Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
nekem a toyota corolla reklám jön be a legjobban, amikor a csajnak öltözött pasi áll az út szélén, mert ''lerobbant'' a verdája,...... a többit úgyis tudjátok. na az tényleg ötletes és szórakoztató szvsz.
-
Walacky
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg nekem is a kedvencem a Coca-cola reklám (...azoknak, akik...) - humorát tekintve, ötletességében, és nyelvészetileg is szerintem tökéletes.
Amit nem bírok: Hétvégén reggel szoktam látni v.-melyik csatornán, amikor a férj (vagy szerető) elindul otthonról, és az asszony ''Drágám, valamit elfelejtetél!'' kiáltással utána dobja a bika emblémás magyar posztinort (márka nem jut az eszembe). Vajh, hova megy a ''drága'' dolgozni, ahol szüksége van rá?
Üdv: -
cousin333
addikt
válasz
-:Renko:- #647 üzenetére
''Egyre megy, honnan nézed,
a négy egy, meg egy, meg egy és mégegy.
A négy számottevő, a négy az sok,
a négyesre irigyek a hármasok.
Ez ám a szám, sőt, mi több!
A négy az majdnem öt.
Nééééééééégy.''
Nem tusom, miért emlékszem rá, de megmaradt bennem... A video nincs meg.
[Szerkesztve] -
-:Renko:-
tag
Még anno a 90-es években volt 1 Posta Bank reklám, amiben énekeltek arról, hogy a háromnál a négy jobb..... a négy az majdnem öt...... - ez a reklám a 4%-os kamatot reklámozta ami akkor nagy szó volt. Ezt a reklámot keresném, sörgős lenne, ha valakinek megvan, kérem írjon mail-t. ha csak a dal szövege van meg az sem baj, de ha 1 VHS-rip előkerülne annak nagyon örülnék.
-
ladybug
őstag
Huh, ritkán nézek tv-t. Most is csak a Minimax miatt kapcsoltuk be. Véletlenül ottfelejtettem a retekklubbon. A Delikát reklám még elment, de ez Perwoll Black Magic reklám.
Szörnyű.
-
Petersson
csendes tag
Nekem a régi ETA porszívó reklám jött be nagyon.
''Ne verje ki, ne rázza ki, ETA val szivassa ki!'' -
bitmad
aktív tag
Szerintem elég pofátlan lett a t-com (vagy minek hívják), hogy lenyúlta a heinekken reklámját. Hasonló a zene, és ugyanolyan higanymozgású emberek.
-
R@ymonD
tag
Up!!
-
R@ymonD
tag
Sziasztok! nekem most per pillanat valahogy a Coca-Cola rekmlám jön be! nemtom mért!
De tetszik!
-
Daneey
tag
Én egy laikus vagyok, de elmondom a javaslataimat!
Csimoka: mindenképpen olyan reklámot csinálj, ami különleges, ami elüt a többitől! Mindig különleges reklámokat ''készíts'', mert akkor fognak felfigyelni rá az emberek. Az ilyen, próbálja ki, mert hat -os reklámok eléggé idegesítők és nem is hatékonyak. De a különlegesekre, fantáziadúsakra, viccesre, ötletesre mindenki felfigyel... -
Csimoka
tag
szijja Mindenkinek!
csak azt szeretném mondani, hogy pont ezt tanulom (mármint markating-reklám), és tök jó elolvasni az eddig irtakat, mert tök sok ötletet lehet meríteni belőlük.... -
kypre
tag
a világ egyik leg zseniálisabb reklámja:
nézzétek meg, megéri, hangot neki, és mehet a menet...
Bővebben: link -
bobsurf
őstag
A jelenlegi reklám ami miatt ide irok:
szó szerint lehet nem megy, de bizti tudni fogjátok:
''a cigányzene hungarikum
a cigányozás ne legyen az...''
Vagyis terjesszük a ''cigányozást'' más országokban is, hogy ne csak magyar szokás legyen??? -
mayerlaci
senior tag
Igazábol nem reklám hanem hirdetőtábla de nekem nagyon tetszik a pegigr**amikor a kutya feje látszik és az van odairva
eltétlen szeretet.Nagyon szép kutya.
-
bnorci71
addikt
Tárhelyem sajnos nincs de nagyon megköszönöm ha átnyomod mélbe
nekem pont az eleje kell mert a tv-s verzióból pont az hiányzik
''...hosszú váltó ,rövid fék ,strandkorlátkék szinben ,ne láss ki rács.....''
a tv-s verziók
bitmad
aktív tag
válasz
bnorci71 #604 üzenetére
Én felvettem rádióból a skoda reklámokat wavba, majd átnyomtam mp3-ba.
Ha érdekel téged vagy valakit, az szóljon és átküldöm mailben mind a 4-et.
Lehetőleg olyan írjon akinek van tárhelye, és ki is tudja rakni, hogy ha kell, más is le tudja tölteni.
Ja még annyit hogy csak az a szöveg van meg amit a srác mond, meg utánozza az autó hangját. (a skoda reklám részt levágtam róla)
ui.: Valaki látta tv-ben az összes ilyen skoda reklámot, mert én eddig csak a zsiguli verziót láttam (rednááá, rednááá, rednááááááááááááááá)
-
<>jana<>
senior tag
én kedvencem a chello light internet reklám,döglök meg a röhögéstől még mindíg amikor látom
a betárcsázós internetes faszi.... avégén megkérdezi a kis jappán és miteszik?...no én itt kész vagyok
-
mityku
aktív tag
Még nagyon bejövős reklám: Menthos (madaras)
illetve a Rexona új reklámja, ami ilyen akciófilm jellegű (pl. motoros üvegajtón keresztűl behajt (beugrat) egy recepciós pulthoz)
ÁLLAT!!!!!! -
vizslakutya
senior tag
Köszi.
Esetleg akit érdekel itt megvan telora mp3 ban egy rövidített változat csengőhangnak.
@Töki15
tag
Nekem régen ami n*ke reklámokat nyomtak nagyon tetszettek ,meg most is volt egy mikor egy csaj zenére táncolt az sem volt rossz!
-
Vigneau
félisten
válasz
vizslakutya #621 üzenetére
Ennek örülök. Most már Te is bármikor megnézheted. Ennyire még nem szerettem meg reklámot, mint ezt. Ez biztosan valami új betegség nálam...
-
törölt tag
Először is: JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ topic!
Én ügy közelítem ezt meg, hogy vannak jó reklámok, a többiről meg nem ejtenék szót, mert nem hergelem fel magam.
A reklámok 90%-a ultraszar. A babakrémes reklámok közül a legundorítóbb: ''xy kenőcs. A babáknak, akiket szeretnek''. Tehát ha nem ilyen kenőccsel kened a babád seggét, akkor egyenesen utálod őt!
Ugyebár van a reklám, amire az itt fórumozók szinte kivétel nélkül mondják, hogy (censored). Mi az egyetlen mozgatórugója ezeknek a reklámoknak: VEDD MEG! Semmi más. Sokmillió ember pedig megveszi. Pont.
A jó reklám jól ábrázolja a szituációt, kifinomult, jó humort vonultat fel, a színészi játék is jó benne, és emlékezetes marad. Jó volt megnézni! Számomra ilyen pl a Pepesi Light reklám, a maffiás, nagoyn ott van, minden szempontból, bár egy logikai hiba van benne. ''Túl jó, hogy light legyen!'' >>> tehát eddig vacak ízű volt a light?! Stb.
Az első kisgyerekes pannon reklám is tetszett, aranyos volt.
Megmég tudnék itt pár reklámot mondani, ami jó. Az ÖSSZES többi agresszív, akaratos, kényszerítő eszköze annak, hogy vedd meg azt a terméket. Gusztustalan. Dehát demokrácia van... -
atenza
senior tag
Félig ide tartozik ugyanis reklám: keresem annak a renklámnak a zenéjét, amiben a sziget fesztivált reklámozzák! Ha vki tudja pls ne tartsa magában!
-
Vigneau
félisten
Életem egyik legrosszabb reklámja a ''Robituszin-os'' kislány... A bicska kinyílna a zsebemben, ha lenne. Nem tehet róla, Ő csak elmondja, de akkor is...
-
Mania
senior tag
Nekem ez nagyon bejön...
Vigneau
félisten
válasz
vizslakutya #607 üzenetére
Cool! Nálam megy simán! Codec-ekkel hogy állsz...?
-
mityku
aktív tag
Egyik kedvencem (talán bertolli olivaolajat reklámoz) amikor az öreg faszi ballag haza és mindenki segít neki, egyszer csak elszabadúl egy babakocsi az öreg meg fürgén-fitten utána rohan, mindenki csak néz hülyén az öregre!
Következő kép: otthon az öreg viszi a kaját az asztalhoz (csoszogva-görnyedten), mire a felesége ránéz (elég morcosan), öreg kiegyenesedik és vidáman megy az asztalhoz! Kéész!
-
tildy
nagyúr
És milyen igaza van aesirnek:
bnorci71
addikt
válasz
atus7377 #536 üzenetére
ha esetleg még nem találtad + skoda.hu de sajna csak a fél reklám a tv-s változat a
a rádiós változat engem is érdekelne
Ami tetszik a skoda fentebbi reklámjai a rezgős heinekenes a táncolós c4
amitől idegbajt kapok a lexus visitó áriás reklámja a távirányítót vágnám a tv-be úgy bántja a fülem
[Szerkesztve] -
T. Almeida
senior tag
Ez nem a BK-ból a Pierr?
Láttam egy kondom reklámot avi-ban, nálam az volt a csúcs (amikor a gyerek hisztizik a boltban, biztos ismeritek), a másik kedvencem meg egy autóreklám (ezt is aviban láttam), amikor megy egy autó, követi a kamera, aztán egy bokor útba esik, a kamera megy tovább, a kocsi meg sehol..és hirtelen előugrik egy indiánforma fickó ordítva...amikor először láttam, majdnem magam alá csináltam. -
Obi-1
őstag
válasz
sharpapa #590 üzenetére
A sör reklám, amelyikről beszélsz, szerintem is kiemelkedő színészi játék és rendezés szempontjából, de mivel fogalmam sincs, melyik márkát hírdeti, ezért csapnivaló reklám!
Az én kedvencem a Citroen C-sorozat reklám, ahol a Transformer robot táncol.
Meg a Toyota Corolla reklámok is jók (Ez csapda/ Ez álom, egy Toyota Corolla sosem hibásodik meg).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Samsung Odyssey G8 (G85SD) 34" ívelt OLED 175Hz monitor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Lenovo Legion 5 Pro 16ARX8 - Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 140W, 2x16GB DDR5, 1TB SSD, laptop beszámítás
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest