Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Ez a ''Grátisz'' teccik feltéve ha nem azt a pasztát vágták hozzád, amit más, mondjuk egy komplettt konfigba beépített márkás hűtő árában már kifizetett, csak épp elfelejtették neki odadni
Persze nem törvényszerű, hogy így legyen, sőt rosszindulatú ilyet feltételezni PFÚJ
csak hát a rossz tapasztalat ugye...
Ez nem a Users ellen szól, őket nem is ismerem, hanem csak úgy általában mondom"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
basiC
tag
Debrecenben szerintem is a MultiMediaTower az az a hely, ahova menni érdemes. Legalábbis én eddig 1 havertól vásároltam, csak már nem haver, és elkezdtem boltot keresni... Pont kellett 1 csomó dolog, és mindegyiket más cégnél vettem, de összességében a MMT volt az a hely, amivel teljesen meg voltam elégedve.
ba$iC
-
badbrother
aktív tag
Plusz egy szavazat a pécsi Mistralnak. A 19 colos monitoromat vettem ott, kicsomagolták, és egy órát nézegettem. Rendesek voltak na.
-
KovacsUr
addikt
Létezik, hogy Pécsett tényleg jó a Mistral?
So it goes… We stand alone by standing stones and turn them into circles.
-
lesaux
veterán
Vettem ma egy alaplapot, szóltam a srácnak, hogy procizsír is kéne majd. Mondtam, hogy a legolcsóbbat hozza. Mennyibe kerül? Ingyen van, mindjárt hozom.
Hmmm, tényleg ez a legolcsóbb.
Bár Emvy megelőzött a témában. -
realist
őstag
találkoztatok már ezzel a boltal:
PAM Computer (Budapesten)
ha igen mik a tapasztalatok? -
venember
tag
+1 szavazat a Magicompnak... levettem őket a ''feketelistáról'' ), javítottak az árliatán, már tartalmaz készletinformációt is!!!
Nálunk a labdarúgáson és a gyermeknevelésen kívül már az informatikához is mindenki ért.
-
behappy
aktív tag
Találtam nemrégen egy nagyon jo boltot, az Andrássy út asszem 38 alatt. Médiaplanet a neve.
Pozitivum: állítólag nyitási áraik vannak, nemrégen nyíltak, tapasztalataim szerint kedvesek, segítőkészek, nem nézik le az embert, ha vmi nagy hülyeséget mond, hanem udvariasan elmagyarázzák, hogy az nem ugy van, hanem...stb.
Ja, és ellentétben a bluefish-sel vagy mistral-lal itt ami az árlistán van, azt tartanak is. PL Öcsémnek akartam Nforce chipsetes lapot venni. Bluefish: legfrissebb BPpiacban nagybetűkkel reklámozzák az ABIT NF7 alaplapot, felhivtam őket, hogy van-e? ''Nem , nincs, raktáron sem és nem tudom mikor lesz''. Jo, mi? A Mediaplanet árlistán van Abit Nforce-os lap , csak nem az NF7, hanem az NF7S, de az csak jobb, még ha drágább is és van is nekik. Az a halálom, ha vmi, ami egy hidetésben van, nincs az üzletnek, az ilyenek be is zárhatnának!
Egy negativumot találtam: nincs még kész a honlapjuk, ami sztem a mai világban elengedhetetlen..... -
bazs
aktív tag
A monacom-ot írta már valaki? Én kétszer voltam ott és elég rendesek voltak. Igaz garanciát nem kellett érvényesítenem, de szvsz azzal sem lenne gond
Pont most fogyott el...
-
supercow
őstag
OFF
Ha már ilyen jó, hol lehet megnézni Tompo árlistáját?
Tompo?
ONIn nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
robekri
addikt
PcDirect Wesselényi úti boltja!
Üdv.:Robe-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
Obi-1
őstag
Én az LS Computerre szavazok. Meg az AMP is szimpi, de múlt héten kiderült, hogy a visszaigazolt rendelésemben szereplő házat nem tudják adni. Aztán megvettem a drágábbat...
Sok pluszpont a PCland.hu-nak, akik xpressz behozták az alaplapomat! És olcsón!Only a Sith deals in absolutes.
-
Notes
senior tag
Ma vettem egy csomó cuccot a sokak által istenített User's-ben. Tök jó fejek voltak, meg minden. Az áraik is elég jók. Ahogy beszélgettem az eladókkal látszott hogy értenek is a cuccokhoz nem csak átnyújtják őket a púlt felett. Egyszóval minden adott volt hogy beírjam őket a Jó boltok közé, de nem teszem. A többit lásd a Rossz boltok topic-ban...
Romanes eunt domus!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Egy jó bolt:
E-Connect!!
http://www.e-connect.hu
Ha érdekel valaki hogy hogyan bánnak az ügyféllel ha garanciális hibáról van szó:
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=10072&start=50#msg57
Ha így nem lenne érthető amit írtam akkor olvassátok el a topic elejét is
Mit mondhatnék róluk? Példás! Ez legyen a minta, az etalon! E-Connect rulz! Megérdemlik ezt a kis reklámot[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Hequila
őstag
Tudna valaki néhány adattal szolgálni nekem a pesten található MagiComp -ról?
Jó/ Nem jó, mé jó/ nem jó meg ilyesmi''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
ColDFirE
csendes tag
én a környéken levő PortalComp ot tudom ajánlani. Optikai egeremet a gari lejárta után 1 héttel cserélte szó nélkül. (jól ki van számolva az működési idő )
áraik általában jók, bár ha valamit akarsz venni akkor elősször szólni kell, mert általában az pont nincs nekik. hoz, de ha nem kell nem kell megvenned.
a Magicompba többet nem megyek, mert pl havrom vett ott egy viedókarit, otthon nem ment ,visszavitte, leteszelték, jó volt >3000HUF
már tudjuk, hogy az alaplap volt hibás, de akkor is...nem mindegy hogy tibi megy szabira vagy szabi megy tibire...
-
emstityu
tag
Debrecenben a Multimédiatower a legjobb számtekbolt qrva jó fejek,nagyon jó a garanciájuk(régi alaplapomat 3x cserélték gariba) és az 5 eladóból 2-3 nagyon keni a számtektémát(az egyik ráadásul lány )
Én sevoltam.....csak valami mittudomén!
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós piros pontot NE ide írjátok!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest