- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celithrandi
addikt
válasz
TeebyKay #578 üzenetére
pcx ről még az életben nem is hallottam, pedig it-s vagyok. http://compker.hu/ céget teszteltem a héten, a rendelés + vásárlás az gyorsan és biztosan ment + a legolcsóbb bolt jelenleg ahogy néztem. garanciális tapasztalatom nincs velük. akvával én azon vesztem össze garanciafutár intézéskor, hogy nem akarták ingyen visszavinni a monitort amit rendeltem, mert nem volt hibás. ami igaz is volt, csak éppen nem találtam megfelelőnek azt, hogy egy FULLHD monitor, amire rá is van írva nagy betűkkel nem kapott digitális csatlakozót. tehát dsub volt a hátán. Szerintük az én hibám volt, hogy nem néztem meg, hogy milyen bemenetei vannak, szerintem meg nem az én hibám ha egy termék nem felel meg a ráírt szabvány követelményeknek (a bemeneteket meg nem néztem meg, mert mind1, hogy dvi vagy hdmi nekem)
+ utána elég nagy anyázás volt abból, hogy kijött a futár, de elküldtem, mert pénzt nem hozott. szerintük az normális, hogy én kp ban kifizettem a futárnak ők meg majd visszautalják a cég számlájára pár héten belül. szerintem meg ha kp ban fizetek azonnal, akkor visszirányba is így működik.
no 1 hét jókurvaanyázás után beutaztattam inkább saját pénzen a monitort, elvettem a kp-t és az életben többet nem vásárolok se én se a cégem náluk. az elmúlt 10 évben igaz nem húdesokat, de 1 misit biztos kifizettem a cégüknél, ezért nem igen tetszett a szarakodásuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós piros pontot NE ide írjátok!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest