- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Na, bekapcsoltam amit mondtál, de még mindig nem megy.
A sima scanline-nál sem bocsátott ki fényt a self-illumination... Elvileg kellene lennie valaminek ami meghatározza, hogy milyen erős legyen a fény, meg ilyenek, nem?
A scanline-nál az Advanced Lighting Override-ot kellett ''rárakni'' a standard texturára (tutorial szerint csináltam), és itt volt egy Luminance Scale nevű paraméter.
Ha most rakom rá az Advanced Lighting Override-ot, akkor nem történik semmi. Olyan, mintha rá se raknám. (egyébként ki is van szürkítve, de mégis engedi rárakni...)
200%, hogy valami alapvető hiányosság van, mert most használom életemben először MR-t...
A másiknál meg nem értem, hogy mire gondolsz.
A görbe készen van, miért adnék hozzá pontokat? Arra gondolsz, hogy először csak egy kisebb részhez rendeljem hozzá a keresztmetszetet, és utána egészítsem ki további görbe-részekkel? Vagy hogy?
Bocs, ha sok marhaságot kérdezek, de eddig 90%-ban csak modelleztem...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- NIOH 3
- Linux kezdőknek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amazon Kindle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A görbe készen van, miért adnék hozzá pontokat? Arra gondolsz, hogy először csak egy kisebb részhez rendeljem hozzá a keresztmetszetet, és utána egészítsem ki további görbe-részekkel? Vagy hogy?