- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Na.
Ha a feje tetejere allitom a gepet sem tudok tobbet kicsikarni belole.
Igaz en meg butacska vagyok a tuninghoz, nem tudom mi mire jo, mit mennyire kellene allitani.
Sajat erobol eddig jutottam, igaz egy par kekhalalom volt.
Ha keves a fesz, akkor kekhalal. Ha sok, akkor lassul. Altalaban az arany kozeputat megkerestem, es annyi amennyi.
pll, vtcs vagy mi az, meg a tobbi baromsag nem tudom mennyi, igy arra meg egy piciket toltam es kesz.
Igaz a segitsegemre volt meg +1 nadrag, meg +2 pulcsi, de a levego az levego.
Probaltam 100-105 koruli bclk-val, meg 130 korulivel. Az utobbival szerencsesebb volt, a nagyobb szorzonal nem tudtunk a geppel megegyezni ki mit szeretne. O megallni, en meg menni felfele.
A vege 129*38 lett. 1,5V volt a biosba, de a cpu-z tobbet irt valamiert.
Kisebb fesznel mar lassult, igaz meg nem halalozott. Magasabb fesznel mar akadtak fagyasok, pedig a homerseklet meg messze volt a sokhoz.
Na nem baj. Csorikam ennyit bir, el kell fogadni.

Viszont a hidegbe a vga memoriaja +100-120mhz-el tobbet bir mint a szobaban, programtol fuggoen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest