-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Negyvenhez közel is csúcsformában van Thiago Silva, a Chelsea brazil válogatott védője
2005-ben, amikor leigazolt a a Dinamo Moszkva:
...az orosz klub befektetése sem térült meg, Silva egyetlen meccsen sem lépett pályára, az ok azonban nem sérülés vagy formahanyatlás volt... Az átigazolását követően ugyanis tuberkulózist, súlyos tüdőbetegséget diagnosztizáltak nála, amely kis híján véget vetett a karrierjének. „Hat hónapig kórházban feküdtem, időnként bejött egy orvos, adott egy injekciót meg vagy tíz tablettát, e körül forgott az életem...” – emlékezett vissza Silva, akivel az orvosok közölték, ha később veszik észre a betegséget, bele is halhatott volna. Nagy nehezen felépült, de vissza akart vonulni, az édesanyjának kellett rávennie, hogy folytassa.
Köszönjük meg az édesanyjának! Brazília újraépítkezéséből úgy tért vissza, hogy azóta gyakorlatilag az egyik legjobb védő... Nyert ő bajnokságot is a Milannal, hoszú évekig volt alapember, megjárta a PSG-t, majd a Chelsea-ben is bebizonyította, hogy bár a kezdeteknél voltak nehézségek, de azóta is elnyűhtetetlen...s bár nem gondolt erre, de végül a BL-t a Chelseavel nyerte meg! Azóta sem fognak rajta az évek!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Lukaku 4 góljával vezet Belgium
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Az megvolt nektek, hogy az Internek is volt egy magyar legendája?
182 meccs, 133 gól az Inter mezőben
-
Soulfly842
addikt
Úgy látszik továbbra is jól fizet a bíróknak a tanácsadásért a Bőrszalonna
90+7' Úgy tűnt, hogy Oriol Romeu (FC Barcelona) kézzel ért a labdához a tizenhatoson belül, de a játékvezető szerint ez nem így történt, nincs tizenegyes, megy tovább a játék!
Izé... VAR esetleg? vagy annak a lehetőségét ott már stílusosan fel sem vetik?a 11-es is hasonló volt, amit kaptak?
-
Soulfly842
addikt
Úgy látom nem újkeletű ez a probléma
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Az egész liverpooli csapat nagyon dekoncentrált ma.
-
Soulfly842
addikt
Mótvá máshogy máskor, de most is üt
-
Soulfly842
addikt
hmm... így áll fel a Liverpool, hogy ne legyen olyan fontos, hogy Szaláh(mi) passzolása ne legyen olyan fontos?
Jobb lesz ott bal oldalon Szoboszlai kezdőként Onnan gólratörőbb is lehet a játéka.
Érdekes lesz, ha tényleg ez a valid felállás
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ez már leginkább szánalmas, 8ad rangú bajnokságban elért kamu siker, majd amcsihaknilga...
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Megnézve Haaland 56 gólját (ami alapján a legjobb csatár lett), igazi befejező csatár... talán kettő volt csak több, mint 11 méterről ( az is jócskán a 16-oson belül) ergo, több, mint 16 méterről egy se
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Egyébként durva, hogy Xabo Alonso, hogy összerakta ezt a Leverkusen-t!
Ha egyszer Ancelotti elhagyná a Realt szívesen látnám a kispadon!
-
Soulfly842
addikt
Jujj... Na ki magaslik ki toronymagasan a keretből?
Salah lőtt már egyébként valaha gólt szabadrúgást?
Dominik sokkal jobban lövi pamacsfejűnél és Trentnél is
.. ajtó- ablak lett volna neki, ha olyan közelről ő lehet -
Soulfly842
addikt
@Tibiajax
Vezet a PSV az ajax ellen a 14. percben. Tartani fogja, vagy most kell tenni a PSV-t?
mondjuk még most is csak 1,84-et ad a PSV győzelemre arra mondjuk nem éri meg igazán játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Azért nem rossz ez a beharangozó hivatalos (Liverpool twitter/facebook/insta) fotó
(Du 3-tól lesz a meccs)[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Datsyuk #194469 üzenetére
George Best:
"Bobby Charltonnal, Denis Lawjal és Puskással voltam, egy labdarúgó akadémián edzősködtünk Ausztráliában. A fiatalok, akiket edzettünk, nem tisztelték őt, még gúnyolódtak is a súlyával és korával... Úgy döntöttünk, hogy a srácokat kihívjuk, hogy tízszer egymás után találják el a kapufát. Természetesen az idős, duci embert választották ki. Law megkérdezte a gyerekeket, hogy szerintük az idős, duci edző hány találatot fog elérni tízből. A legtöbben azt mondták, hogy kevesebb, mint öt. A legjobb azt mondta, tíz. Az idős, duci edző odalépett és kilencszer egymás után eltalálta a kapufát. A tizedik lövés előtt felpörgette a labdát a levegőbe, mindkét vállán és a fején is megjáratta, majd sarkával maga elé pörgette és utána telibe rúgta a kapufát a pipánál.. Mindenki csendben állt, majd egy gyerek megkérdezte, ki ő, én válaszoltam, hogy "Neked Puskás úr az ő neve".[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #194463 üzenetére
Az is benne van , de az apját sajnos még nem.
Ugyanez volt az első gondolatom, hogy ha már megteheti, akkor miért nem költözteti el biztonságosabb helyre őket? (valószínűleg a szülei lehettek egyébként röghöz kötöttek)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Gagyi indexes cím helyett inkább a lényeg:
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #194404 üzenetére
Egyébként pont rossz embernek írod... Cyberkind, ha a BL döntőig menetel a csapat és mindenkit megver, még a döntőben is, akkor is tud full negatív és temetkező lenni
@Cybernkind
Én se gondoltam, hogy ekkora adu lesz a gyerek. Jól járt vele a Real, s igen, egy klasszikus befejező nagyon kellene.
-
Soulfly842
addikt
bellingHAAAMMM
-
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #194300 üzenetére
Nincs értelme, a kilóméteres les miatt se érvénytelenítenék pl. a találatukatt, ill elvennék az ellenféltől az egyértelmű gólt.
Kutya jól fizet a Tottenham a bíróknak/videóbíráknak mostanában
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Félő, hogy nem a szakmaiság lesz előnyben... Csak dehogy valami hakniparádét körítsenek köré tévékettősítve.
PL: rendhagyó módon a TV2 közvetíti Szoboszlaiék mérkőzését vasárnap
[ Szerkesztve ]
-
-
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #194167 üzenetére
Meccset nem nézem csak a statokat,
Galata 2,41 xG, 20 lövéssel? Bayern 0,69?
Támadás 130 vs 48
Veszélyes támadás 62 vs 28..?Na b+, amire leírom 1-2
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
'asszameg
-
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #194068 üzenetére
Helyzetek sora, összezavarodott védelem. Nyugodtan lehetne ez már 3-0 is.
Szerk: engem is rohadtul zavar a szurkolása, megszólalásai.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #194066 üzenetére
Azt a kutya hétszetségét! Hatalmas gól, még a végén Mudryk is negtanul focizni...
Indulhat a feltámadás végre?Arsenal elleni 2-0 (eddig) több, mint jó ómen! És jól is játszik a csapat.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz hobizoli #193783 üzenetére
Megkésett két belgát. meccs félbeszakítva.
Romano:
🚨 BREAKING: A Belgium-Sweden mérkőzést felfüggesztették, mivel a játékosok most nem hajlandók előjönni a második félidőre.
Ez az esemény két svéd futballszurkoló halálát követően történt Brüsszelben a mai este mérkőzés előtt.
A tettes jelenleg szabadlábon van - belga források szerint állítólag "a stadion közelében" tartózkodik.
Az első félidő után a labdarúgó hatóságok még nem mondják le a mérkőzést, de most a játékosok visszautasítják a visszatérést.❤️🩹 Maradjatok biztonságban, brüsszeli emberek!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Én egyébként azt nem értem (jó ideje...), hogy Sallai Rolit, hogy nem vadászta ler a Freiburgnál jóval nagyobb csapat...? Igazán érdemes lenne arra is... De ezt Marco Rossi is kiemelte.
-
Soulfly842
addikt
Gratulálok, szép volt! Még, ha voltak nehéz percek is! Egész nap csak tanácstalanul járok és kelek... tétlenül melózok a semmibe...
De most komolyan, akkor most tényleg nem tudunk matekozni rendesen?? Nem tudom ezt feldolgozni
Egyébként ez tényleg egy szép este volt. Sok uncsi, kiszámítható eredménnyel
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #193535 üzenetére
Pontosan. Van olyan, hogy tétlen les, amikor a labda érkezése előtt pl. a támadó már visszább lép az akciótól, mivel tisztában van azzal, hogy
1, Nem fér a labdához, mert pl. túl magasan jön a beadás (és egyébként is jó eséllyel lesen van), ezért ahelyett, hogy ugrana, visszalép
2, vagy tudja, hogy egyébként is lesen lenne, ezért aktív jelenléttel nem zavarja a támadást, illetve a csapattársakat az akció befejezésében.Ilyeneket is tömegesen látni a meccseken, s ezeket nem is ítélik lesnek. S az ilyen esetekben határozott cselekvés történik, hogy kivonja magát a játékból, azért, hogy a csapata érvényesülni tudjon.
Alapjában véve a lesen álló játékos alapvető játéka, mozgása, labdára irányuló, vagy ellentétes elmozgása, akcióból való határozott önkivonása meghatározó ilyen helyzetben.
S itt duplán nem kérdés, a kapus védekezését is a labdára irányuló mozgása a lesen álló játékosnak, volt ami befolyásolta/meghatározta.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #193527 üzenetére
Egészen bizonyos, a VAR szobákban ülőknek is mentális tréning díjat fizetnek a katalánok, ami természetesen nem az ítélethozatal mikéntjére, hanem csak néhány jótanácsra vonatkozó tanácsadási-költségek! Hogy úgymond jól, ügyesen és okosan mozogjanak a kamerák előtt.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Pedig igaza volt. Nem lehetett megadni, hiba lett volna. Ha a lesen lévő játékos nem zavarta volna a kapust, akkor a kapus sem rá rendelkezik be (s meg is próbálta befejelni) hanem a Félixre. Tehát bele avatkozott a támadásba, s lekötötte a kapust a mozgásával, támadásával.
Ez így egyértelmű les.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
A kalapácsosok is püfölik az újkastélyt. 2-2, egyenlítés a 89. percben.
-
Soulfly842
addikt
Robertson és Maci megint megoldották, hogy izgi legyen.
Inkább Endo-t, többet ért, mint Maci visszavonva hatosként. Továbbra is áll a tétel, hogy kellett volna venni egy rendes DM-t is.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Szoboszláj, 11-es kiharcoláj!
-
Soulfly842
addikt
Hát igen, ez elsősorban Van Dijk csodás passzán ment el Így eladni a labdát védelemből... gyermekded hiba.
Reméljük most is rossz ómen lesz ez az ellenfélnek és most jön az 1-3
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Aranyszabály: célszerű a kaput is eltalálni a győzelemhez!
Balkani - Dinamo Zagreb 2-0
Besiktas - Lugano 2-3
-
Soulfly842
addikt
Az olajosok meccsén legalább az eredmény szép. Én már ezer éve mondom, hogy a 'ancia liga egy nyolcad-tizedrangú bajnokság max. Lassan igazolják is ezt
-
Soulfly842
addikt
válasz venember83 #193260 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Hahhhooooo
Ez nem a Real Madrid már!
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz mephi666 #193047 üzenetére
Én már akkor írtam, hogy a 'okszos telibe verve löki, az rendben volt, de utána villanni kellett a pirosnak, ahogy előre el volt tervezve...
Rohadtul felhúzott az a meccs, hogy tolerálva ilyen előfordulhat egy topoktopjának csúfolt valamiben. Ez egyenesen szánalmas.9 emberrel se bírtak, de a végén bejött a bíróikarnak megfinanszírozott eredmény
Én nem szaroznék, minden résztvevőnek (VAR szoba, bíró), minimum 5 év eltiltás ilyen esetben, de inkább végleges. Ez szánszándékos tévedések sora volt, de ue. egyéb helyzeteknél is kimutatható (ahogy érdemében apróbb döntésekkel is befolyásolta a meccs menetét sok döntés).
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #193044 üzenetére
Fel kellene már fogniuk, hogy jól fizet és végleg eltiltani az ilyen fogyatékosokat.
-
Soulfly842
addikt
A kokszos izomból hátbaverve löki, ez után viszacsap, piros. Faxa.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Csodálatos Air-king (Thorghelle Sanyi) is azt fejtegeti a stúdióban, hogy Var idő alapján se vonalaztak. Ránéztek, bum, mehet tovább.. érthetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Valahogy a vonalas most kimaradt!
-
Soulfly842
addikt
Brr....
-
Soulfly842
addikt
válasz grizlisandor #192939 üzenetére
És jó eséllyel ma ez a kör még tovább szűkül.
-
Soulfly842
addikt
Üvöltsetek farkasok, szitiZenek ríjjatok'
(Nekem még csak most csattant, túrázás alatt nem volt térerő, hazafele vezetve nem néztem siettem haza a liverpool meccse miatt (időnként lopva belenézve a Real meccsébe.. A Girona csak hátrébb kerülhetne már ))
Dominik ma parádés játékkal az élre vezényli a Liverpool csapatát!
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Azért az kemény, hogy Romano is ilyen posztot hagy Szoboszlai instagramján (EL meccs utáni képek) (Bár róla már tudjuk egy ideje, hogy rajong érte )
Liverpool offisöl:
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Tibiajax #192576 üzenetére
Hát na..
4-2 lett annak a vége
Barcelona szépen beszoríthatta 73%-os labdabirtoklás ellenére a Celta Vigot...
Oops... Wait...9 kapura lövés 2 kaput eltaláló és ehhez társul egy 0,37-es xG 0 db szöglettel párosítva.
192577pourri
Nem, de ha már így hivatkozol rá, akkor megkeresem[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Egyébként jelenleg a Girona vezeti a spanyol bajnokságot
-
Soulfly842
addikt
Alakul ez
Hajrá Celta Vigo, Hajrá Sassuolo (87. perc 3-2-re mennek a Juve ellen) -
Soulfly842
addikt
Csókolja meg a hátsómat a rohadt sárga tengerallatjáró, meg a lila kisz mockok is
Sebaj, kiutaltam belőle vagy 75K-t korábbi nyereményekkel együtt, a többi marad jáccogatni'
Szerk: jameghogy a Roma nem tud két góllal nyerni egy Sheriff Tiraspol ellen2 Misit vettek el tőlem
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Klopp, segítek:
Nunez csatár, RW Szoboszlai, Salah'mi tevésekhez (vagy örök pad induláskor, tanuljon meg passzolni, ha kell - de inkább eladás SOS), az árából meg jöhet két felső kategóriás védő, egy CDM. Gabko szintén pad. Szívesen![ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Salah fizimiskáját megtépázhatná már valaki, fennhangon ordítva az arcába, hogy tanulj már meg Szoboszlainak is passzolni, te önző kis fa'. Azt hittem profi labdarúgó, de elbizonytalanodtam az utóbbi meccsek alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
Csak érdekességként, az első két meccs alapján:
"Milos Kerkez eddig a legtöbb szerelést és labdaszerzést (11) hajtotta végre a védők közül a Premier League-ben. Emellett 7 levegőben vívott párharcot nyert meg - ugyanannyit, mint Virgil van Dijk."
Csak így tovább!
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #190720 üzenetére
Azért ez sem rossz... Szerencsére azért a teljesítménye is dukál abban, hogy foglalkoznak vele. Ez már nem a fake news kategória
Liverpool: Szoboszlai bekerült a forduló álomcsapatába a BBC-nélCsajok (Social media mindehol is) és a kamerák döglenek is érte.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz DeathAdder #190710 üzenetére
Jé tényleg, nincs nyoma eredeti forrásnak, de az angoloknál kezdett elterjedni
Neki csak a Real lehet következő cél pár év múlva szerintem. Cr és a Real vilaga mindig is közel állt hozzá.
-
Soulfly842
addikt
Ejha..
Alex Ferguson szavai:„Szoboszlai Dominik fociját nézni olyan, mintha az ügyesség és a finomság szimfóniájának lennénk szemtanúi a pályán. Bárcsak lennének olyan játékosok a Unitedben, mint ő.”
-
Soulfly842
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz Ringman #189756 üzenetére
Sajnos egyébként az AC milan jár eddig élen az átigazolási szezonban
Pulisic
25M20M
Chukwueze25M20M
Musah18M20M
Reijnders14M20M
Loftus-Cheek25M16M
Okafor20M14M
Romero (18 éves)3M0MTonalli 64M-jéből pl kijön Pulisic Loftus Check Chukwueze (vagy Rijnards) 3-as is... hát... izéé.. azért egy egész csapaton három ilyen játékos azért cseppet többet nyom, mint egy Tonalli.
Szerintem rohadtúl túlárzatottan adták el, jól használták fel.Egyébként rohadt nagy baj lesz a Barca házatáján, ha Lewandowski kiesik, vagy többször nem hozza a formát. Azért most augusztusban már ő is 35 lesz.
Nagyon Lewa forma függő most ez a Barcelona, s most még elköszönnek Dembélé-től is.
Gündogan nem fogja egymaga pótolni (idén egyébként ő is 33 éves lesz, de mondjuk az ő játékában még lehet vígan 1-2 jó év)[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Új Inside Training Liverpool videó, amiben a Salah-Szoboszlai kettős mindenkit lenyomott lábtengóban
Inside Training: Salah and Szoboszlai team up in head tennis tournament!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest