- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborvezer18
tag
válasz
csabi1971 #44358 üzenetére
Én a v2.5 öt cseréltem le Mclanre. Nagyon király a 2.5 masszív amivel már most gyárilag adják a mágneses fülek is nagyon jók. Viszont pici az átmérője. A mclarennel sokkal királyabb az érzés az autót is könnyebb megfogni ha össze kell szedni. A gombok sztem elengendőek rajta és ezen alapból van két analóg fül pl kézi kuplungnak. Ár érték arányban a Mclaren a nyerő véleményem szerint. Bár a 200 euros áron műanyag qrel kapod én használok kerek kormányt is műanyaggal nincs bajom vele de mclarenen fém van. Én nagyon szeretem nem vennék már olyan formula kormányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Windows 10
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Last Epoch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest