Hirdetés
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- New Game Blitz - 2024
-
LOGOUT.hu
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Eddig használt Sharp 42-es MVA paneles tv-met odaadtam anyámnak és most azon gondolkodom, hogy mit kellene venni helyette.
Kinéztem pár típust a 200ezer alatti ártartományban:
LG 55LB5610
Sharp AQUOS LC-50LD264E
Samsung UE50H5070Ezek mind 100Mhz-esek. Ti melyiket ajánljátok leginkább.
Digitális SD/HD tv nézésre nem lesz használva. Elsődleges felhasználási cél: hdmi-vel PC-re kötve filmnézés vagy esetleg későbbiekben media player-ről ugyan ez.Én nagyon hajlok az LG-re, mert jókat is hallok róluk, meg ár/méret arányában az a legjobb ebből a háromból.
-
őstag
Erről a típusról mi a véleményetek? Philips 50PFH4009
133.000Ft-tól már lehet kapni és ennyiért egy 50-es LED-es tv már szerintem igen jó vétel, pláne, hogy nem is noname kategória. -
őstag
Panasonic LCD tv-kről mi a vélemény?
pl ez:
Panasonic VIERA TX-50AS520E -
őstag
válasz HagaNRG #21307 üzenetére
Kicsit én is így vagyok ezzel, hogy akármennyire is halott technológia a plazma, nem járnék e jobban filmezéshez egy 130 ezerbe kerülő 50-es LG plazmával, mint egy 170-be kerülő LG LED-es LCD-vel?
Azért ha a költséghatékonyságot veszem figyelembe és azt, hogy filmezésnél a plazma 130ezer Ft-ért olyan feketét és kontrasztot ad, amit max az OLED tud sokszázezerért, akkor miért is kéne IPS-es LCD-t vennem? -
őstag
-
őstag
NA, döntésre jutottam. Megrendeltem az új tv-met: Samsung UE50H6200 50" Full HD 3D Smart LED TV
Amik miatt ezt a modellt választottam:
- VA panel (jobb fekete mint az IPS-eknél)
- 200Hz-es képfrissítés
- a Samsung beépített média lejátszója mindent visz, feliratok kezelése is ennél a legjobb
- tud 3D-t (nem volt fő szempont, de ha egyszer mégis rákapok akkor legyen)Pénteken elvileg érkezik a kicsike. Nagyon várós
-
őstag
Nesze neked black friday akciók. 300ezres tv-t 260-ra leakciózzák Egy másik boltban akció nélkül 230
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Szerintetek melyik és miért lenne jobb választás?
LG 55LB650V 240K-ért vagy
Samsung UE55H6400A 254K-ért? -
őstag
-
őstag
Na, megszületett a végső döntés. Samsung UE55H6400A. Holnap hozza a futár.
-
őstag
válasz adodaniel #21785 üzenetére
Plazma azért hal ki, mert amit tudtak, nagyjából kihoztak a technológiából és a készülékek vastagságát is a végsőkig lecsökkentették. Most az "A+++++" energia besorolás az, ami sajnos nem a plazmák ismérve, bár abban is sokat fejlődtek az évek során. Ezért tudtak a LED-es LCD-k teret nyerni. Most lesz egy kis átmeneti idő és az OLED betölti a plazmák által hagyott űrt, ami az IGAZI feketét jelenti, nem mellesleg jóval takarékosabban és extra vékony kivitelezéssel. Nincs ezzel semmi baj.
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
őstag
-
őstag
Sziasztok!
Van egy Sharp LC-42DH77E típusú tévém, ami a következő jelenséget produkálja.
Ha áramszünet van, vagy csak simán kihúzom a konnektorból a tv-t, akkor amint újra áram alá kerül, nem hajlandó visszakapcsolni. Az állapotjelző led zöld, de se kép, se hang. Eddig pár óra után egyszercsak magától beindult, és onnantól tökéletesen üzemel, lehet ki-be kapcsolni a tévét, de amint áramszünet van, újra csak nagy keservesen hajlandó bekapcsolni. Jelenleg második napja nem hajlandó megjönni a kép és a hang, bármit nyomkodunk rajta.
Mi okozhatja ezt?[ Szerkesztve ]
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest