Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakál
tag
Bocs, ha túl őszinte leszek : Valószínűleg a barátnődnek ez a játék nagyonis tetszik - lehet, még rá is játszik. Gyorsan tisztázni kell, hogy téged ez zavar, vagy visszafogja magát, (ha tudja) vagy vége. Ha makacs, ott kell tudni hagyni !
A fiúk ''legyeskedése'' sosem véletlen. Nagyon sok gyönyörű nő van akit meg sem mernek közelíteni, mert nem ''sugároz'' jeleket...Te is felismered egy nőn, hogy kereshetsz-e valamit, nem ? Én már otthagytam volna. -
Hequila
őstag
Itt a gond. Ha tenné a barátnőm másnak a szépet, akkor nem is lennék felháborodva, egyértelmű lenne, hogy repül. De határozottan elutasít mindenkit. Tökön nem rugja őkat, de határozottan nem-et mond, és nem mosolyogva, hogy ''jajj, nem, hová gondolsz, ne olyan lány vagyok én...''. Ennek ellenére próbálkoznak. Igaz, az utóbbi időben egyre ekvesebbről tudok, remélem azért, mert tényleg csökkent ezen alkalmak száma (mármint hogy valaki közelebbről meg akarna vele ismerkedni). Az a legbántóbb, hogy nem előttem csinálják a nagy kandúrok, csak visszahallom. Az utszán meg talán mégsem mehetek oda hozzá, és keverehtek neki le 2 Bud Spenceres nyakast, hogy mit képzelnek. Vagy ezt kéne tennem?
Nem hinném, hogy le akar rázni, mindig hangsulyozza, hogy milyen jó velem, és mennyire szeret. -
tildy
nagyúr
Pontosan. Nehezen tudtam a másiknak megmondani, hogy kész vége.
De nem kezdett ki velem, sőt , talán én voltam aki az első lépést tette...
mod1: Mellesleg ha teszi másoknak a szépet, akkor egyértelmű a helyzet egy lányzó esetében... Én spec nem igazán veszek fel utcára olya rucit, amiben pl. (nyáron) nagyon látszika mellem, vagy túl sokat mtat meg belőlem, és hétköznap a smink is kizárva.
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Visszatértam...
Szóval
Nem az a gond, hogy félek, hogfy megcasl. Nincs köztünk semmi gond sem testileg, sem lelkileg. Ha valami gond van a másikkal, akkor azt megbeszéljük.
Az a gond, hogy pl. ma derült ki, hogy az egyik ''haverom'' -ról éppen ma derült ki, hogy szeretett volna többet is barátnőmtől, ezt azért nem mondta nekem eddig b.nőm, mer azt hitte, hogy tudom. Szóval ilyen nevezi magát a haveromnak. Kár, hogy ennek már durván fél éve, és nem látom értelmét, hogy szóbahozzam az említett haver előtt. Pedig szívesen szóba hoznám.
A megcsalásról pedig annyit: ha annyira vak valki, és nem veszi észre (beleértve természetesen engem is), hogy csalják, az meg is érdemli.
Képet pedig nem kaptok 2 okból kifolyólag:
1. mert nincs róla digitális képem
2. nem akarok a fórumozók közül senkinek az orrát betörni... -
AI
tag
1, Én nem dugok félre, nekem elég egy csaj is.
2, Szerinted hány hapsi tudja a csajáról hogy félrehúz? Nagyon kevés. Az esetek legnagyobb részében a fickónak fogalma sincs az egészről... Csak azt hajtogatja magában: ''más lány lehet hogy csinálja, de az én kis édesszivem biztos hogy nem''
Szerk: de ne offoljunk nagyon, inkább lássa el valaki jó tanácsokkal a topicindítót
[Szerkesztve] -
AI
tag
Figyu, nem szeretném szétoffolni a topicot, de azért röviden leírom: nem utazom az ilyen csajokra, de ha ilyen jön akkor nem csinálok belőle gondot. Ennyi. (amúgy pedig a tiltott gyümölcs mindig édesebb
Szerk: válasz #34-re: nyilván nem szeretném ezt, de számolok vele. Ilyen az élet.
[Szerkesztve] -
TéKrys
senior tag
Tán LML-el tudnék egyetérteni. Előszőr is tisztázd a barátnőddel a helyzetet. El kell érned h ne adja alájuk a lovat. Utánna pedig a többi hódolóban / -val kell megértetned h ki is a barátnőd választotja.
-
AI
tag
Nem felvágásból írom, de: sok olyan csajt dugtam már akinek volt pasija. Amikor rákérdeztem hogy nem gyanakszik-e faszijuk, MINDEGYIK azt mondta, hogy nem, a barátjuk el sem tudná képzelni róluk... No comment.
(Ja, és ezek a nők nem agyatlan diszkócicák voltak, csak egyszerűen nem kapták már meg a barátjuktól amit akartak. Hiányzott nekik az udvarlás, romantika, satöbbi... És persze ki voltak akadva attól, hogy a hapsijuk heti 1x megtömi őket aztán szeva) -
Lortech
addikt
válasz
Intelligencs #19 üzenetére
Én ezesetben magamból indulok ki. Ha van egy lánynak barátja, akkor a legcsekélyebb módon sem közeledek hozzá, ez így jön nálam alapból.
Itt nem feltétlenül az a lényeg, hogy elér-e az illető valamit a lánynál, hanem hogy próbálkozik, semmibe veszi ezzel a lányt, na meg a barátját is. Én ezt tartom inkább nagy primitívségnek, és meg tudom érteni valamilyen szinten, ha emiatt valakit pofánvágnak. -
bbchris
senior tag
Hmm , extrém dolog ugyan de 100%-os . Nézd a tenyerét , keresd a szívvonalat ami az ujjak alatt van kb 1,5 cm-re ha szép normális és mindenféle ágazásoktól mentes akkor nyugtod lehet de ha láncozatos ez a vonal akkor sorry , DE még van a kisujj alatt házasságvonal, mikor kifordítod a kéz élét a szívvonal és a kisujj között látsz kicsi vízszintes vonalkát ha sok van belőle nem jó ha kevés akkor tuti jó , főleg a jobbkéz dominál . Ha nem hiszed nézd meg a tiedét és hogy hány kapcsolatod volt . Ja és a szívvonal előnyös akkor is ka a mutató ujj alá vagy a mutató és a középső ujj közé mutat .
Hmm most persze sokan gúnyolódnak azért érdemes megnézni mindekinek ezt a kapcsolatvonalat hány van belőle és idáig hány kapcsolata volt.
Hmm ''ide puska kell'' ez nem elég , szerintem egy Tank is megteszi vagy golyóálló mellény , vagy légévdelmi üteg . -
atosz
őstag
Huhh nehez ugy.
A gond az, hogyha tenyleg teljesen megbizol a csajodban, akkor nem kellene hogy erdekeljen, igy viszont kicsit megiscsak ugy fest a dolog, hogy megsem 100 az a 100 (marmint a bizalmad iranta), mert feltetelezel megiscsak egy kicsi megingast reszerol, vagy legalabbis te hiszed azt.
Sajna nemtok okosat mondani en sem, voltam ilyen helyzetben en is, hogy tudtam nem erdekli a csajomat mas, de az en csoromet is basztatta a dolog, emberek vagyunk, evvan... -
Mindenki önálló lény. Nem korlátozhatod a barátnődet, és ő sem korlátozhat Téged. Megverni valakit csak azért, mert meg akarja szerezni a barátnődet - a primitívség csúcsa. Ha ilyet tennél, a lány helyében rögtön elhagynálak.
Szeresd a barátnődet, és ezt mutasd is ki. Ha ennek ellenére elhagy valaki másért, alászolgája. Erővel megtartani úgy sem lehet senkit sem... -
Mit tegyél? Érdeklődj a megfelelő helyen - >->->Bővebben: link<-<-<.
-
ByB
addikt
Ez egy joó hosszú topic eleje...
Én álltam mindkét oldalon, voltam, olyan is, aki látta, hogy a nője előtt térdepel a csorda, de térdepeltem csordaként is!!! Egyet elárulhatok: a CSAJ dönt!!! Neked annyi feladatod, van, hogy szeresd!!!
Nem megoldás, hogy megütöd a legerőssebbet, hidd el nekem is eszembe jutott, hogy a haverjaim bedobják a BMW csomitariája a legnagyobb arcút és kibasszák az M3-ason valahol a semmi közepén... De attól még nem leszel jobb, a többi meg továbbra is nyomul!!!
Ha a csajod jól érzi magát melletted, miért is ne lenne így, akkor nincs mitől tartani... Egy érdekes dolog viszont tényleg van:
Vagy egy csajjal jó ideje, én másfél évig voltam, szerettük egymást minden okke volt, de épp a völgyben ültünk amikor megjelent az új, az idegen!!! (Itt tolok egyből mátrixos 180-at mert én is voltam már idegen hat éves kapcsolatot aprítva ketté, de lászt minices visszalépéssel zártam - fene a lelkiismeretemet!!!) S mit tesz ilyenkor a csaj??? Ez elég duuurvítós szitu, mert ehhez már okos érett csaj kell, aki tovább lát az orránál... Végülis együtt maradtunk, még két évig, sokat tanultunk belőle, bevezettük a durci szexet... De azóta is ottan wana a szálka...
Mindenesetre csak okosan, semmi üt-vág: úgyis a csaj dönt, neked csak SZERETNED KELL!!! -
Arhquis
aktív tag
Szvsz, ha megfogta, had vigye. Ha bízol a barátnődben, akkor semmi gon, és ha nem is adsz rá okot, kicsi a valszínűsége, hogy elhagy. De ha még is, akkor leiszod magad, és elmész k...zni.
Mert ha a csajod el akar menni, ugy is el fog. És ha még meg is vered az arcot, akkor még ő jár jobban, mondván, hogy: ''Jajj szegény, megvert az a tetű...''
Na szoval érted... -
Dilikutya
félisten
Annyit nem ér az egész... ha megbízható a leányzó, akkor nincs értelme, úgyse lesz vele gond, ha pedig esélyes hogy félrenyúl... nos ilyen esetben nem kockáztatnám, hogy bajom essen, mert annyit nem ér
Ilyenért biztos nem ugranék senkinek. Egyébként ok nélkül nem legyeskednek senki körül sem, ezzel jó ha mindenki tisztában van, igen valószinű, hogy a magatartásában van valami. Ha ilyet tapasztaltok, akkor esélyes a dolog, hogy lapátra kerültök. Ismertem ilyen csajt, szerencsére időben leléptem, mielőtt esetleg összejöhettem volna vele, de olyan is volt, hogy távolságot kihasználva szépen lenyúlták tőlem a barátnőmet. És intő jelek voltak, csak én hülye hittem neki... pedig mint utólag kiderült, amikor bizonygatta, hogy semmi okom a féltékenységre, már erősen törte a fejét, hogy én megyek a levesbe
Úgyhogy a gyanú legkisebb árnyéka ha vetül egy csajra, rúgni kell ki a francba, mielőtt te jársz rosszabbul. Így higgyünk a nőknek...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Hequila
őstag
Félreértés ne essék! Nem akarom korlátozni semmiben! Soha nem mondom meg, hogy hova menjen, és hova ne. Ha el akar menni valahova, kikéri a véleményem, és én megmondom neki, hogy jó, menj nyugodtan vagy nem örülnék neki, ha elmennél oda. Ennek ellenére néha a nemtetszésem ellenére elmegy, ahova gondolja, ebből nincs probléma.
Na de mostmár télleg szunya, reggel iskola vazz -
bebean
aktív tag
ja ilyen az elet. attol függ mennyire birjak az idegeid. mindig lesz vmi majom, aki jobb perspektivat mutat. vannak ilyen hienak, akik megerzik ha gaz van egy kapcsolatban & rögtön ott vannak, meg teszik a szepet. ezek ellen semmit nem tehetsz. nekik könnyebb kivülről okoskodni, mint neked a kapcsolatot mentegetni belülről. bar remelem hogy ilyenröl nincs szo nalatok...
a verekedes tenyleg jo. katartikus.- föleg, ha a súlycsoport nagyjabol stimmel...
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
-
Tommmy
tag
Nehéz ügy, mert szar dolog az ilyen, mindenkit idegesít, de mégis higgadtnak és okosnak kell lenni.
Ha mindenkit összeversz akinek valami köze van a barátnődhöz (és te úgy gondolod, hogy a te sérelmedre) nem vezet megoldásra, csak elveszítesz mindenkit magad körül. A barátnő nem tulajdon, akit kalitkába zárhatsz vagy eltilthatsz mindentől. Nem szerencsés teljesen korlátozni, mert ugye abban nem érzi jól magát az ember, és a nem jóból mindenki menekülni akar.
Sőt, ha sokat pattogsz és mindig görcsölsz ezek a fasza gyerekek előtt, akkor csakis magadat járatod le! Mindenki látni fogja, hogy a kapcsolatotok valamilyen szinten sebezhető (ami ugye nem túl jó dolog), téged egy idegbeteg hülyének fognak tartani, a barátnődet és saját magadat pedig egy kiközösített állapotba hozod (persze a barátnődnek nyugodtan elmondhatod akár minden nap, hogy téged ez mennyire idegesít, a csajok szeretik ezt, látják hogy a másik törődik és aggódik értük).
Az én megoldásom, hogy ne foglalkozz minden szarral (persze csak az ésszerűség korlátain belül). Ha bízol a barátnődben nem lesz baj, ha nem bízol benne akkor pedig nincsen értelme a kapcsolatnak. Állíts fel magadban egy határvonalat, hogy mit meddig engedsz. Mert síma beszélgetésből ugye nem lehet gond. Így látni fogja mindenki, hogy erős a kapcsolatotok, hiszen látják hogy bíztok egymásban. Ha viszont valaki túllépi a határt, bazd szét a fejét öcsém bikából! Többé senki nem fog szarozni! -
Hequila
őstag
Szóval azt mondod, hogy ez teljesen normális? Nincs nagy tapasztalatom a párkapcsolatokban, nem vagyok egy nagy Don Huan (vagy hogy írják).
Az a legrosszabb, hogy előttem nem csinálják, így meg csak úgy spontán nincs indokom lehívni bármelyiküket is a hóra.
szerk:
most megyek alukálni, holnap jövök, addig is várom a javaslatokat.
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
hát kínos egy helyzet az biztos, szerintem próbálj meg az összeverés előtt beszélgetni a barátnőddel, erről a dologról, csak ezt valahogy úgy csináld hogy ne azt érezze, hogy féltékeny vagy hanem azt amit itt is mondtál, hogy csak egyszerűen ''bassza a csőrödet''. ha ez megvolt és nincs változás, akkor beszélges el a másik féllel is, de csak legutolső sorjában üsd meg.
-
-Jackson-
őstag
ha megbízható a csajod akkor max annyi a teendő, hogy az udvarlóinak tudtára kell adnia hogy esélytelenek. akiről meg tudod hogy ennek ellenére hajt rá azzal meg neked kell beszélned hogy nyugodjon le (kilátásba lehet helyezni nyugodtan a következményeket
).
bár szvsz a legnagyobb baj a csajokkal van, szeretik ha tetszenek, és hiába eszükben sem jut megcsalni a párjukat, soxor túl kedvesek az udvarlókkal.
szóval a lényeg, hogy a barátnőd utasítsa el őket egyértelműen, különben sokmindent nemlehet tenni (mindenkinek nemtörheted el a kezét), mivel én is pl amíg egy minimális jelét is látom hogy van egy lánynál esélyem, akkor bizony nemadom fel a próbálkozást (ha meg elutasít egyértelműen, akkor tudodkifog kedveskedni, nemvok én szeretetszolgálat...) -
Hequila
őstag
Igen, az gond, hogy b.nőm a hódolók egy részéhez pozitívan viszonyul (nem azért, mert hódolók, hanem azért, mert régebben barátok voltak csak a fiúkák részérél átfordult a dolog). Többszö volt már köztünk emiatt konfliktus, azt ígéret, hogy megpróbál változtatni.
Szerk:
Illetve eég közvetlen volt a stílusa mindig, arra nem kérem, nem kérhetem, hogy változzon meg. Bár az tény, hogy lehetne egy kicsit határozottabb az elutasításban.
[Szerkesztve] -
LML
tag
Hát, ha kemény vagy adj a legerősebbnek, a többinek meg lebegtesd meg hogy így jár, ha szeretne valamit...
Azontúl ha a barátnőd adja alájuk a lovat bármivel, akkor nagyon nehéz dolgod lesz..
Elég ha mosolyog a poénjaikon, stb, gondolom nem kell ecsetelnem.
Nagyban függ a lányka hozzáállásától is a dolog, tehát ha rá tudod venni hogy legyen hűvös másokkal szemben, nuku megértés, nuku jópofizás, akkor nem lesz gond.
De ha nem, akkor Te fogsz beleőrülni a dologba, és valakit úgyis lecsapsz
Tehát ha a bnőd nem úgy áll hozzá, akkor elbeszélgetni vele, valamint a legnagyobb kandúr szarvát kicsit letörni -
Hequila
őstag
Üdv mindenkinek.
Egy igen érdekes és összetett, de talán nem annyira szokatlan problémávol fordulnék hozzátok.
A helyzet a következő:
Van egy barátnőm már 8 hónapja. Nagyon jól megvagyunk, szeretjük egymást, meg minden, ami ilyenkor kell. De mivel nem lakatlan szigeten élünk, így nem mindig fenékig teljfel az együttlétünk; mások is szemügyre vették a lánykát. Nem az a baj, hogy félek, hogy megcsal, mert teljesen megbízom benne. Nem hinném, hogy bármikor biztatta volna bármelyik ''udvarlóját'' is. Az a gond, hogy mégis csak bassza az ember csőrét, amikor hallja, hogy ez mag az szeretne minket önös érdekből külön látni. És az a legrosszabb(?), hogy ezen illetők nagy részét ismerem személyesen is.
Szóval most mit tegyek? Csapjam szét a száját mindnek, akiről kiderül, hogy a barátnőmre fáj a foga? Érdekes módon, amikor a barátnőm közelében vagyok, egyik sem jön oda, hogy megmondja a frankót. Általában fülüket-farkukat behúzzák, és nagy ívben elkerülnek minket (főleg engem). Egy részük még komálni is próbál velem, ezeknek hamar a tudtára adom, hogy huzzá' anyádba!
Szóval Ti mit tennétek / tettetek / tesztek hasonló helyzetben? Dugjam a földbe a fejem, mint a strucc? Vagy üssek mindre rá, akiről kiderül, hogy szeretne egy kicsit közelebb kerülni barátnőmhöz?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest