- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
"3 hét után tegnap jöttem rá, hogy iracinigben a jobboldali kormányos Mazdát vezettem eddig. kicsi a FOV. Sokszor furcsáltam is dolgokat..."
Ez jóNekem volt, hogy már majdnem nekiálltam szétszedni a pedált, mert hogy valami nem jó a gázpedállal, amikor rájöttem hogy véletlenül benyomtam a TC-t mediumra, és azért van olyan érzésem, hogy nem tudok kigyorsítani, és nem jó a gázpedál
Nem mész rosszul tényleg, nagy szó, hogy tudsz vele szépen menni és nem repülsz el folyton
Az ívek tényleg szűkek még sokszor, de arra majd automatikusan ráérzel.
Ha szeretnél egy kis kedvcsinálót: [link] 42:00 környékén indul a rajt. 45:00 nál amit művelnek az 1. helyért, na az a versenyzés
Nem kell schumahernek lenni, hogy akár egy ilyen bajnokságban indulj a quali időknél látszik, hogy már a 15. környéke 4 secet kap, szóval aki nem alien annak is van mindig kivel egy jót versenyeznie. Úgyhogy kezdj el valami multi lehetőséget nézni lassan szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Trollok komolyan
- Ukrajnai háború
- Hobby rádiós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest