- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hóban vigad a ló
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
Sok igazság van abban, amit írsz, főleg amik Mou hibáira vonatkoznak, de azért tele van ferdítésekkel is, hogy mindenképpen Mou legyen a szarabb. Azért az érem másik oldalát is érdemes megnézni.
Az Arsenal benne volt a legjobb négyben mindig is, keret erősség alapján is. Nem volt az akkora nagy csoda egyáltalán. Wengernek a fiatalokhoz való nyúlása a kiemelkedő. De Mou 3 évnél többet nem maradt egy klubnál sem, ideje sem lett volna beépítenie senki úgy komolyabban, már ha egyáltalán akart volna. Ráadásul azért mégiscsak 10 évig semmit nyert a csapatával a francia, pedig illett volna, legalább egy szaros kupát. Döntőzött is azt hiszem, nem is egyszer.
Guardiola 4 évet tolt le a Barcanal, azt vett meg akit akart, és a világ legjobb játékosát tudhatta a csapatában, de a csapat gerince már előtte is ott volt. Most a 3. évében van a Bayernnél. Átvette anno a világ legjobb csapatát, azóta 2x nagyon csúnyán leégett a BL-ben, márpedig a Bayernnek az a mérvadó, nem a bajnokság, mert ott gyakorlatilag nincs ellenfelük, semmilyen téren. A Bayern szurkolók többsége is a pokolba kívánja a kopaszt (már kb az első év után), talán ez sem véletlen. Egyáltalán nem tartom jobb edzőnek, mint Mout, sőt(!).
Klopp... Oké, Porto? Ráadásul ez neki még csak egy csapat volt, majd most meglátjuk mire viszi a másodikkal. Korai még a vele való összehasonlítás.
Simeone? Ezt sem kell úgy beállítani, mintha kiesés ellen küzdő csapatot irányított volna és vezette volna el BL döntőig. Atletico is költekezhet, szokott is. Ráadásul Simeonénak is még csak ez az első csapata.
Egy olyan edzőt, aki azért 2 BL-t nyert 2 csapattal, 4 csapattal 4 különféle bajnokságot, volt amelyikkel nem is egyet, meg még a kupák, a számtalan rekord, stb. ne hasonlítsunk már Klopp-hoz meg Simeone-hoz... Legalábbis az ilyen "megnézném mire menne..." kezdetű mondatoknak nem sok értelme van szerintem.
-
KisTücsök
addikt
válasz Napfénysüti #73011 üzenetére
Dehogy kerül.
-
-
KisTücsök
addikt
Nem a kezéből rúgta ki? [link]
Nem tudom eldönteni.
-
KisTücsök
addikt
válasz Ringman #72930 üzenetére
Nem csak szerinted.
Olyan szívesen elküldenék valakiket az anyjukba, csak kevés részletet tudunk sajnos ahhoz, hogy megtehessem. Most konkrétan a chelsea esetéről beszélek. Szerintem mind a két fél vastagon benne volt, más-más okok, érdekek miatt. Nincs mit tenni, tovább kell lépni...
xsanyi77: Kimaradt vagy 4-5 ziccer, azért gólparádét nem akartak rendezni, de így is csak a vak nem látja, mi volt itt eddig.
A BL-ben is érdekes módon még pont továbbtudtak jutni. Pont...
A másik meg, Mou a játékfilozófiája meg a személye miatt megszabadult olyan kincsektől (néha pont a riválisoknak átpasszolva), mint Mata, De Bruyne, Lukaku, Schürrle, stb. Hosszútávra tervezett, így elfogadtam, de most azért ez így szarul jött ki.
-
-
KisTücsök
addikt
válasz Tibiajax #72897 üzenetére
Ez így az évek során alakult ki, vagy a kezdetektől? Tehát a viselkedése miatt, vagy már eleve első látásra eldöntötted, hogy márpedig rühellni fogod?
Azért meglehet nézni, hogyan búcsúzott az Intertől és hogyan a többi csapattól.
___NSO irkál olyasmit, h Guardiola nem hosszabbít a Bayernnel. Én már össze is kötöttem. Guardiola -> Chelsea.
Ne!
-
KisTücsök
addikt
Ott is volt a legkevesebb balhéja, szerintem ott is érezte magát a legjobban.
Vissza fog még oda is menni. Talán akkor nyernek is majd valamit...
-
KisTücsök
addikt
Sky-on Lamps-sal elemzik a meccset. Szegényt idenyüstölték azt ezt kell látnia...
Viszont nem csúnya az az érintőképernyős asztalka amin elemezgettek. Nálunk meg még a Várhidiék a piros meg kék mágnesezett gombócokat tologatják a táblán.Zouma bazmeg végig nézed Vardy-t, le nem veszed róla a szemed, akkor mi a faszért nem futsz vele? Miért állsz meg? Tisztán a te gólod.
Én meg még azt gondoltam, akár be is húzhatjuk.
___Éreztem. Már amikor elvette, ahogy levette.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #72779 üzenetére
Figyelj, szerintem nincs már vesztenivalónk. Ha jövőre is BL-t akarunk, akkor idén nyerni kell. Ha az első komolyabb ellenfél ellen elhasalunk, teljesen mindegy szerintem, hogy az a nyolcaddöntőben vagy egy körrel később történik meg.
Legalább visszavághatunk. Bár tavaly is inkább magunkat vertük meg.
Persze, te lehet másképp vagy ezzel.
___A két legvártabb meccs, az arsenal-barca meg a juve-bayern egy napon lesz. Kurva jó.
-
KisTücsök
addikt
Nem szoktam tippelgetni, nem is vagyok jó benne, de valahogy úgy érzem, ma elverjük őket. De majd meglátjuk. Everton után Liverpool meg City is lesz nekik egyébként. Előbbit még el is kaphatják, utóbbi azért nem lesz könnyű.
Hosszabb távon meg Köv 11 meccsen 2x city és pool, 1x ars, chl, pool, tottham, everton. Ha ezek után is ott lesznek legelöl... Akkor remélem meg is nyerik.
-
KisTücsök
addikt
Miért, milyen stílust engedett meg magának pohár, amiért úgy érezted (pedig nem is neked címezte), hogy személyeskedve kell reagálj rá?
Mert én csak erre írtam.
De kitérhetünk a Peti78-cal való... társalgásodra is. Mert ott is te kezdtél el először személyeskedni. Megint. Ok nélkül.
#72708:
"A "szopni" fogunk sokkal emberibb stílus mint a lekúrta?"
Hát így kiragadva a szövegkörnyezetéből nem. Főleg, mivel az egyik szó nem is így hangzott el. A különbség az, hogy míg az egyiket olyan szövegkörnyezetben használta Peti78, ami azért nem áll túl távol focis berkektől, addig te a másikkal személyeskedtél, legalábbis nagyon feszegetted a határt.
Szerintem Napfénysütinek is inkább ez a problémája.
Nekem úgy tűnik, személyed elleni támadásnak veszed, ha valaki a válogatottal kapcsolatban valami negatív jelzőket használ, esetleg kritizálja azt. Mondok valamit: Szerintem is kifogunk szopni az EB-n. Remélem azért nem bántottalak meg túlságosan.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #72576 üzenetére
Sajnos csak a végéből láttam negyed órát. Az nem volt rossz. Porto nem sokat csinált, ha a meccs többi részében sem, akkor azért nem lehetett nehéz dolgunk. Egyébként az első meccsen is inkább saját magunkat vertük meg. Néztem a lehetséges ellenfeleket, egy kör még simán benne van. Utána meg már bármi lehet...
Kedvenc játékosom amúgy hogy tolta?
____Roma-nak elég volt egy győzelem a továbbjutáshoz, kemény.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #72484 üzenetére
Nem tűnt rosszul, csak ez még mindig rohadt kevés. Pont arra volt elég, hogy kikapjunk az újonctól. Pedro kötényei? Ollózása? Hazard is már-már kezd éledezni. Esetleg még Willian volt tűrhető. Ja meg persze a belga hálóőrünk. És ennyi. A többieket csak szidni tudom. Főleg azokat ott hátul.
Persze, a Bournemouth gólja szabálytalan volt, de basszus... mi még egy ilyen szabálytalan gólt sem tudunk összehozni. Érted...
Egy baj van, hogy ebből nem lesz így BL jövőre.
Úgyhogy nincs mese, idén meg kell nyerni.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #72469 üzenetére
Nem értek teljesen egyet. Én nem láttam azt a jó játékot.
Szerintem az első félidő értékelhetetlen volt, hagyjuk is. A másodikban volt 3-4 játékos akik ott elöl mutattak is valamit, ami már emlékeztetett valamire... De hát még kb komoly helyzetekig sem jutottunk el így sem, szóval semmit nem ért. Reggelig sem rúgtunk volna gólt. És ez megy egy hónapja. Ez a... valami.
Courtoisnak köszönhető, hogy nem 3-0 lett.
Az megvolt, ivanovics, cahill miket csináltak? A meccs végén, amikor a vendégek már egy góllal mentek? Előbbi annyira jónak képzeli magát, h 30-ról rugdossa rá, utóbbi meg a saját tizenhatosán belül sarkazgat. Traore is másodpercekig igazgatja a szögletnél azt a kurva labdát, ahelyett hogy rúgná már be. És még tudnám folytatni. Fabreval, Maticcsal, stb.
Mindez hazai pályán az újonc Bournemouth ellen, akik a legtöbb gólt kapták eddig a szezonban.
Jó lesz a jövőhét. Porto ellen legalább x kell (bár minek...), hétvégén meg nem akármelyik csapathoz megyünk látogatóba.
-
KisTücsök
addikt
Gyerünk skacok, legyen meg az az x!!!!
Végül is csak 30 éve kaptunk ki utoljára hazai pályán újonctól.
jól van ivanovics, csak így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
fúúúúúúúúh
-
KisTücsök
addikt
Világ legnagyobb fassága ez a Puskás-díj.
Na jó, nem. De ott van elől.
-
KisTücsök
addikt
Bazmeg kicsi pedro.
-
KisTücsök
addikt
[link] Ez a pali...
Nem kevés gólt vágott azért ő sem karrierje során.
-
KisTücsök
addikt
válasz Tibiajax #72175 üzenetére
Amikor először megnéztem mondom magamban: "milyen csel? nem látok semmilyen cselt"
Még jó, hogy vannak lassítások. Ja, ha már... lassításról nézve milyen könnyűnek tűnik azért. Legalábbis nekem. Ezt simán megtudnám én is. Csak egy kicsit odarakja az egyik lábát, egy kicsit amoda a másikat, egy kicsit arra néz meg közben fut megizé...
ahha
-
KisTücsök
addikt
Fúú ez a barsza...
Jó lesz az utolsó forduló. G csoportban a Chelsea - Porto meccsen, amelyik csapat kikap, valószínűleg az EL-ben folytathatja. Sőt, Portonak még az x sem jó, ha jól látom, nekünk mondjuk igen. Menni fognak keményen.
-
KisTücsök
addikt
"Cumi"
-
KisTücsök
addikt
Mou nagyon szenved már a kezdők összeállításával.
Persze ha nyerünk leszarom.
-
KisTücsök
addikt
Na, ez igen. Fene tudja mikor láttam utoljára ilyen jól játszani őket.
Szerintem jobban jártunk ezzel a kijutással egyébként, mintha legjobb harmadikként a nekünk kedvező tőlünk független eredmények miatt lett volna meg a részvétel. Kellett ez. És teljesen megérdemelt volt.
Valami ilyesmit szeretnék látni minden meccsen. Mentalitásban legalábbis mindenképp.
-
KisTücsök
addikt
3 gólt kéne rúgniuk. Miről féltek?Ja hogy a stream ennyit késik. Király.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Ne parázzatok, ez már meglesz. Gyengék ezek a Norvégok. Mi meg... el sem hiszem, de jók vagyunk. Hmm.
-
KisTücsök
addikt
ez azt igen.
-
KisTücsök
addikt
válasz venember83 #71365 üzenetére
___Ezek a norvégok is csak pofozógépek lennének az EB-n.
-
KisTücsök
addikt
válasz BenHans #71240 üzenetére
Pedro 3 meccs után legsüllyedt a többiek teljesítményére. Ilyen esetben inkább az edzőt hibáztatnám. Ha a többieknek menne, szerintem neki is, éppen ezért nem mondanám rossz igazolásnak még. Egyáltalán nem.
Baba annyira nem rossz eddig, legalábbis a Baba - Azpi szélső védő páros sokkal jobb, mint az Azpi - Zouma, vagy az Azpi - Ivanovics. Főleg utóbbinál.
Ha formában lennének a játékosok, nem lenne semmi baj, tavalyhoz képest csak erősödött a keret. Ide most jöhetne akárki, pár meccs alatt lesüllyedne a többiek szintjére.
Akármennyire is nem szeretném, mindig oda lyukadok ki, hogy leginkább az edző a felelős. Azért se Terry se Cahill nem szar védők még mindig, mégis úgy védekeznek néha, mintha ez lenne életük első meccse.
-
KisTücsök
addikt
Jaa.
Ezek ellen az orkok ellen egy top formában lévő chelsea is megszenvedett volna. Meg is szokott általában.
Idén a bajnokságban talán ma nyújtottuk a legértékelhetőbb produkciót. Sőt, olykor szabályosan varázsoltak a srácok a pályán. Azok a kis egyénérintéses passzok, az elengedések, sarkazgatások. Hát... amit elvárna az ember egy félmilliárdot érő kerettől. Lehet jót tett, hogy mou még csak látótávolságban sem volt.
-
KisTücsök
addikt
___Hogy értelmes hsz is legyen: 8 futballista, aki sokkal öregebbnek néz ki, mint amennyi valójában!
A vicc az, hogy itt még Costa az, akinél azt mondom, oké, belefér.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Nekem meg az amikor a szomszéd gyerek tsubasanak képzelte magát miközben az utcán focizott és minden fél percben 10 másodpercig ordította, hogy: "és jön tsubasa kapitány, ésss kicselezi éss góóóól". Meg hasonlók.
Elég sokat focizott akkortájt...
Szóval igen, rühellem tsubasat. Kösz, hogy eszembe juttattátok.
-
KisTücsök
addikt
Na, az arsenal ki is esett.
Találkozunk az el-ben.
-
KisTücsök
addikt
Ramierst nem tudja valaki ilyen helyzetben levédekezni. lol
-
KisTücsök
addikt
Mi a szarért vettük meg Baba-t. ha nem játszik? Emiatt mehet a jelenlegi talán legjobb középhátvéd a szélre... Megint.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #71069 üzenetére
Nem láttam. Rühellem a stoke-ot, mi meg szarok vagyunk, kerestem jobb elfoglaltságot.
A lényeg, hogy az alapemberek 70%-a tolt egy jó kis 120 percet abban a vicc kupában és még ki is estek. Szombaton meg rangadó.
____"A magyar U17-es labdarúgó-válogatott a felcsúti Pancho Arénában 2–2-es döntetlent játszott Grúziával, így nem jutott tovább az Eb-selejtező elitkörébe. A Szélesi Zoltán irányította magyar fiatalok nyeretlenül és csoportutolsóként zártak."
szerk: Ahogy látom 13 négyes csoport van. Ebből az első kettő jut tovább az elitkörbe, majd csak onnan az eb-re. Ha jól értelmezem. Tehát a lehető leghamarabb, tök utolsóként sikerült kiesni. Igen, itt esnek ki olyan csapatok, mint Gibraltár, Málta, Feröer-szigetek, Macedónia, stb.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #70993 üzenetére
AV ellen azt írtad, ha nem nyerünk, jöhet az edző csere. Nyertünk. Ma viszont megint nem. Hogy állsz most?
Mert én nem tudom eldönteni. Türelmes vagyok ilyen szempontból, de ez nem úgy látszik, hogy csak egy szimpla gödör (szakadék). Ráadásul a javulásnak még csak a szikráját sem látom. Senkiben.
Fene egye meg...
-
KisTücsök
addikt
4-4. Én meg dinamo-cselzivel szopatom magam... ehh.
jóvan, arsenal legalább hozta.
-
KisTücsök
addikt
Hú, ma meg arsenal - bayern. Londoniaknak nyerni kéne, ha tovább is akarnak jutni.
-
KisTücsök
addikt
Amikor utoljára valami közöm volt a norvégokhoz, akkor talán valami 4-0-val küldtek haza minket. Még Riise nyomatta ott a bombáit Gondolom, azóta sem lettek sokkal rosszabbak.
-
KisTücsök
addikt
Terry helyett Cahill-t, Fabre helyett Oscar-t láttam volna most szívesebben. De amúgy ok. Ideje volt már a tavalyi év legjobbját is pihentetni. Kíváncsi leszek Pedro-ra a helyén. Most meg már ideje lenne elkezdeni gyűjtögetni a pontokat. Szar AV-k ellen meg főleg.
Kár, h a mu meccs nem később kezdődik.
-
KisTücsök
addikt
Na, ez egyre jobb lesz. Már három.
___Jól emlékeztem, de csak barátságos volt. U16 egyébként. Fúúú, amíg kerestem milyen eredményekbe futottam bele. Ugyanez a csapat előtte 6-2-re kikapott a románoktól. Ha csak nem macedón meg fidzsi-szigetek erősségű országok ellen toljuk, rendre zakózunk. Ez a Dánok elleni csak valami véletlen lehetett. Vagy még nálunk is szarabbak. Bár azt azért nem hiszem.
Szóval ja, nagy a baj. Még mindig.
-
KisTücsök
addikt
Hmm. enesó is 180 fokos fordulatot vett. [link]
Szerk: Valamelyik U csapat ha jól emlékszem a múlthéten oda-vissza verte Dániát (?). Azt hiszem, nem volt megemlítve.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz Napfénysüti #70727 üzenetére
Persze, én is.
Csak kuzgyenek. Látni akarom ahogy vért izzadnak a pályán. De talán ezzel most nem is lesz gond, talán most érzik a felelősséget. Ha meg így sem jön össze, ez van.
-
KisTücsök
addikt
7600GS kérdőjelezte meg az igazságosságát annak, hogy a törökök egyenesen mennek az EB-re. Majd azt írta, hogy szerinte az érdemli meg a továbbjutást, aki a legtöbb pontot szerzi. A török szerezték a legtöbbet = megérdemelték. A logika szerint.
Kissé ellentmondásos. Csak erre akartam rávilágítani. Ahogy írtam az előző hsz-ben.
És ennek semmi köze az én véleményemhez.
Érti-e már kend?
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #70651 üzenetére
Egy góllal többet rúgtak, mint az ellenfél. A focit gólra játsszák. A legtöbb pontot szerezték a csoport harmadikok között. Hol itt a probléma?
___Így lett ez jó. Ha továbbjutunk a pótselejtezőn, ám legyen, megérdemeljük. Hogy imádkozhat az a négy ország, hogy minket kapjon...
-
KisTücsök
addikt
Oh, most olvastam, hogy Iva lesérült a válogatott meccsen. 2 hónap. Oh...
Lehet gyűjtögetni a pontokat, amíg visszatér.
-
KisTücsök
addikt
...
Ez nagyon kemény volt. 10 meccsen 7 gól, abból 4 csak nekünk.
Írtam már, hogy itt a fe... izé.. azok is 1-0-ra nyertek? Csak mi nem tudtuk megverni őket egyszer sem.
Persze nem volt tétje, és legalább láthattunk sok gólt, meg néha egész jó kis támadásokat a részünkről. Szóval azé ez szerintem azé ez sikernek könyvelhető el.
-
KisTücsök
addikt
Az első góljuk hazai pályán? Jól rémlik?
Itt még a feröeriek nyertek 1-0-ra.
-
KisTücsök
addikt
válasz mefistofeles #70387 üzenetére
Hát figyelj, ha hirtelen azon kapná magát a válogatott meg a vezetőség, hogy üres stadionokban játsszák a meccseket, a képernyők előtt meg nulla nézettség, lehet elgondolkodnak majd. Nekem a hozzáállással is bajom van, legalább az változhatna.
Na de most lássuk, hogyan küzdenek fiaink. A kezdő legalább rendben van.
-
KisTücsök
addikt
válasz #16514048 #70363 üzenetére
Másképpen közelítjük meg a dolgokat, ezért nem is nagyon fogunk közös nevezőre jutni. Nem feltétlenül baj, csak lehet feleslegesen futjuk a köröket.
Skippelje aki már unja...
Most írhatnék nagyon-nagyon sokat, minden egyes mondatodra reagálva, de feleslegesnek érzem. Röviden: Ez a válogatott (és a magyar foci egésze) egy semmi. Színtelen, szagtalan, semmi. Egy nagyon-nagyon költséges semmi (amiben megjegyzem az én pénzem is benne van, a magyar futball egészében). Kell a cirkusz a népnek, csak ez nem az. Ha most azt mondaná nekem valaki, hogy csak egy szavamba kerül és felszántják a "nemzeti stadiont", búzával bevetik, magyar válogatott meg volt nincs, lehet rábólintanék. Legalább tudnám, hogy az a búza jó célt fog szolgálni, volt értelme. De senki nem fogja nekem ezt mondani. A válogatott van, volt és lesz is. És elég szar azt hallani (még mindig, jobb híján), hogy egyszer (amit már apám sem élt meg, de nagyapám sem igen emlékszik már rá) oktattuk az egész világot ebben a nagyszerű sportban. Nekem ez nem elég, engem ez nem érdekel, mit kezdjek vele?
Te látszólag elfogadod, hogy nem tudunk focizni, szarok vagyunk, és örüljünk már egy Feröer-szigetek elleni kínkeserves győzelemnek is, mert ez a szintünk (a szint, amit folyamatosan egyre lejjebb pakolunk). Én nem. Maximalistának tartom magam (egészséges határok között, és a realizmust nem hanyagolva), ha elfogadom, hogy ez így jó, és örüljek még ennek is, akkor a büdös életbe nem is lesz jobb. Márpedig én jobbat akarok. És nem akarok egy Feröer-szigetek ellen a hosszabbításban azon izgulni, hogy nehogy egyenlítsenek.
Ez az egyik fele, a másik (és talán fontosabb): Van amihez nem kell focitudás: Alázat. Tegnap a feröerieken láttam. Az akarást, az alázatot, a küzdést. A mieinken 90%-ban nyoma sem volt. Nem csak most, nagyon régóta. A görög meccset is említhetném, az "évtized" mérkőzését, a románok ellenit is. És még visszább. Ezeken a meccseken egy valamit láttam: Alibizést. Márpedig én ezt nem akarom látni. De ezt látom, a magyar foci egészén. Mindenkin. Mintha mindenki elégedett lenne azzal, ami van. Akkor kérdem én: Hogyan lesz így jobb? Vagy nem is akarunk jobbat?
Ma nyernünk kell, ha egyenesen akarunk kimenni az EB-re. Más eredményektől is függ persze, de legalább ne rajtunk múljon. És én ezt akarom ma látni a csapaton, hogy ők is nyerni akarnak, és tesznek is érte. Az meg már csak hab lenne a tortán, ha nem minden harmadik passzunk egy eladott labda lenne a saját térfelünkön...
-
KisTücsök
addikt
válasz #16514048 #70352 üzenetére
"Nem értem azokat sem, akik úgy ülnek le a TV elé, hogy tudják, hogy mennyire gyengék vagyunk, de a meccs után csak hőbörögni tudnak, akármi is legyen a végeredmény."
Baromság. Ha 5-0-ra verjük őket, senki nem szól egy büdös szót sem. Ha 1-0-ra verjük őket, úgy hogy van 50 helyzetünk, 8 kapufánk, 3 meg nem adott tizink, és lehet látni a küzdést, hajtást, alázatot, senki nem szól egy büdös szót sem. De szerintem nem ez történt.
Én talán még akkor sem szóltam volna semmit, ha a meccs végén lehajtott fejjel távoznak a pályáról, az interjúk meg csak a bocsánatkérésekről szólnak. Ehelyett az ünneplésükkel van tele a youtube bzmeg. No roxa áj ropják a nemzeti hősök. Álmodom?
Ha meg tényleg csak egy fokkal vagyunk jobbak egy feröer szigeteknél, akkor mi a francot keresnénk még ezen a felhígult EB-n is?
-
KisTücsök
addikt
válasz NyxNyxNyx #70279 üzenetére
"Kb olyan, mintha egy háziasszony mosás után elkezdene ünnepelni, hogy nem mosta össze a színeset a fehérrel..."
Igen, nekem is ugyanez a problémám, nagyrészt. Megint. Vagyis nem, inkább még mindig. De erről nem teljesen a csapat tehet. És akkor ugye azért a látottak is, amiről viszont már igen. Mert ha nem láttam volna a meccset, csak a statisztikák alapján még el is menne. Biztos a meccs 99%-ban buszoztak a feröeriek, csak véletlenül találtak egy gólt, mi meg nagy nehezen berámoltunk kettőt a tengernyi helyzetből. Csak az a baj, hogy láttam a meccset. Láttam, hogy 0-1-nél kihagytak 1-2 ziccert, 2-1-nél szintén + egy fújható tizi. Láttam, hogy a meccs tetemes részében konkrétan rosszabbak voltunk, mint ők. Ők. A postások, a rendőrök, a pékek. És néha elgondolkoztam, hogy a két csapat közül melyik is az amatőr?
De ezek a feröeriek nem jók. Ez a kínkeserves győzelem csak minket áraz be. És a többi csoporttagot, aki nem 6-7 góllal küldte haza őket. Ezért is vicc ez a csoport, ugye.
És akkor ezt nevezzem sikernek?
_____Az esetleges kijutásnak azért annyi előnye lenne, hogy hátha ösztönözné a kicsiket, hogy kezdjenek el focizni. Vagy csak elriasztaná? Kitudja.
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #70266 üzenetére
Irónia lvl1000 egy kis szarkazmussal vegyítve? Zseniális.
Ja, nem, te komolyan gondolod.
_____Klopp, who has signed a three-year contract at Anfield with an option for a fourth, was also asked how he would compare himself to the Chelsea manager, José Mourinho, who described himself as “The Special One” in his first press conference in 2004. “I don’t want to describe myself,” said Klopp. “I’m a totally normal guy, I’m the Normal One.”
Bár ismerős. Mintha valaki már elsütötte volna. Vagy csak annyira adta magát a dolog, hogy úgy tűnik mintha már hallottam volna.
-
KisTücsök
addikt
"Én ez alapján nézem. Akkor most mindenki falábú béna "
Igen. Ez a csoport egy vicc.
____Azon gondolkodtam minap, hogy mi veszi rá azokat a szerencsétleneket, akik képesek azért fizetni, hogy ezeket a balfaszokat élőben nézzék. Aztán a tegnapi után már csak leesett.
Storck nyilatkozatai meg látszólagos ténykedése után meg azt hinné az ember, nem is kell érteni a focihoz, a magyar válogatott vezetésére úgyis jó vagy.
-
KisTücsök
addikt
Akkor Klopp megy Liverpoolba? Várhatott volna még egy kicsit, hátha Zsozénak mégiscsak ajtót mutat Abra.
Kíváncsi leszek, nem nagy szám az a keret, ha ebből összehoz valamit... Le a kalappal. Azt mondjuk kétlem, hogy csak miatta majd Reusok igazolnak oda.
Akárhogy is, egyik angol csapat szarabb, mint a másik. Szóval azért hajrá... meg hasonlók.
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #69957 üzenetére
A végén azért csak kiderült, hogy még ennél a nem nagy szám Portonál is szarabbak vagyunk.
Meg zavart az első félidő. Helyenként annyira nagyon nem voltunk szarok, el is bíztam magam. Persze ez csak illúzió volt, annyira szeretnék már focit is látni. A valóság még mindig az, hogy ezt a fost lassan csak beszívva lehet nézni, úgy legalább vicces lenne. És most valahogy nem tud érdekelni, hogy azért volt 1-2 ziccerünk, meg kapufánk is, meg a végén egy meg nem adott tizi. Amíg gólokra játsszák, addig nem.
Nem tudom, hogy vagy vele, de egyre jobban azt érzem, hogy Mou a saját sírját ássa. Kiakarja rúgatni magát?
-
KisTücsök
addikt
Hú Willian. Casillas csak nézte.
Nem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de az utóbbi időben talán a csapat egyik legjobbja.
Amúgy be kéne húzni, nem nagy szám ez a Porto.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest