Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyúltáp
senior tag
válasz
YODA mester
üzenetére
szerintem félreérted amit írunk. Én (és szerintem Menth is) arról beszélek, hogy a mozgások nincsennek eléggé ''előkészítve'', mondjuk úgy, hiányzik a nekilendülési fázis.
Majdnem minden mozdulat előtt kéne lennie némi előkészületnek magához a mozgáshoz, annélkül elveszti a lendületét, dinamikáját.
Megnéztem amúgy temp-ből is, és még mindig tartom a véleményem, hogy ennek köbö fele ilyen hosszúnak kéne lennie.
A égbőllepottyanós és a körbefordulós fázisok közti részt meg heggeszd szerintem még egy picit, mert így nem igazán érthető, hogy mit is akar ott kifejezni az anim.(vmi ''köcsög most meghalsz'' dologra asszociálnék, de ha azis, akkorsem elég kifejező)
wow: senior lettem
ja, ui: a rövidebett nem úgy értem, hogy egyszerűen nyomd össze fele ilyen hosszúra animot, hanem úgy, hogy a mozgások, legyenek 2x ilyen lendületesek (ezálltal gyorsabbak is)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest