Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
IreN!CuS
őstag
válasz Dinter #73009 üzenetére
Pont most melóhelyen is jött mosolyogva egy ős madridista srác ,hogy wuuhuuu repül a pincér....elkezdtünk erről beszélgetni és nem nagyon tudta megmondani miért is mosolyog , miért is jó évközben kibaszni egy edzőt , mennyivel lennének előrébb ha a múringyó visszatérne , illetve szerinten nem a tanárt kell kibaszni ha a diák nem tanulja meg amit megkell értsd hiába találja ki a taktikát stb stb ha a játékos baszik rá.
De legalább egyettértettünk abba ,hogy perez bácsi jó lenne ha nem lenne , persze engem nem zavar ha minél tovább marad[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
nagyúr
-
-
Enzolord
addikt
válasz Dinter #95688 üzenetére
Itt Wembleyben van egy Outlet, ott rengeteg van...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
pohár
félisten
válasz Dinter #95688 üzenetére
ha kell utcára 47-es Puma cipő, tudok küldeni képeket, alig használtam, ócsón megkapod
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ringman
nagyúr
válasz Dinter #111888 üzenetére
nyilván így könnyebb elfújni a meccseket. vagy csak a bírói büszkeség - - kevésbé sérül
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Dinter #111923 üzenetére
Hat igen. Es most Nego rossz mozdulata inkabb volt kiallitas. De meg egy pirosat nem mer bevallalni a spori.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BenHans
addikt
válasz Dinter #166883 üzenetére
[link]
Viccet félretéve, sportsdirectben voltam kb egy hónapja, akkor volt előttem 46 2/3-os Nike.
45-ös kéne, akkor tudnék egy csak felpróbált ilyen Nike-t, na de ez itt nem pálya.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
forceberg
veterán
válasz Dinter #166888 üzenetére
A nevetséges, hogy a cipők összementek.
A 45-ös lábamra, már a 46-osok is alig jók.Mundial Team van a Dekában. Régi, klasszikus nem épp olcsó darab, ami hibája, hogy emiatt nehéz. Illetve a sarka nekem kicsit magas. Ezért nem sokat használtam.
[link]http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest