Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
tvamos #66857 üzenetére
ezért kel a HA-n lőni egy árban megfelelőt. Ha nem tetszik felrakod és a következő cipődben járó majd elviszi. Ha meg tetszik akkor tudod hogy van értelme továbblépni akkor is mehet vissza az apróra.
Bár 20éve PH!-s vagyok mégis ezen cikk alapján választottam kormányt.Ja a valós életre vezetésre semmi nem fogja felkészíteni.
programba AI a többi résztvevő akit 99.9% szabálykövetésre programoztak így aszerint viselkedik, realazt meg gondolom nem kel bemutatni.
Méreteket, gyorsulást lassulást térlátást sem fog adni. Persze érzékelteti hogy ha a kamionnal szűken fordulsz a pót a járdán lesz vagy kaszál, de az nem olyan mint majd az életben
Kressz ismeretet azt talán lehet gyakorolni.
Én azt vallom meg kel tanulni elindulni, megállni, megfordulni, kanyarodni egy nagy parklóban. A többi majd az oktató dolga.
1év után meg adni kel neki ajándékba egy vezetéstechnikai tréninget. 30éves jogsival és vezetéssel is kihívás volt némelyik feladat. A legjobb dolog volt amit a nejemnek gyerekeknek adtam én a cégtől kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest