Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Na.
Ha a feje tetejere allitom a gepet sem tudok tobbet kicsikarni belole.
Igaz en meg butacska vagyok a tuninghoz, nem tudom mi mire jo, mit mennyire kellene allitani.
Sajat erobol eddig jutottam, igaz egy par kekhalalom volt.
Ha keves a fesz, akkor kekhalal. Ha sok, akkor lassul. Altalaban az arany kozeputat megkerestem, es annyi amennyi.
pll, vtcs vagy mi az, meg a tobbi baromsag nem tudom mennyi, igy arra meg egy piciket toltam es kesz.
Igaz a segitsegemre volt meg +1 nadrag, meg +2 pulcsi, de a levego az levego.
Probaltam 100-105 koruli bclk-val, meg 130 korulivel. Az utobbival szerencsesebb volt, a nagyobb szorzonal nem tudtunk a geppel megegyezni ki mit szeretne. O megallni, en meg menni felfele.
A vege 129*38 lett. 1,5V volt a biosba, de a cpu-z tobbet irt valamiert.
Kisebb fesznel mar lassult, igaz meg nem halalozott. Magasabb fesznel mar akadtak fagyasok, pedig a homerseklet meg messze volt a sokhoz.
Na nem baj. Csorikam ennyit bir, el kell fogadni.

Viszont a hidegbe a vga memoriaja +100-120mhz-el tobbet bir mint a szobaban, programtol fuggoen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Pixel 7 pro 128/8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest