Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pizsipazsa
csendes tag
válasz
bladegery
üzenetére
Az előző monitor konfigurációval akadás mentessen futott médium beállítások mellet élsimítás nélkül igaz, 5520x1050 felbontáson.
Azért a Crysis 3-at használom az Eyefinity tesztjéhez mivel, ehhez nem kell semmilyen "fixer" külső program a három képernyős beállításhoz. -
aazimi
tag
válasz
bladegery
üzenetére
Szia!
A kérdés, hogy mennyire vagy barkácsolós?

Én az vagyok, megoldanám házilag. A kis műanyag pöcökről még nem hallottam.
Nekem a monitorom és az egyik TV is az alábbihoz hasonló szalaggal van felrögzítve. Teljesen jó. Oldal irányban is el tudom képzelni, hogy ezzel fogatom meg hátul a két monitort, hogy ne mozduljanak el.

Persze ez sufni tuningnak mínősül, csak erős idegzetűeknek

Persze azon az árszinten, ami az én eszközeimet jelemzi, inkább megoldom, mint hogy vegyek egy ilyet

Üdv.
Talán jövő hétre összeáll nekem is az eyefinity, meglesz hozzá minden, aztán akkor beszámolok

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
bladegery
üzenetére
en harom eipssel tolom, az egesz jo kiepites.
igazabol a kerdes az ar, hogy mi fer el, mi szerezheto be. dell 2212 eipsnek a kavaja pl vekony, illetve picit kevesbe extra koritessel de egyezo panellel vannak lgk is. ha pivotot akarsz az is erdekes lehet, plusz displayport meglete is faktor lehet.
ja es csak egyforma modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- ASUS 1080 STRIX-GTX-8GB
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest