Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cetelemnél belefutottam most egy olyan "hibába", hogy vásároltam a kártyával 0%THM-re és 4 hónapra egy terméket, (mondom kitpóbálom ez hogyan működik és kényelmes is volt hogy nem kell egyben kifizetni) és az online áruhitel igénylése folyamán nem klikkeltem be a marketing megkeresést.
Pár hete pedig észrevettem, hogy a MAK feltöltések és a vásárlások után nem kapom meg az 1% jóváírást. Ügyfélszolgálatot hívtam, először Ők sem tudtak segíteni. "Nézzem meg, ott van a kivonaton, hogy kaptam."
Nem értette meg hogy egy adott pillanatig működött aztán tovább nem és én sem értettem, mi lehet az oka, pont volt egy hitelkeret emelésem és azt hittem az zavart be a rendszerbe.
Lényeg a lényeg sikerült végre megfejteni, mivel az áruhitel igénylése során nem kértem marketing megkeresést ezért az egész hitelkártyával/bankkal kapcsolatos marketing megkeresést törölték és az 1%-os jóváírások feltétele hogy aktív marketing megkeresésnek kell mindig beállítva lennie és ezen utólag sem szabad módosítani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest