- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Szkeptik
tag
-
Szkeptik
tag
Sziasztok!
Van egy elég fura problémám és nem is vagyok biztos benne, hogy ez a megfelelő fórum hozzá.
Szóval a bajom egész jól összegezve van a címben. A Fujitsu-Siemens T17-2 típusú monitorom pár napja új szokást vett fel. Amíg a windows7 teljesen be nem tölt addig nem lehet bekapcsolni. A lámpája világít normálisan, de még a saját bejelentkező logóját sem mutatja amíg a windows be nem töltött. Ezután kikapcsolom és újra be és semmi probléma nincs vele, mindent rendesen mutat. Ha egyszer betöltött a windows már gond nélkül használható.
Nem tettem fel új drivert mostanában, igazából nem hinném hogy bármi különöset csináltam vele amitől ez elkezdődhetett.
A videókártyám Ati HD4670 - 512MB
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro XV340CKP - 3440x1440 144Hz Wide Angle
- LG Ultrawide gaming monitor
- LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraWide UltraGear 38GN950P-B Monitor! 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3185, 96% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest