Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave
    HÁZIGAZDA

Nem osztott sculpted keywelles, így kihagyom. Meg játszani sem jó másodlagosnak, mert wirelessből csak BT van rajta.

Itt a következő main az lesz, amit majd magamnak tervezek, és aztán a maradék hajacska kihullajtásával megépítek. A CAD-ezős és forrasztós részt szívesen megspórolnám, de a realitást nézve nem igazán lehetséges. :D

----------------------------------------------------

(#28) HThomas: Ugyan már. Ne legyél naív. :D

----------------------------------------------------

(#57) Egon: "Egyébként nem tudom hogy mondtam-e már, de három méter magasat tudok ugrani. Helyből."

Azt még nem, de azt már jó párszor, hogy a múlt "sérelmei" egy évtized után is felzaklatnak. ;]

"Láttam már ilyen sebességel gépelni embert, hagyományos billenytűzeten, de érdemes tudni, hogy anno a gépíróvizsga volt 2500 karakter per 10 perc (azaz 250 karakter percenként), és már az sem egyszerű, kicsit sem."

A 60 wpm semmi, rofl. Ha kicsit ráfeszülök, akkor inkább 70ish, de a sculpted keywell amúgy sem feltétlenül az eszeveszett sebességről szól, hanem a kényelemről.

De a 70 is semmi. A tíz ujjal tud touch type-olós népek között ez simán valamivel átlag alatti érték, lmao. 80-100 a korrekt, és felette kezdődik a durvulás.

És megint egy sérelem. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés