Új hozzászólás Aktív témák

• littletsu

csendes tag

válasz juci11 #361 üzenetére

Sziasztok.

Egy kivételes újonc hozzászólás következik: nem a dícsérő fajta.
    Persze nem saját bőrömön éltem meg a dolgot, hála istennek rákerestem a neten
    és 3 fórumon végignézegettem, miket írkálnak az emberek.
    2 napja sikeresen beszervezett az egyik tag, szégyen rám.
    Voltak furcsa dolgok, pl. a tematika csak egy szoftverlista volt, kevés óraszám, a
    csávó egyszer elszólta magát, hogy nálunk a legjobb pentium 4-es gépek vannak
    (pentium 4-es gépek multimédiás szoftverekhez?...), de valahogy elhitettem magammal,
    hogy itt egy nagyon tartalmas és hajtós tanítás folyik, ahol majd tényleg megtanulok
    fasza dolgokat másfél év alatt (a mutlimédiás szakról van szó).
    Éreztem, hogy nagyon el akarnak adni valamit nekem, de azt gondoltam ez csak része
    a mai világnak, hogy mindent így próbálnak kommunikálni, le van szarva, gondoltam.
    Viszont a fórumhozzászólások, és - ezt leszögezném - elsősorban az egyértelmű
    kamú-újonc dícséretek, amik ugyanolyan stílusban íródnak és ijesztő módon idézik
    az elb...szott reklámszövegeket (felteszem nem sok diákról van szó, hanem egy-két
    figuráról, mert a stílusjegyek nagyon hasonlóak, csak ez sokaknak nem tűnik fel), MEGGYŐZÖTT arról, hogy ebből nagyon gyorsan ki kell
    hátrálni. Szerencsére 8 napon belül vagyok, tehát nem lesz semmiféle kötelezettségem.
    Egyetlen negatívum, hogy a beiratkozási 15 ezret már lehúzták rólam. Kíváncsi vagyok -
    ahogy a szerződés említi - ezt visszajuttatják-e, de erősen kétlem. A tananyag átvételével
    járó, első 150 ezres részletről nem esett szó a szerződésben sem, ez vajon létezik? Na
    mindegy, én nem jutok el addig a pontig. Holnap bontom a szerződést.

Új hozzászólás Aktív témák