Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
és itt az uj fiatalos ruhaviselet.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
runner 125
üzenetére
előfodulhat. de balül sült el.

-
darál0w
Jómunkásember
válasz
runner 125
üzenetére
de mi a herémmel dobálják?
meg miért?

-
darál0w
Jómunkásember
nesztek....fiatalok

-
koshmar
veterán
Öcsém, nem semmi, ami a VV topikban történt.
De nem sajnálok senkit, mindenki megérdemelte.

Ezzel most nem szentnek neveztem magam.
-
baluka26
veterán
Nekem egyszer két hét, semmi jelentős esemény.
Aztán én is másik nő miatt, aztán azzal nem jött össze, közben asszony összejött egy sráccal, de amikor rájött, hogy én szabadúszó vagyok inkább visszakanyarodott
Runner, értem, köszi a magyarázatot.
Esetleg annyit, hogy előtte mennyit voltatok együtt?
-
runner 125
nagyúr
válasz
baluka26
üzenetére
Nálunk az is hozzájárulhatott, h építésznek tanul, s brutál órarendje volt. Általában én később mentem el, és előbb voltam otthon.
Amikor ő hazaért tiszta ideg volt, akkor állt még neki tanulni, egymásra nagyon kicsi időnk volt.
Nem beszélve arról, h ilyenkor minden egyéb inger felerősödik, és gyorsan megtalálod a hibát a másikban. Pl. ki nem mosogatott el, ki hagyta az asztalon a tányért, ki nem húzta el a függönyt, bla bla.
..én megbántam, és egy darabig nem is tervezek ilyen fasságot újra.
-
baluka26
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Azt mondod?
Én úgy gondolom, hogy sokkal jobban el tudnám viselni, hogy délután/este találkozunk, nem reggel iskolában.
Neked mi a sztorid? Kifejted bővebben?
-
baluka26
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
De genyó vagy

-
baluka26
veterán
dara, akkor Te tulajdonképpen hány éves voltál amikor összejöttél asszonykáddal?

-
darál0w
Jómunkásember
-
kenwood3
addikt
Pénteken voltam bent a gimibe ahova jártam , és láttam 1 jó szöveget a falon felírva ...ez volt :" Minek iszol és vezetsz , ha szívhatsz és repülhetsz" hát jót nevettem rajta
bár régen mintha hallottam volna már -
Integra
titán
szomorú, igen. ugyanakkor palotait olvasd el, ha még nem tetted, csak ismételni tudom, jó magyar szokás szerint át fognak esni a ló túloldalára ebben a kérdésben is. senki döntéshozó nem fogja őt, mint a magyar éjszakai élet egyik meghatározó ikonját megkérdezni a tapasztalatáról, hogy tanácsot adjon, segítsen, ahogy másokat sem fognak. egyszerűen majd buszfejű barom módon jól hoznak olyan rendeleteket amik ellehetetlenítenek mindenkit.
a bp-i éjszakai élet már amúgy is egy kézben koncentrálódik sok-sok éve, neki (aki csak egy katona, egy arc, és a mögötte álló csoportnak) ez nem fog gondot okozni, másoknak viszont igen. -
baluka26
veterán
dara: A barátnénéd mit szólt amúgy ehhez az egész öcskös témához?

-
Integra
titán
pont azt látja és gondolja palotai amit én is.
az a nagy különbség, hogy benne még mindig ott a kitartás és éjszakázik.
én meg már befejeztem. elfogytunk. minden barátom akivel a fortunában kezdtük, éveken át jártunk kecelre, mindenki.. de tényleg mindenki befejezte. elég volt.
a38-ra még lejárok néha néha nagy ritkán, ha úgy jön ki, és egy jó buli van, de már ott is bőven elég a max létszám és sajnos ide is lejutnak buli lelakók meg rúgólábú ekikatonák.. reggelre iszonyú idegesítőek, mikor még keményen dolgozik bennük az anyag és nem tudnak viselkedni. -
darál0w
Jómunkásember
híradoban...mentőautobol kiszedték a GPSt, ameddig ők életet mentettek...
a kis bandázo fiatalok...
-
darál0w
Jómunkásember
-
GabN73
addikt
"Pontosan, éppen ezért még véletlenül sem mondanám ezekre a gyerekekre, hogy dj-k. Ők marketing szakemberek. Nekik semmi más nem számít. Ehhez értenek: olyan videót összevágni, amiben van úgy, hogy nem is a saját bulijukon készült felvételek vannak, viszont úgy adják el, mintha az övék lenne. Hazugság az egész. Egy nagy lufi. Tele féreggel. De nem az állatok. Csak egy vírus. Ezzel manipulálják például a Facebook-rajongótáboruk szaporulatát, vagy a meghívókat a bulikra. Csodálkoztok, hogy 70 ezer visszajelzés jön, és a hetvenéves nagymama is visszaír, hogy sajnos nem tud jönni a rendezvényre, mert az unokáját pelenkázza akkor? De a tömeg jön újra, mert ez úgy működik, hogy az emberek általában mások ítélete alapján választanak, és amit a többiek választanak, az kívánatossá válik az ő számukra is. Ennyien mennek? Akkor nekem is ott kell lenni! Ez a gonosz trükk. Illegál is. A számok bűvöletében élnek..." - Palotai mester a West Balkán ügyről
Az egésszel egyet értek. Mármint ha valakinek van ideje, olvassa végig.

A teljes cikk elolvasható itt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
concret_hp
üzenetére
10perc?
orákon át megy ugyan ez a monton sz*r. és erre rázza magát a sok kis csöves mostanság.
-
Zewa
senior tag
-
-
GabN73
addikt
még mindig jobb ha mi fedezzük fel őket, és nem valami más életforma minket. Kitudja hogy azok mit akarnának velünk csinálni, de biztosan hogy fejlettebbek. A nők (+ a mai fiatalság) pedig elég szépen halad visszafelé a korban.
Egyre agresszívabbak, illetve a sámánizmus (fű, drogok....) 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)