Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]NIMROD
senior tag
A jobb felső sarokban van 3 ikon, az első a filmé, itt lehet kapni egy Nissan GT-R-t, mellette a piros VIEWERS Campaign, ezen belül kell mindkettőre rányomni (Watch Stream). Aug 21-én fogja odaadni a cuccokat jegy formájában, amit a garázsban lehet beváltani, mint a napi maratont stbt.
-
lapoe
csendes tag
PLAYSEAT Challenge ActiFit volt.. szerintem zseniális.. ár/érték arányban verhetetlen, főleg ha találsz használt piacon.. kép alapján nem túl meggyőző, de valójában baromi stabil, praktikusan kitalált minőségi termék és összecsukva nagyon kis helyen elfér (ez utóbbi szerintem sokkal fontosabb mint előre gondolná az ember..) Szerintem kezdésnek ennél jobb nem kell..
-
lapoe
csendes tag
Sokan igyekeznek brutál vasakkal menni már az elején, de szerintem először csináld meg full aranyra az összes jogsit.. az kezdésnek nem rossz. Ha megvan, gyakorolj sokat minden segítség (tcs, abs, fékezés jelző sáv stb..) nélkül versenyeken és ha megy és nyered akkor menj nagyobb kategóriájú versenyekre.
Egyébként én a GT-t kb. 15 éve kontrollerel nyomom, nemrég vettem Logitech G923-at + ülést, majd gyorsan eladtam.. Lassabb is voltam és 2 hét után inkább macera volt mint élmény.. de ez az én privát tapasztalatom a jelzett évek beidegződése után.. Természetesen értem, hogy a "nagyok" (miért) kormánnyal mennek, ennek ellenére nekem nem vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Video konvertálás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Gumi és felni topik
- Ukrajnai háború
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest