Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz Citroware #125048 üzenetére
Francba, az FCB-t látva kezdtem reménykedni, hogy a München is beállt a sorba
Egészen szánalmas, amit a katalánok művelnek, főleg a Junior sztorit illetően (a Grízember könyvet fel sem csapnám most inkább). Csak rosszul jöhetnek ki belőle. Foggal-körömmel harcolnak érte, ha nem szerzik meg, azért ciki, ha a Realba megy a brazil, azért ciki(bb), ha meg leigazolják, akkor meg azért lesz az (és nem csak azért, hogy visszaveszik a tékozló fiút, de elpazarolnak egy csomó játékost, egy rakat pénzt, miközben segget csinálnak a szájukból). És csodálkoznak, hogy a la Masiából aprópénzért menekülnek a nagyobbnál-nagyobb tehetségek?
Agránátvörös-kékekkék-vörösek mindent elkövetnek, hogy a "több, mint egy klub" teljesen értelmét veszítse. Nem tudom, milyen pofon kell még ahhoz, hogy észhez térjenek - talán az elnökválasztás lehet az egyetlen kiút.
Emlékszem alig ~10 éve még mezszponzor nélkül játszott a Csapat. Hogy a már többször emlegetett BL-meccsről szót se ejtsünk (ahol úgy nyert a Barca, hogy 60+ percig kizárólag La Masia növendékek szerepeltek a kezdőben). Messi sem lesz már fiatalabb és ha két év múlva veszi a kalapját és hazatér, lesz majd nagy pofáraesés.Miközben egy , már-már szerződtetett de Ligt-et meg hagynak veszni (rai0la ide vagy oda).
Áhhh
-
addikt
válasz Citroware #125048 üzenetére
Mondjuk ebben a történetben most Neymar és a mögötte állók a szarkeverők.
Csak könnyen lehet ,hogy 3 szék között végül a földön köt ki Neymar. Én reménykedek ebben.
Sajnos Pereznél is fellángolt a Neymar mánia. Így ha esetleg a Barca nem tudja kicsengetni a PSG által kért árat, akkor talán majd a Real.
Csak ugye egyik klub se tudja elhozni anélkül ,hogy a PSG ne fogadjon el cserébe játékost is (akár többet).
Barca kapcsán Dembele, Semedo, Rakitic neve kering/keringett.
Realnál meg a szokásosak. James, Bale, Navas.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest