Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
juci11
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Ti szoktatok dolgozni? Nem értem miért nem hagyjátok békén ezt az iskolát. Jó lehet hogy 5 éve rossz volt de megváltozott a világ és az iskola is. Miért szarozzátok le ha nem is tudjátok hogy most milyen? Lehet hogy ha most elmennétek nagyon élveznétek.
-
juci11
csendes tag
Cizella te még mindig ezen az oldalon gyalázod a 2f-et? Még nem untad meg?
-
juci11
csendes tag
Sziasztok őstagok engem meguntatok csesztetni? Mikor lehetek őstag? Cizella te megint újonc vagy????
Bocsi én nem vagyok olyan menő infós mint ti. Át kell hogy írjam saját magam? Kedves Koxx (őstag) tegnap azt írtad nekem hogy nézzek szét tanfolyamokról, te most néztél rá a XX honlapjára? Akkor mégis csak igazam volt hogy te 2006 -os dolgokból élsz. Cucka (őstag) megszólítanálak. Louloudaki mint fanatikus oldalolvasó hogy cseppent bele hirtelen ebbe a baszakodásba. Cucka, Koxx, Cizella, Louloudaki mennyire ismeritek egymást? Ti vagytok a három plusz egy testőr? 
[ Módosította: KEndre ]
-
juci11
csendes tag
válasz
concret_hp
üzenetére
Ki miért nem egyetemre ment? Még jó hogy elmentem este aludni, jól szétszedtetek, szétmarcangoltatok.... placcccccccccsss a véremben fekszem.
szerencsétek csak a siszünetben van idöm aztán uralkodhattok a felségterületeteken. Mi lenne ha rászállnátok a bankokra. Anyukám egy éve 55000-tal kezdte fizetni a lakásrészletet most 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milyen szép lenne ötven év múlva elmondhatnátok az unokáitoknak hogy tönkretettétek a magyar bankrendszert. Szép cselekedet lenne!Sokkal szarabbul hangzik hogy kedveském nagyszülőd ötven éve járt egy tanfolyamra elvégezte, levizsgázott de az olyan szar volt de ne aggódj mindenkinek elmondom azóta is csak mondommondom...
ez az örökségetek. Ha jól látom ebből már öt év eltelt....... 
-
juci11
csendes tag
Ebben mi a kampány szöveg? Az a szó hogy hülye vagy? 2010. 02. 08 án nem lehet regisztrálni? Ti is kezdtétek valamikor. östagok?! (lásd feljebb) Ha ettöl boldogabbak vagytok tölem nyugodtan szidjátok a XX et. Unalmamban olvastam a sok sületlenséget amit összehordtatok. Összeesküvés elmélet tök röhej? ÉLJEN A SULI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Módosította: KEndre ]
-
juci11
csendes tag
Már hogy arra gondolok hogy igy átvertek.Nem látod az apróbetüt? Ajánlom a szemüveget.
-
juci11
csendes tag
Lehet hogy nem a tanár hibája hogy hülye vagy ahhoz hogy felfogd. De számitanak rá hogy ilyenek is vannak annyiszor ismételhetsz ingyen ahányszor akarsz. A tesóm kétszer járta ( nem mert hülye az ország ötödik gimijébe jár) fél évig külföldön tanult lehet nektek túl magas a szinvonal. Vagy abból éltek hogy ideirogattok?
-
juci11
csendes tag
Bocsi vudro nem neked szántam csak úgy felhúzott az a hivatásos hogy mellékattintottam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Foxpost
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- XFX RX 6800 16GB GDDR6 Speedster MERC319 - Eladó!
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6X ROG STRIX OC Eladó!
- Thrustmaster t300 Ferrari (21hó garancia)!
- HP EliteBook 650 G9 / i5-1245U / 32GB RAM / 512GB SSD / Garanciás / Hibátlan
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cucka kamu.
Bocsi én nem vagyok olyan menő infós mint ti. Át kell hogy írjam saját magam? Kedves Koxx (őstag) tegnap azt írtad nekem hogy nézzek szét tanfolyamokról, te most néztél rá a XX honlapjára? Akkor mégis csak igazam volt hogy te 2006 -os dolgokból élsz. Cucka (őstag) megszólítanálak. Louloudaki mint fanatikus oldalolvasó hogy cseppent bele hirtelen ebbe a baszakodásba. Cucka, Koxx, Cizella, Louloudaki mennyire ismeritek egymást? Ti vagytok a három plusz egy testőr? 
szerencsétek csak a siszünetben van idöm aztán uralkodhattok a felségterületeteken. Mi lenne ha rászállnátok a bankokra. Anyukám egy éve 55000-tal kezdte fizetni a lakásrészletet most 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Milyen szép lenne ötven év múlva elmondhatnátok az unokáitoknak hogy tönkretettétek a magyar bankrendszert. Szép cselekedet lenne!Sokkal szarabbul hangzik hogy kedveském nagyszülőd ötven éve járt egy tanfolyamra elvégezte, levizsgázott de az olyan szar volt de ne aggódj mindenkinek elmondom azóta is csak mondommondom...
ez az örökségetek. Ha jól látom ebből már öt év eltelt.......