- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
taknyí
senior tag
válasz
®abstract® #26306 üzenetére
Minden szavaddal egyet ertek, ez nem per nap volt, hanem hazavittem kiprobaltam, majd masnap visszvittem elallasra. Tudod az az erdekes, hogy ahogy ittak a Mediam, PlayIT en meg utanna jartam Alza Emag bontott, kiprobalt termekeket arul ugyanabbol a fulesbol amit en is vettem fulet korbeolelo. A jogszabaly nem olyan hogy igy ugy ertelmezem a sajat kedvem szerint kirom a weblapra osz josag van. Ha egeszszeget veszelyeztetne, vagy higieniai kockazata lenne akkor mar reg lecsaptak volna ezekre az uzletekre. Raadasul nekem nagyon bejott a cucc SteelSeries arctis 3 es ugy gondoltam, hogy meg adok plusz 9 ezret az 5os szeriaert. Tehat nem hasalok el, megtartom az nem ketseg patent, kedvelem, de egyszerubb lett volna valtani, mint meghirdetni eladasra, de elvbol vegigviszem az ugyet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Tesla topik
- Subaru topik
- Elden Ring
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest