Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Egyre több bankkártya méretű, egy kártyás számítógép kapható a piacokon, tipikusan nem Intel platformon. A topic ezen számítógépek hardveréről, linuxos operációs rendszeréről, szól. A kis gépek zöme otthoni hardverfejlesztésre, barkácsolásra is alkalmas, így ehhez kapcsolódó elektronikai kérdések is témába vágnak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
shairport fut nekem is u3on analoggal eddig mert nem volt kulso hangkartyam hozza (most mar van, igy analogot jacket ki is huztam) es nem akartam tvt kapcsolni csak zenehez (hdmi) szoval, ha c1et veszel akkor vegyel hozza egy hangkartyat (amugy u3hoz is a komolyabb terhatasu hanghoz). filmnezesre mind ketto jo, bar en nem airplay nezek filmet rajta hanem vagy belso halon streamelek, de leginkabb a radugott 64es pendriverol amire szepen ratoltom torrentrol a big buck bunnyt es azt nezem sajat magarol(usb) szoval, usbs vinyon ra tudsz aggatni filmeket te is. laptopot el is felejtheted teljesen ha mediara szeretned hasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Battlefield 6
- Steam topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest