanna.
köszi a jótanácsokat, de én eldöntöttem, hogy szeretnék egy motor kormányt itthonról, ft-ért.
és azt, hogy milyen vele egy arcade motoros játék, csak azután tudom meg, miután kipróbáltam.
5.1-es fejhallgatóból is kellett vennem már vagy 3-at, (nem volt occsó...), mire a 4. lett a legjobb, (g35), ami ráadásul csak virtuális, nem többhangszórós, mint a többi. pedig teszt, vélemény, okoskodók hada volt előtte bőven....tehát motoros kormányt akarok, és megkockáztatom a pénzkidobást
de nem vásárolok az íbéjről. punktum. csak hoci-nesze.bocs, csak azért akadtam ki, mert ha beírok vásárlási, beszerzési tanácskéréssel egy topicba, a legtöbbször azzal jönnek, (nem te vagy az első), hogy miért vegyek mást, másképp oldjam meg, ne így, ne úgy, ne amúgy, stb...
számítottam egy apróhirdetés linkre, itteni bazárosra, aki behozza, és a kezembenyomja, van neki eladó, stb.... - nem arra, hogy az nekem voltaképp miért is nem kell...bocs, ha bántó voltam....
tehát még 1x:
motoros kormány,(széria vagy egyedi buher)
giroszkópos kontroller
adtam is fel rá hirdetést, és valóban, nem itt, hanem ott írtam le, hogy más nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új AI funkciókkal bővült a Copilot+
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- Dell XPS 13 9310 i7 11 gen, 16gb, 1 TB SSD,Érintős kijelző, 2 hónap garancia
- GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8GB - OEM
- Samsung Trail Band sportszíj - narancssárga (ET-SVL70MOEGEU)
- 58mm tamper és puck screen
- Apple Macbook Air M2 Sötétkék Magyar 13" 8GB 256GB 51 ciklus!!! dobozában beszámítással is!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest