- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
littletsu
csendes tag
Sziasztok.
Egy kivételes újonc hozzászólás következik: nem a dícsérő fajta.
Persze nem saját bőrömön éltem meg a dolgot, hála istennek rákerestem a neten
és 3 fórumon végignézegettem, miket írkálnak az emberek.
2 napja sikeresen beszervezett az egyik tag, szégyen rám.
Voltak furcsa dolgok, pl. a tematika csak egy szoftverlista volt, kevés óraszám, a
csávó egyszer elszólta magát, hogy nálunk a legjobb pentium 4-es gépek vannak
(pentium 4-es gépek multimédiás szoftverekhez?...), de valahogy elhitettem magammal,
hogy itt egy nagyon tartalmas és hajtós tanítás folyik, ahol majd tényleg megtanulok
fasza dolgokat másfél év alatt (a mutlimédiás szakról van szó).
Éreztem, hogy nagyon el akarnak adni valamit nekem, de azt gondoltam ez csak része
a mai világnak, hogy mindent így próbálnak kommunikálni, le van szarva, gondoltam.
Viszont a fórumhozzászólások, és - ezt leszögezném - elsősorban az egyértelmű
kamú-újonc dícséretek, amik ugyanolyan stílusban íródnak és ijesztő módon idézik
az elb...szott reklámszövegeket (felteszem nem sok diákról van szó, hanem egy-két
figuráról, mert a stílusjegyek nagyon hasonlóak, csak ez sokaknak nem tűnik fel), MEGGYŐZÖTT arról, hogy ebből nagyon gyorsan ki kell
hátrálni. Szerencsére 8 napon belül vagyok, tehát nem lesz semmiféle kötelezettségem.
Egyetlen negatívum, hogy a beiratkozási 15 ezret már lehúzták rólam. Kíváncsi vagyok -
ahogy a szerződés említi - ezt visszajuttatják-e, de erősen kétlem. A tananyag átvételével
járó, első 150 ezres részletről nem esett szó a szerződésben sem, ez vajon létezik? Na
mindegy, én nem jutok el addig a pontig. Holnap bontom a szerződést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- E-roller topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ i5-8600K/16GB DDR4 3000 MHZ/RX 6600 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest