- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója majd 2025-ös konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
luigi106
üzenetére
Az a ClubSport Steering Wheel Universal Hub for Xbox One (PC-hez is jó), amire rátehetsz bármilyen kormányt.
Az elektronika nem a kormányon van egyik esetben sem, hanem ezen a HUB-on. A képeken látható gombok nem a kormányhoz csatlakoznak, hanem a HUB-hoz.
Ha ilyenben gondolkozol, érdemes egyben venni a kormánnyal, mert úgy olcsóbb (már ha Fanatec kormányt szeretnél). Nekem ilyen van: [link].
Amúgy ez a G25-ös kormány egész elgondokodtató, lehet nekem is be kell egyet szereznem.
Mondjuk csak perecet nem tudom honnan lehetne bugázni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk csak perecet nem tudom honnan lehetne bugázni...
tome0001