-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #139107 üzenetére
Tolisso goljat erdemes csekkolni, ugyanugy 0,01 xG-s volt, mint a hetvegi Lanzini loves a Tottenham ellen.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #138844 üzenetére
Meselj, mi bajod van a ligaval, zavar, h nem tiltottak meg be a Tottanhamet?
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #138830 üzenetére
10 eve a konzervativok kormanyoznak, de meg mindig "balliberalis" az orszag. Ma is tanultam valamit.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #138595 üzenetére
En nem tudom, melyik szam mit jelent, de a Juventusnal 236-ot ir, viszont az alatta szereplo szamok osszege 122. Eleg gyanus volt, h nagy a kulonbseg, ezert vegigszamoltam.
-
viharhozo
addikt
válasz villamos #138559 üzenetére
Azert legyunk oszintek, a 75. percben lett 0:3, onnan mar nem szokas felallni. A Fradi meccse az 55. percben mar 1:2 volt.
A bukik egyebkent mar az elso gol utan 80+%-ra taksaltak a magyar tovabbjutast. A kommentek feljebb mondjuk eleg furak, szemkikaparos meccs volt ez a javabol, legalabbis az elso 65 perc, amit lattam, az vhol az NB2 szintje korul mozoghatott.
-
viharhozo
addikt
De finoman fogalmazok: gyerekként sem szerettem a Fradit, mivel az a körítés, a kivagyiság, amely a gyerekcsapataiknak is a sajátja, nagyon nem jött be. Ezért mindig is nekik akartam gólt rúgni. Ezért kerültem az MTK-ba.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #138342 üzenetére
3 meccsen 9 kapott gol, es tegnap a Hertha vigan rughatott volna meg harmat. Musiala meg Richards is gyenge egyelore, a nagyokhoz azert kell a kilo is. Elorefele mindegyik hatved szuper, csak neha nem artana vedekezni is.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #138266 üzenetére
Costa jo csavo volt, soha fel nem nezett beadas elott, elszaladt a szelen, bekurta, ha volt ott vki, jo, ha nem, az o baja. Ettol fuggetlenul hasznos csereembernek gondolnam, o legalabb neha baszott egy-egy hatalmas golt.
Azert legyunk oszintek, a 20 alatti gyerekek egyelore nem mutatnak semmit, raadasul a Neuer-Kimmich-Goretzka-Muller-RL9 otoson kivul mindenki rohadt nagy nulla.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #138140 üzenetére
Annyira drukkolok, h jojjon Burgstaller is, es mindjart lehetne modositani a nevet FC Bayern 04-re.
-
viharhozo
addikt
Na, egy/ket nappal a zaras elott maris sikerult a spanyol NB2-bol igazolni egyet. Szep teljesitmeny ez a BL-gyoztestol!
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #137966 üzenetére
Kozben megneztem, a Kicker harmat es kettot ir, mert nincsenek nezok. Veluk tobb lenne.
-
viharhozo
addikt
válasz Peterhappy #137964 üzenetére
Elvileg van, mindenki ezt fogja nyilatkozni, de gyakorlatilag nincs, senkit se erdekel kulonosebben, ez van.
Majd a forradalom unnepen, nov. 7-en lesz tet.
-
viharhozo
addikt
válasz kacsyx #137955 üzenetére
Az egesz meccsen egy sarga lap volt, olyan cserek voltak, h ihaj es az elso 15 percben 1 db loves volt, szoval eleg erosen sormeccs volt ez.
A presztizse 0, azt meg nem tudom, mennyi penzt ad melle a DFB, de ezek szerint nem eleget.
Flick tegnap esti nyilatkozata: Bis zum Ende der Transferperiode am 5. Oktober sei es aber nicht mehr allzu lange, betonte Flick bei „DAZN“: „Warten wir einfach ab. Ich lasse mich auch überraschen.“
Lehet ennel biztatobbat mondani?!Ilyen elojelek utan nyilvan csak jol lehet igazolni.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #137913 üzenetére
Minden jel erre utal. A legalabb reszben piaci alapon mukodo oriasklubokat (Real, Barca, Bayern) is nagyon erzekenyen erinti a mostani helyzet. Nincs jegybevetel, biztos, h csokkent a merchandise is, nincsenek turak, de a jatekosfizetesek maradtak.
Az arab hatteruek nyilvan leszarjak, de a tobbieknel nagyon komoly a visszaeses.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #137905 üzenetére
Nyilvan mindenki tularazott lesz az utolso heten, csak a szokasost lehet Brazzonak kuldeni.
Valami csunyan el van rontva. Hogy mi, azt nem tudom. Edzot evek ota latvanyosan nem talalnak, az, h Flick vegul azt csinalta, amit, puszta szerencse a vezetes reszerol, nyilvan nem benne gondolkodtak.
Thiago siman elment. Dest a nyocketto utan is inkabb a Barcaba igazol. Alaba nem irt ala, szinte biztos, h ev vegen megy oda, ahol a legtobbet igerik neki.
Most Lamar a legujabb felvetes, de ot a Lipcse megvenne, a Bayern viszont csak kolcsonozne.
A legesegujabb: "Wir haben noch fünf Tage Zeit, wir halten uns alle Optionen offen. Es muss aber wirtschaftlich Sinn machen" bestätigte Vereinspräsident Herbert Hainer am Mittwoch die Gedanken über weitere mögliche Transfers.
Osszefoglalva: kurvara nincs penz meg itt se, a szarbol kell varat epiteni. Bar elvileg legalabb a Thiagos meg a Cuisance-os penzt el kene egetni a heten. Vagy vissza kene adni kolcsonbe Nubelt a Schalkenak jo penzert.
Sane nem eleg, h szar, mar meg is serult.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #137901 üzenetére
2015-ben sikerült így felküldeni a csapatot, annyi volt a sérült (illetve Neymar műesésért elmaradt második sárgája az első meccsen 0-0-nál, Rizzoli már nyúlt a zsebéhez, mindegy is...)
De azon a meccsen is a Bayernnek volt nagyobb labdabirtkolasa, szoval akkor vegul is ki nyert?!?
Brazzo zsenialis, mindenkepp igazolnia kell vagy harmat a heten, termeszetesen semelyik masik csapat nem el vissza azzal, h ezt tudja.
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #137844 üzenetére
Nem neztem utana, de az orosz-ukran mintha tiltott lenne. Szoval max. Porto-Donyeck lehet gyogycsoportnak az elso kettobol.
Egy Fradi-MU mekkora cripple fight lenne!
-
viharhozo
addikt
válasz Scarabeus #137775 üzenetére
Nem gondolnam, h szenvedos meccs lenne. A Molde szetfocizta az elozo meccs masodik felidejeben a Fradit, most gyozelmi kenyszerben van, ugyh tamadni fog, aztan vagy meglesz vagy nem.
Penzt - a Fonokkel ellentetben - inkabb a Moldera tegyetek, a 3,05 nagyon csabito, ennyire azert nem jo a Fradi.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz csemege86 #137728 üzenetére
Tekintve, h kb. bizonyos boxmeccseket meg UFC-t szoktak igy eladni, de Magyarorszagon meg ezeket sem, viszonylag egyertelmu a valasz. Nem fogsz legalisan angol sportcsatornat streamelni, minden esemenyt regionkent/orszagonkent adnak el.
-
viharhozo
addikt
válasz csemege86 #137722 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy nagyon féltik a közvetítési jogokat, és UK-n kívül nem hajlandók erre lehetőséget biztosítani. Ha viszont ez tényleg így van, az szerintem elég gáz...
Tenyleg gaz. Beszednek evente 7 millio eurot a Spiler-Digi-parostol, es te meg nem nezheted kozvetlenul naluk. Hallatlan!de biztos vagyok benne, hogy hatalmas plusz bevételeik lennének egy netflix-szerű platformmal, ahol globális szinten bárki legálisan hozzáférne a PL tartalmakhoz.
En meg abban vagyok teljesen biztos, h ez bennuk meg soha nem merult fel, mert mind hulyek.Egyebkent a PPV-rendszeru kozvetitesek mind horroaron mennek, oruljunk, h nem az van.
-
viharhozo
addikt
-
viharhozo
addikt
Datsyuk: lehet, h eljinxelem, de addig nagyon nehezen lesz bajnok a Dortmund, amig ilyen veresegeket szenved egy csapattol, ami stadionostul kevesebbet er, mint Sancho.
-
viharhozo
addikt
válasz Citroware #137457 üzenetére
Feneket. Lelovom a megoldast, csak az szamit, mennyi drukkere van az adott klubnak, mert ezt lehet nezoszamra konvertalni.
Teljesen es tokeletesen mindegy, mennyire izgalmas a bajnoksag, meg van-e "verseny". A valaha volt legszarabb MU is tobb embert ultet a tévé ele, mint a legjobb Bayern (felteve termeszetesen, h mindketten ugyanolyan kategorias meccset jatszanak).
-
-
viharhozo
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #137412 üzenetére
Ki lehet mondani, csak nem igaz, a Lipcse tavaly mindket meccset lehozta dontetlenre.
Az unalom szempontjabol miert nem mindegy, hany csapat nyer nagy folennyel bajnoki cimet? Mi van annak a 16-18 csapatnak a meccseivel, amelyeknek nincs eselyuk a bajnoki cimre? Satobbi.
A Bundas 306 meccsebol 272-on nem jatszik a Bayern, tehat a golatlag elsosorban azert magasabb, mert elvezetes tamadofocit jatszik a csapatok tobbsege.
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #137379 üzenetére
Ez eleg sok sebbol verzo gondolatmenet. Egyreszt tiz eve is kevesebbet fizettek a Bundasert. Masreszt az unalmas teljesen szubjektiv kategoria. Ket eve 19 ponttal nyert a City, elotte a Chelsea a vege elott ket forduloval lett bajnok, a Leicester harommal. A fogadoirodak iden is csak a Citynek es a Liverpoolnak adnak erdemi eselyt a bajnoki cimre. Raadasul a Bundas golatlaga 3,2, a PL-e 2,7, szoval itt meg tobbi is a gol.
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #137303 üzenetére
Akkor ha jol ertem, a Bayern miatt nem fizetnek tobbet a Bundesligaert? Epp a nyaron hosszabbitott a Bundas, 1,1 milliard eurot kap evente a DFB. Az angolok nagyjabol ketszer annyit, akkor ketszer jobb bajnoksag a PL?
Egyebkent a stabil Bundas 1-es csapatok szinte ugyanannyi penzt kapnak, tehat ez nem kene, h befolyasolja a versenyt (pl. a Bayern evi 80 milliot kap, a Freiburg 60-at). Ennel korrektebbul sehol se osztjak a tévés penzt.
A Schalkes sztorit nem ismerem, ott valami nagyon nem kerek, ekkorat nyilvan nem kellett volna zuhanniuk.
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #137218 üzenetére
A csapatok beveteli listajan a Dortmund a 13. helyen van. Tehat azt allitod, a vilag 13. leggazdagabb csapata csak az ifit tudja megfizetni. Azert ez erdekes.
A Bundasban a tavalyi szezonban (nyilvan amig lehettek nezok) kvazi telt hazzal ment minden hazai meccsen a Bayern, a Dortmund, a Schalke, a Koln, a Frankfurt, a Gladbach, a Werder, a Lipcse, a Freiburg, az Union es a Paderborn. A tobbiek 80-90%-os telitettsegnel vannak, kiveve a Herthat, ahol ugye tul nagy a stadion. Hova generaljanak meg tobb nezot?
A topligak pontkulonbsegei az elso negy helyezett kozt:
2015/16
PL: 10, 1, 4
LL: 1, 2, 24
Serie A: 9, 2, 13
Bundas: 10, 18, 52016/17
PL: 7, 8, 2
LL: 3, 12, 1
Serie A: 4, 1, 14
Bundas: 15, 3, 22017/18
PL: 19, 4, 2
LL: 14, 2, 3
Serie A: 4, 14, 5
Bundas: 21, 8, 02018/19
PL: 1, 25, 1
LL: 11, 8, 7
Serie A: 11, 10, 0
Bundas: 2, 10, 82019/20
PL: 18, 15, 0
LL: 5, 12, 0
Serie A: 1, 4, 0
Bundas: 13, 3, 1Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #137150 üzenetére
Tegnap osszesen annyi derult ki, h a nemet klubok most nagyon megszivjak azt, h piaci alapon mukodnek. A kis-kozepes kluboknal a jegybevetel potolhatatlan, es ebbol rohadt nagy bajok lehetnek mar iden.
Az meg Magnetonak is atjott, h a Schalke emelle meg teljesen vallalhatatlan is, es mar reg ki kellett volna rugni az edzot. 16 meccsen 6 pontot szerzett 7:37-es golkulonbseggel. Ez mi? Lehet, h Wagner fasza gyerek, de a csapattal nem fer ossze. Ezek utan nagy meglepetes, h az tortent, ami, miutan osszeengedtek a vilag jelenlegi egyik legjobb csapataval.
A karantenok/serulesek nagyon bekavarhatnak a mostani szezonban, a valogatott jatekosok _minden_ heten ket meccset fognak jatszani.
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #137075 üzenetére
Thiagonak tobb esze van ehhez a jatekhoz, mint a Serie A-nak osszesen. Azt nem publikaltak, miert akart elmenni, a legvaloszinubb itt is az asszony nyomasa.
A multkor szo volt Brozovicrol. Ot lefikaztak, h gyenge, nem kell. A legvaloszinubb az, h vegleg megy Kimmich Thiago helyere es Dest jon jobb hatvednek az Ajaxbol.
-
viharhozo
addikt
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #136932 üzenetére
Egeszen biztos, h Thiago vmelyik csapattal megegyezett, csak akkor merne ennyire kategorikusan visszadobni a hosszabbitast. Mivel erdemben csak a Liverpool neve merult fel, nagyon valoszinu, h veluk. Nem biztos, de nagyon valoszinu.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #136817 üzenetére
Uli nem ert veled egyet.
Hoeneß says it would be good if Thiago stays but if he leaves, signing a replacement is not a must as the squad is well equipped in midfield.
Hoeneß: "Both clubs did not not come to us with an offer. They are bluffing and likely waiting until the last week of the window to make a cheap offer. Bayern must decide whether they want to play this game or stand their ground and keep Thiago.
En csak azt nem ertem, hogy lehet igy ktsgvetest csinalni. Ha Thiago mondjuk felaron elmegy 15-ert + kiesik a fizuja es nem jott helyette senki, az klubszinten mondjuk +25M euro. Az azert nem tok mindegy.
Uli Hoeneß says Bayern will probably not sign the 4th winger demanded by Flick because he would be too expensive and would quickly be unhappy due to competition/game time.
Ez mondjuk varhato volt.Uli Hoeneß says Alaba's agent Zahavi is asking for an agent fee in the double digit million range (!): "I can understand that Brazzo freaked out during a conversation"
Oket se ertem, realisan ki a tokom adna Alabanak most 5*25 millio eurot. Az ugynokot meg egyebkent se szivesen minositenem.Uli Hoeneß: "In the Champions League final in Lisbon, the combined transfer fees of Bayern's starting 11 was around €200m. Neymar cost Paris €220m. Who won the game?"
Ezzel azert innen-onnan lehetne kotozkodni, de attol meg erdekes megallapitas.Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #136797 üzenetére
20M lett volna az ara, Sane ugyanott jatszik, varhato volt, h a mostani helyzetben ez lesz a vege. Mikor zar egyebkent az atigazolasi piac iden?
-
viharhozo
addikt
válasz Ringman #136753 üzenetére
Alapvetés: az Inter mindennek a legalja. Ez már a kezdetek óta így van, és ezt a klub maga is elfogadta, más magyarázat nincs a büdös bunkók ilyen mértékű exodusára az Inter felé. Hosszú, tömött sorokban jöttek a futballpályák legnagyobb tahói, míg hosszú áldozatos munkával el nem érték, hogy a leghitványabb söpredék alkossa a csapatot.
Fene se gondolta volna tiz eve, h benito sorai orokervenyuek lesznek.
-
viharhozo
addikt
A biztonsagi embereknek a palya korul vajon ilyenkor mi a dolguk? Eleg lelkesen nezik a tok ures lelatot.
-
viharhozo
addikt
válasz Citroware #135903 üzenetére
Errol a meccsrol inkabb Rizzolit kene mutogatni az elso gol elott. Neymar muesik, Rizzoli nyul a zsebe fele, h sargat adjon, aztan rajon, h Okoskatorp 5 perccel azelott mar kapott egyet, tehat ki kene allitani, de azt nem szabad.
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #135883 üzenetére
Nem engedi el, lejar a szerzodese es nem irja ala az ujat.
Nyilvan kerdes, miben lesz elorelepes a Liverpool, de allitolag az asszonya nagyon menni akar Münkenből.
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #135874 üzenetére
kb. bármilyen meccsre ráaggatható.
Hogy temanal maradjunk, a tiz Bayern BL-meccsbol kettore lehetne raaggatni, szoval ezt azert cafolnam.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #135616 üzenetére
Sztem tegnap a jelenlegi legerosebb vedelem allt fel, de Alaba vmiert horrorisztikusan szar volt, jellemzo, h a mar kikukazott Boatengnek kellett menteni tobbszor is. Sule se volt meggyozo tegnap, bar ez azert ertheto. Pavardnal voltak az evben biztato jelek, de tovabbra se tudom, Bayern-szint-e vagy csak kellett a vilagbajnoki kollekcioba.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #135579 üzenetére
Ez azert nagyon finom megfogalmazas. A meccs eleje a legsotetebb pepi idokre emlekeztetett, amikor minden kontrabol golhelyzet lett. Olyan volt, mintha az egesz csapat telefosott gatyaval erkezett volna a meccsre. Ez most nagy mazlival belefert, a dontoben nagy valoszinuseggel nem fog.
Erthetetlen, mi tortent.
-
viharhozo
addikt
válasz simondr #135178 üzenetére
Lesekben nem szokott tevedni a videobiro.
Most mi van a lapokkal? A normal rendszerben az elodontoben nem lehet sargakkal kipontozodni, csak annak kell kihagyni a dontot, aki pirosat kap. Ez maradt vagy aki az elodontoben sargat kap, az nem jatszik a dontoben?
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #127368 üzenetére
Ez annak fenyeben kulonosen erdekes, h delutan egykor meg egybehangzo sajtohirek szerint legalabb ket meccsre maradt volna Kovacs.
Azert kemeny ez a popszakma.
-
viharhozo
addikt
válasz omfgk #124875 üzenetére
Ugyanugy kenyszer van a masik oldalon, mert venni kell vmi kozepesebbnel nagyobb NEVET, h a szurkolok meg az ujsagok ne ugathassanak. Ezzel mindenki elodazza a problemat egy evvel. A Bayernnek ugyse lesz semmi keresnivaloja iden a nemzetkozi kupaban, a Bundashoz meg jo lehet Coutinho is.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #124525 üzenetére
Sztem meg ez piszok nagy "dodged a bullet" volt a Bayern reszerol. Ha a mokus naluk serul le 6-7 honapra augusztusban, az lett volna az igazi szivas.
Igy meg mindig meg lehet szerezni jovore kevesebbert.
Dybalan meglepodnek, a Bayernnek szelso kene, kozepre van ember.
Persze mar az is felmerult, h Ribery megis marad meg egy evet, h teljes legyen a kabare.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #123351 üzenetére
Itt 8 szezont szedtem ossze, azert az legyen mar eleg minta.
Most ott tartunk, h ugyan a Dortmund szamban es ertekben ketszer annyi jatekost vesz a kozvetlen rivalisaitol, mint a Bayern, megis utobbi rabolja le a Bundesligat. Mert csak.
-
viharhozo
addikt
válasz Napfénysüti #123346 üzenetére
Pedig a 99-ben BL-t buko csapat igazan karakteres volt, az olyat pedig ertekelni kell. Pl. a BL-donton egy idegenlegiossal alltak fel, nem tudom, volt-e azota ilyen, de meglepodnek, ha igen. Ket evvel kesobb mar a Bayernben 7 legios kezdett, mindjart nyertek is.
-
viharhozo
addikt
válasz Enzolord #123329 üzenetére
Uli kozismerten szereti gyujtogetni a nemet valogatottakat. Akkor is, ha tortenetesen szarok, de ez mellekszal.
De nyilvan korrektebb lenne minden igazolas elott nepszavazast tartani, es azon eldonteni, leigazolhatja-e az adott futballistat a Bayern.
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #123323 üzenetére
Ez egy full Coelho-idezet, nyilvan minden igazolas erositi a te csapatod es gyengiti a konkurenciat, ahonnan eljon, igy a mondatnak konkretan 0 informaciotartalma van.
Akkor lenne valos ezzel vadolni a Bayernt, ha tomegevel vett volna jatekosokat a kozvetlen konkurenciatol, akik utana egyaltalan nem/nagyon keveset jatszottak volna. Ilyen nem tortent, erre meg a Bayernnek sincs penze.
Es kulonosen vicces most ezzel jonni, amikor a Dortmund igazolt egyet az elsotol, a negyediktol, az otodiktol es a kilencediktol. De ezek biztos nem gyengitik majd egyik csapatot se, Watzke amugy is dobokockaval donti el, kit fognak leigazolni.
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #123307 üzenetére
Mert ez igy, ebben a formaban nem igaz. Igazoltak a Bundesligabol, ez talan nem tilos.
Nezzunk parat azokbol, amit irtal. A Karlsruhe sose vegzett a 6.-nal jobb helyen, soha nem volt kozvetlen konkurense a Bayernnek, onnan miert ne lehetne igazolni? Baslert akkor igazoltak, amikor a Werder 9. volt. Elbert a 4.-tol hoztak el 97-ben, Effenberget a 15.-tol, Jeremiest a 13.-tol 98-ban. 99-ben P. Anderssont az eppen kieso Gladbachtol hoztak el.
2000-ben jott Sforza az 5.-tol, 2001-ben Pizarro a 7.-tol, a ket Kovac a 4.-tol es a 13.-tol. 2002 lehet talan legit, akkor a Bayern 3. lett, es elhozta a 2.-tol Ballackot es Ze Robertot, a 4.-tol meg Deislert. 2003-ban semmi, 2004-ben jott Lucio a 3.-tol es Frings a 6.-tol. 2005-ben Ismael a 3.-tol, 2006-ban Podolski a kieso Kolntol es van Buyten a 3.-tol. 2007-ben Klose a 3.-tol, Jansen a kiesotol. Borowski 2008-ban ingyen jot a 2.-tol. 2009-ben pedig Gomez a 3.-tol.
22 igazolas 13 szezon alatt.
Egyébként a bayernnél szintén egy bevett taktika, hogy előszerződést kötnek játékosokkal és utána a valós ár töredékéért akarják megvásárolni az adott játékost....lásd, Lewa aki ezért nem akart a Realba menni hiába adtak volna érte 2x annyi pénzt.
Ezt ertelmezni se nagyon tudom. Ha Lewandowski a Realba akar menni, akkor nem kot massal eloszerzodest. Ennyi. Ha kot, akkor nyilvan oda fog menni.
-
viharhozo
addikt
válasz Datsyuk #123295 üzenetére
Csak a hecc kedveert a Bundesligan beluli vasarlasok a ket klubtol. Mondjuk 2012-tol, mert elotte a Dortmund evekig nem volt tenyezo a piacon.
Dortmund:
2012/13: Reus (17M), Schieber (5M), Bittencourt (3M)
2013/14: Sokratis (10M)
2014/15: Ginter (10M), Ramos (10M)
2015/16: Castro (10M), Burki, Park, Weigl (3-3M)
2016/17: Schurrle (30M), Gotze (22M), Rode (12M)
2017/18: Philipp (20M), Toprak (12M), Dahoud (12M), Toljan (7M)
2018/19: Diallo (28M), Delaney (20M), Wolf (5M)
2019/20: Hummels (30M), Schulz (26M), Hazard (26M), Brandt (25M)Osszesen 24 jatekos 349 millio euro ertekben.
Bayern:
2012/13: Mandzukic (13M), Dante (5M)
2013/14: Gotze (37M)
2014/15: -
2015/16: Kimmich (9M), Uhlreich (3M)
2016/17: Hummels (35M)
2017/18: Sule (20M), Wagner (13M), Gnabry (8M)
2018/19: -
2019/20: Pavard (35M)Osszesen 10 jatekos 178 millio euro ertekben.
Es akkor lehet gondolkodni, ki rabolja le a Bundast.
Az ingyen erkezoket nem szamolom, nem latom, mitol lenne "lerablas" olyan jatekost szerzodtetni, akiknek mashol lejart a szerzodese, es nem kotott ujat.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #122308 üzenetére
Iszonyat nagy gaz, amit a nemetek a videobiroval csinalnak. Minden heten elmondjak, h most mar tuti fasza lesz. Erre ez a labda bent volt, megneztek oten.
Azert kivancsi lennek, mit csinalna a DFB, ha mondjuk feltamadna a Frankfurt es a Bayern bukna a bajnoksagot. Ezt mivel fogjak magyarazni?
-
viharhozo
addikt
válasz Napfénysüti #116652 üzenetére
Akinek bejon, h egy plejer ragyujt a szunetben, az imadni fogja. Ennyivel mindenkepp tobbet tud Paulinhonal. Meg nyilvan eros kocsogvalogatottat lehet epiteni a Vidal-Paulinho tengelyre.
-
viharhozo
addikt
Siman lehet, h megy a gyerek a sullyesztobe, de azert ez tetszetos gol volt.
-
viharhozo
addikt
válasz SpaceKombajn #112875 üzenetére
De a szolgaltato akkor lep, ha van versenytars, akihez atmehetsz. Ha senkinel nincs Spiler2, nagy ivben tojnak ra, mit gondolnak errol az ugyfelek.
-
viharhozo
addikt
válasz SpaceKombajn #112862 üzenetére
Milyen nyomast tudnak gyakorolni az elofizetok a szolgaltatokra, ha egyik nagynal se erheto el a Spiler 2? Megfenyegeted, h Zalaba koltozol?
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #112842 üzenetére
Nyilvan nem veletlen a dolog, vmit uzenni akarnak vele, de piszkosul nem tiszta, mit es kinek.
Eddig is szidtak oket, ez meg tobb olajat ont a tuzre.
-
viharhozo
addikt
A Spiler eleg kemenyen valogat meccseket. Szerda 9-kor valaszthatna a Benfica-Bayern, City-Lyon, YB-MU es Plzen-CSZKA kozul. Es bzmg Plzen-meccs lesz, biztos az erdekli a legtobb embert.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #105728 üzenetére
Nehez megfejteni, mi tortenik Munchenben. Egyreszt Lewandowski mehetne, a Bundast nelkule is be lehet huzni (bar en azert bizom Favre-ban), a BL erdemi reszen meg megint total flop volt a lengyel. Szoval ilyen alapon mehet. Mas kerdes, h ki az a hulye, aki sokert megveszi.
Viszont Thiago is menne, kettejukert be kene jonni ugy 150-200 millanak, ugyanakkor most ultek le Kovaccal, aki nem akar "sztart" igazolni. Akkor mit csinalnak a penzzel? Nezegetik? Vagy jon a merjunk kicsik lenni ot eve?
-
viharhozo
addikt
válasz forceberg #105068 üzenetére
Tobb figyelmet kene kapnia ennek, megiscsak ez az elso eset, amikor konkretan es egyertelmuen bizonyithato, h a spori dontoen hibazott. Eddig lehetett mondani, h nem latta, erre nem lehet. Ezt nem lehet megmagyarazni, piszok surgosen bele kell nyulni a VAR-ba, mert a jelenlegi a bohockodos szintjen van.
Zwayert meg evekre/orokre el kene tiltani, teljesen vak ember megse vezessen meccset, ennek talan volna némi visszatarto ereje. Persze nem ez lesz, 99,9%, h vigan fog vezetni a VB-n is.
-
viharhozo
addikt
válasz paatrick #104528 üzenetére
> - ha nyer a Leverkusen, akkor előzi a Hoff-t,
Sztem nem, ha a Hoff nyeri a meccset, akkor a Leverkusennek 3 gollal tobbel kell vernie a Hannovert, mint a Hoffnak a Dortmundot. Az meg szkifi. Ezzel egyutt nem tennek sok penzt arra, h eltalalom, ki melyik kupaban indul majd.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #104301 üzenetére
Pedig elsosorban a csapatot es foleg a vezetest kene hibaztatni.
Mert a biro, a serulesek meg a pech ellenere is boven nyerheto lett volna mindket meccs. Se Rafinha, se Tolisso, se Ulreich akciojara nem lehet azt mondani, h benne van, mert nem ok az elso szamu emberek. Ilyet egy csereember se csinalhat, ez nem szint. Muller es Lewandowski se a biro miatt jatszotta Oscar-dijat eroen a lathatatlan embert 180 percen at.
Birozas helyett inkabb azzal kene foglalkozni, miert tortentek ezek.
-
viharhozo
addikt
válasz omfgk #104104 üzenetére
Nyilvan kihasznaljak, ahogy mindenki ezt tenne/teszi.
Most irnom kene valami nagyon-nagyon hosszu elmelkedest a nemet foci bajairol, de se idom, se kedvem hozza. Roviden:
1. A nemetek alapgondja, h nincs penz. A Bayern a vilag gazdasagilag legjobban menedzselt klubja, ezert meg kepes nagyjabol pariban lenni az elittel, de ki tudja, meddig tart ez. A tobbieknek (foleg a kicsiknek) keves a penzuk, mert egyreszt a Bundasban sokkal kisebb a tévés penz, masreszt meg nem vehetnek tobbsegi tulajdont kulfoldiek, ergo nincs befekteto.
2. Azert van par klub, ahol van jelentos penz es keret is. A Dortmund meg mindig majdnem top 10-es keretben es bevetelben is, de hol vannak az eredemenyek? A Lipcse meg nagyon friss hus, oket nem irnam le, de 350 millios kerettel az EL-helyert kuzdenek. A Leverkusen 300 millios kerettel tavaly 12. lett a bajnoksagban. Raadasul tele a Bundas 30-as-40-es edzokkel, ami persze lehet, h jo (lesz egyszer), olcsonak meg plane olcso, de egyelore nem tul eredmenyes.
Szoval azert "kicsit" bonyolultabb a magyarazat annal, h Lewandovski ingyen ment Dortmundbol Munchenbe.
-
viharhozo
addikt
válasz omfgk #104073 üzenetére
Csak szolok, az ingyen Lewandowski 20 millio euro volt (10-et kapott o alairaspenznek, 10-et az ugynoke), Goretzka is kozel ennyire szamithat, de az meg nem szivargott ki.
Ketsegtelenul nem stimmel vmi a Bayernnel, az elmult hat evben rengeteg olyan helyzet adodott, amit jobban kellett volna kezelniuk.
2012-ben Robben nem rugja be a buntetot a dontoben,
2015-ben az elodontoben Pep teljesen elmeccseli magat, de vhogy megusszak, aztan jon Rizzoli, aki majdnem kiallitja Neymart, de aztan megse, az egesz Bayern reklamal, kozben Messi focizik es golt lo, a csapat osszeomlik.
2016-ban az elodontoben Pep teljesen elmeccseli magat (ez nala ilyen signature move), a visszavagon nagyot megy a Bayern, de Muller donto pillanatban kihagyja a buntetot.
2017-ben az elodontoben Vidal megint kihagyja a buntetot.
2018-ban az elodontoben kihagynak rengeteg helyzetet.
Szoval vagy pechesek vagy a fejekkel van gond, de nem hinnem, h ennek oka a Bundas gyengesege lenne.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #103948 üzenetére
Mas se erti, h a francba nem jatszhat Thiago. Nem is nagyon lehet. A Klinsmann-fele Bayern ota nem lattam ennyire gyenge kezdot komoly meccsen.
A Real 3,3-as oddsa ajandek, ilyen konnyen keves dologgal lehet penzt keresni.
-
viharhozo
addikt
válasz forceberg #103604 üzenetére
Uli ugy volt vele, h o is nyom egy Zidane-t ezzel, lerak egy fiatalt a padra nulla, azaz nulla nemzetkozi meccsel. De hogy kemenyebbek legyenek a Margitnal, ok olyat kerestek, akinek 15 eve semmi koze a klubhoz.
BenHans: a Bayernnél úgy tűnik jobban meg is becsülik érte, amit jól is tesznek mert óriási érték, és továbbra is nagyon tetszik a finom elegáns és eszes játéka.
A gyerek ketsegtelenul ugyes, de olyan veszettul lassu, amit elobbivel nem tud kompenzalni. Azert a Margitnal se csak hulyek dolgoznak, nem veletlen dobtak ki.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #103480 üzenetére
Rafinha??!?! A tobbi csapatban nem volt balhatved, vagy mi? Jo, kivetelesen nem volt teljesen homaly, de ezt a sportot most kene felszamolni, mert komolytalan lett.
-
viharhozo
addikt
válasz Csápájev #98305 üzenetére
Ezzel nem ertek egyet. A nemzeti foci - nem tul meglepo modon - messze a klubfoci mogott kullog. Kisebb a meritesi lehetoseg, mindenhol vannak hianyposztok, sokkal kevesbe osszeszokott a csapat stb. Ilyenkor van igazan jelentosege, hogy kuldik fel a gyerekeket jatszani.
Ha csak a mostani selejtezosorozatot nezem, akad jo nehany csapat, ami odaer az elso/masodik helyre, es egyaltalan nincs tele zsenivel. Ott van Svedorszag (Lindelof, Forsberg sztar, a tobbiek kozepszer, Ibrahimovicot nem tekintem aktiv labdarugonak), Eszak-Irorszag (jo, itt konnyebb volt a csoport, de kozel sem papirforma, es egyetlen komolyan jegyzett jatekosuk sincs), Svajc (Xhakan + esetleg Embolon, Rodriguezen kivul full kozepszer), akar johet Wales is, bar ott azert van ket sztar + sok eros PL-hatteru focista, Szlovakia (hany jatekost ismerunk Hamsikon kivul?), Gorogorszag (a ket belso vedon meg Mitrogloun kivul nincs extra), Izland (stabilan ott vannak az egy szem Sigurdssonnal).
-
viharhozo
addikt
válasz Csápájev #98285 üzenetére
Mivel objektiven eleg nehez merni, ki milyen jo edzo, gyakorlatilag barki lehet legjobb edzo.
Storck oriasi hibaja, h engedett a nyomasnak, miszerint a magyaroknak nyilt, tamado focit kell jatszani, mert ez a magyar virtus, nem pedig a Dardai-fele bunkerezunk, es hatha talalunk golt jellegut. Pusztan a jatek kepe alapjan Storcknak voltak jo meccsei, az elso svajci elleni meccs kifejezetten tetszetos volt, es most is jol indultak a gyerekek.
A problema az, h a nyilt focira a keret alkalmatlan, a ki rug tobbet versenyben praktikusan mindig alul fog maradni, hiszen sokszor kepzettebb, jobb jatekosok ellen kell jatszania. Amikor meg gyengebb ellen, akkor ellenuk bunkereznek, amit megint csak nem sikerult feltorni. Azt, h Storck maga is ilyen csapatot epitett volna vagy engedett a felulrol erkezo nyomasnak, nem tudom, de az ertekeles szempontjabol mindegy is.
Nem jott ossze, nyilvan edzot kell cserelni.
-
viharhozo
addikt
válasz paatrick #98240 üzenetére
Itt egy jo iras rola. Egy masiknak csak a veget idezem (nem en irtam, szoval nem az en egyes szamom van benne):
I personally approve of the Ancelotti sacking. The man is an excellent coach but he may have been incompatible with Bayern Munich. He failed to make the Bavarians his team and crazy decision-making led to a debacle in Paris.
The timing of his sacking, though, is equally crazy and absolutely risky.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #98172 üzenetére
Tuti, itt a csatornakiosztas. Horizon Go-n is van, tobbszor neztem mar ott. Telekomnal nincs HD, sokaig a sima E2 is felaras volt.
-
viharhozo
addikt
válasz scorpy02 #98168 üzenetére
Mivel Euro 2 HD csak az UPC-nel van, orvendetes a hir, tokom tele van a Pixel Peti focistakkal. A szpikerekkel mondjuk nem volt bajom, de iden mar osszefoglalot se csinalnak a franciak, latszott, h nagyon kifele all a rud.
Es ez elorevetiti, h hamarosan a La Liga is megy - persze allami penzen - a kaszinoshoz.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz BenHans #98092 üzenetére
Ezt nyilvan tobb szempontbol is lehet nezni. Az otbol negy jatekos 2011 ota a Bayernnel van, lattak mar par edzot, megse volt senkivel ilyen balhejuk. Ez is teny. Meg az is, h mondjuk Riberynek valoban semmi keresnivaloja nincs egy PSG-szintu ellenfellel szemben a kezdoben. Meg az is, h ha Neuer egeszseges es a Bayern kicsit szerencsesebb, akkor megussza 2-1-gyel, es nincs is balhe. Apro dolgokon mulik a foci.
-
viharhozo
addikt
válasz Keller16 #98087 üzenetére
Fene tudja, szentul hittem, h komoly edzo ilyenkor nem vesz at ilyen csapatot, de ezek szerint vannak opciok, mert Hoeness szerint a valogatott szunet vegig kerul uj edzo.
A fogadoirodak szerint egyertelmuen a Tuchel/Nagelsmann parost adjak a legkisebb oddsszal, sot, utobbit latjak favoritnak. Es hat ertem en, h Zidane-nak se volt szinte semmilyen edzoi tapasztalata, Julian meg vegigjarta a szamarletrat, de azert harmincevesen Bayernt vezetni az durva lenne.
BenHans: Hoeness mondta, pl. itt, mashol konkretan szamszerusit is ot jatekost, persze nevek nelkul.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz Keller16 #98082 üzenetére
Nyilvan konnyen ugatok mar, de kozben Hoeness megmondta, h Sagnol megbizatasa 1, azaz egy meccsre szol, a Hertha ellenire.
Kozben kiderult, amit sejteni lehetett, a plejerek puccsoltak, Ancelotti meg kernyertoresre vitte a dolgot a vezetosegnel, h vagy bizalmat szavaznak neki es elkussoltatjak a nyuggerkommandot vagy elkuldik.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
-
viharhozo
addikt
Kifutottam az idobol, szoval lehet, nem veletlenul volt tegnap Parizsban LvG, bar o eleg rossz viszonyban valt el a klubvezetestol, de fociban sose mondd, h soha.
-
viharhozo
addikt
válasz ZavaBalazs #98069 üzenetére
Allitolag mar ki is rugtak, ami azert kicsit fura, pl. Klinsmann ennel cifrabbakat csinalt, megis tobb volt a turelem.
Azert egy fun factet meger, h a Bayernnek 1996 ota csak 9 edzoje volt (Jonker 5 meccset nem szamitva), szoval nem rugdossak ki esz nelkul az edzoket.
Ha tenyleg megy Carlo, Tuchel sztem nem ugrik be, nem hulye, Nagelsmann nyilvan komolytalan egyelore, szoval marad Sagnol meg a szethullo csapat. Nem tudom, mekkora elorelepes lesz ez, tul optimista nem lennek. Meg Weinzierl johetne szoba esetleg, nincs meg akkora multja, mint Tuchelnek, talan vallalna beugrast.
[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz kacsyx #98064 üzenetére
Erdekes meccs volt. Kezdjuk azzal, h praktikusan mindenki tudta, h ezt a meccset (es a csoportot) a Bayern nem fogja megnyerni, tehat reszukrol alig volt tet. Nyilvan ettol fuggetlenul nem szerencses nagy veresegbe belefutni egy amugy is szeteso bagazzsal.
Ilyen szempontbol nem volt teljesen ertelmetlen a kezdo. Egy kivetellel, Sulevel. Lehet, h Boateng megint raserult, Hummeles meg valoban total homaly volt penteken, de akkor is erthetetlen Sule jateka. Javicito sztem mindenhol nagy plejer, itt is tobbszor nagyot mentett, raadasul neki volt a legtobb gollovesi kiserlete (amit lattam, mindenhol o volt a Bayern legjobbja).
Szoval en majdnem erteni veltem, mit akar az oreg (kihuzni minel kevesebb kapott gollal), de azert 85 masodpercnel illett volna tovabb birni. Erdekes modon utana nem volt teljesen homaly a csapat, volt 6 kaput eltalalo loves meg 18 szoglet, de azt a bizonyos extrat senki se tudta hozzatenni. Nyilvan sok a kinzo kerdes, hogy a francba felejtett el ennyire focizni Alaba, mi van Thiagoval, miert lesz nagy valoszinuseggel a Predator utan Tolisso is buko, hogy lett Hames helyett Harmless Rodriguez etc.
Meg amit a vegen Henrik is mondott: ha Carlo elmegy/kirugjak az ev vegen, akkor ez az ev csunya buko lehet, mert egy biztosan tavozo edzot senki se vesz komolyan.
-
viharhozo
addikt
válasz BenHans #97867 üzenetére
Az ervelesed nyilvan nem jo, hiszen mindig a jatekosok rontanak, megis mindig az edzot kuldik el, hisz a csapatot ev kozben nem lehet. Az edzo azert van, legyen kit elkuldnei, ha nem megy,
Ancelotti biztos zsenialis edzo, de a Bayernhez hozzaadott erteke kereken 0. Sose volt futballfilozofus, itt se azt vartak tole, hanem, h mukodtesse a csapatot. Ez nem megy. Az, h ki miatt, irrelevans.
Jo parhuzam Heynckes, akitol szinten mukodtetest vartak, a rendszert elotte van Gaal mar megalkotta, neki csak csiszolni kellett, motivalni, rendet tartani az oltozoben. Neki ment, Ancelottinak nem. Sokaig lehet arrol vitatkozni, ki mitol lesz jo edzo, de epp mostansag volt egy iras arrol, h Guardiola mindenkinek centire megadta, hova menjen, Ancelottinal meg annyi az edzes, h itt van harom labda, rugdossatok.
Lehet azzal ervelni, h a jatekosok kepessegei megvannak, ne zavarjuk oket (ez 2014-ben bejott a Reallal), de egyre kevesbe lesz sikeres ez a "taktika". Az uj generacios edzok Fifat jatszanak, irgalmatlan adatsorokkal keresik a gyengeseget, es meg is talaljak (eleg csak Klopp Dortmundjara gondolni). Ide keves (lesz) a menjetek fel, 'oszt verjetek meg oket.
Termeszetesen felelos a helyzetert a klub is, hiszen nem igazan sikerultek az elmult evek igazolasai, es az akademiarol se kerult fel senki. De (szerintem helyesen) meg mindig alapelv az, h nem boritjak fel az oltozot. Allitolag Sanchezzel nagyon kozel volt a megallapodas, a vetelarral nem is lett volna gond, de Sanchez nagyjabol ketszer annyit akart, mint a most legjobban fizetett Bayern-jatekos. Ha ezt bevallaljak, az elobb-utobb kezelhetetlen feszultseget okoz. Nagy, csapaszintu bernovekedesre pedig egyszeruen nincs ter, igy is 200 millio euro folott fizet ki evente berekre a Bayern.
-
viharhozo
addikt
válasz DeathAdder #97775 üzenetére
A szurkolasnak biztos ertik a modjat, de pont a Koln az, ahol nehez megerteni, mit csinal a vezetes. Ott volt nekik Modeste, aki ket eve 15, tavaly 25 golt lott. Egy fostos kozepcsapatban. Oke, nem annyira fiatal, de nem igeretes tehetsegrol van szo, hanem kesz jatekosrol. Szentul hittem, h valami hulye PL-csapatra rasozzak annyiert, amibol a Koln igazolhat harom-negy elorelepest jelento embert. Vegul elment Kinaba, de ugy, h most csak hatmilliot kap a Koln, es majd ket ev mulva fizetik a maradek 29 milliot. Abbol majd sokat erosithetnek, bar konnyen lehet, h mar a masodosztalyban.
Mar a tavalyi szezon vegen lathato volt, h konnyen gigabuko lehet a nemzetkozi szinter a nemeteknek, es nagyon ugy nez ki, az is lesz. A Freiburg taktikusan inkabb kiesett a selejtezoben, minth megint a Bundasbol essen ki. A Hoffenheimnek nyilvan nagy falat volt a Liverpool. A Bayernnel szinte kizart, h a nyolcaddonto/negyeddontobol vmelyik ne legyen vegallomas. A Lipcsebol barmi lehet, de felek, el fognak faradni. A Dortmund csunyan belehuzott, nem tudom, szethullhat-e ugy a Madrid, h a Dortmund tovabblepjen. A Hoffenheim/Hertha/Koln meg csak azert all ki, mert muszaj.
Es persze ott a nagyklubok teljes csodje, se Schalke, se Leverkusen, se Wolfsburg, se Gladbach. Egyszerre.
-
viharhozo
addikt
válasz venember83 #97565 üzenetére
Szerinte azert erdemeltuk volna, mert a portugalok teljesen visszaalltak a gol utan (ami ezek szerint nem tartozik bele a jatek kepebe).
Egyebkent elismerem, tenyleg lelkesen rugtak a gyerekek, amit ertek, de azert nekunk megiscsak tet nelkuli volt, a portugaloknak meg letfontossagu. Kicsit olyan, mint az andorrai meccs, csak itt nem Andorra nyert.
-
viharhozo
addikt
válasz hobizoli #97560 üzenetére
Nem te sirtal ebben a topikban, h az Atletico csak a masik jatekat rontja, es ez mekkora mocsoksag, miert nem allnak ki ellenuk szemtol-szemben? Na, ez most pont ugyanaz volt, a szimpatikus kiscsapat felment szetrugni a felnotteket.
Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk, viszont így, hogy tíz emberrel játszottunk, kicsit elmaradtunk az elvárt játéktól – mondta Guzmics az újságíróknak. – ... Nagyon jól levédekeztük a területeket, kevés lehetősége volt Cristiano Ronaldónak. A végén, amikor megszerezték a vezetést, kicsit vissza is vett a tempóból, nehogy összeszedjen egy sérülést, hiszen elég sokszor odaléptünk neki.
Hat, lehet ennel szimpatikusabban jatszani?!
Nagyszerű közönségünk van, jobb lenne egy nagyobb stadion az ilyen találkozókra, hiszen biztosan még többen kijönnének – folytatta Fiola a vegyes zónában. – Nem szoktunk foglalkozni a játékvezetővel, de ezúttal senki nem volt vele megelégedve, nagyon a portugáloknak fújt. Amikor ilyen kaliberű csapat az ellenfél, akkor ez szokott lenni, túlságosan védik őket, mindent lefújnak nekik. Jó kérdés, hogy a kiállítás jogos volt-e, én messze voltam a szituációtól. Priskin azt mondta, hogy amikor felugrott, Pepe fejelt bele a könyökébe, nem pedig ő ütött oda. Ha így nézzük, akkor nem volt jogos a piros.
Avval kezdi a mocsok, h visszalo.
Persze a legjobb a meccs utani elemzes volt, az szinarany. Lovrencsics kozli, h nem is 442-ot jatszottak, hanem 4231-et, holott a szakertok vegigelemeztek a meccset 442-ben. Aztan Buzsaky kozli a vegen, h megerdemeltuk volna a dontetlent, de nem a jatek kepe alapjan. A Sport 1-nel nagyon szivhatjak a foguk, h ezt mivel ubereljek.
-
viharhozo
addikt
válasz Tibiajax #97539 üzenetére
Tekintve, h harom honapja 2-1-re alaztak meg Macedoniat a spanyolok, azert nem feltetlen kaptak volna a magyarok sem nagy verest.
Egyebkent a tegnapi harom gol negy kapura meno lovesbol szuletett. Az elsonel (meg ugy az egesz meccsen) De Rossi tok homaly volt, a masodiknal meg nyilvan senkinek nem szolt elore az edzo, h a tizenhatoson kivulrol is lehet loni. Es hat az egyik B is hianyzott a BBC-bol. Ennyi bohockodas meg nem fer bele.
Egyebkent meg egyre csak nyilik az ollo a klubok meg a valogatottak kozt, most mar latvanyosan alacsonyabb a szinvonal a top bajnoksagok meccseinel.
Pique-t amugy miert kellett futyulni, ha a tobbi Barcelonast nem?
-
viharhozo
addikt
válasz forceberg #96637 üzenetére
Most lattam eloszor mukodni a rendszert, es eleg nyogvenyelos volt. Plusz a vegen se szamoltak ra semmit a videobiro miatti szunetre.
Aztan lehetnek erdekes dolgok, pl. benne van a pakliban, h visszaneznek egy esetet, megallapitjak, h utolag jar a sarga, ami a masodik, tehat piros lesz. A visszanezes kozben a kiallitando jatekos golt lo. Szoval izgi lesz.
Ez a Sterlinges sztori jo, de en azert ugy hallottam, az ilyen helyeken mindig elore kerik a penzt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest