-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkójóva
tag
Sziasztok!
Ajánlásotokra vettem egy Edifier S351DB-t, nagyon tetszik, köszi szépen!
Kicsit off topic, de esetleg ilyen TV állványra tudnátok ajánlani valamilyen "mini" állványt? Lehet annyi is elég, hogy kicsit valamilyen szögben megemeli az elejét a hangfal, de egyáltalán nem vagyok képben, hogy ezekből mik az ajánlottak, jobb vételek.
-
akkójóva
tag
Sziasztok!
Hangszóró vásárlásban kérném a segítségeteket. Egy nagyjából 22-23m2-es nappaliba a tv (TCL C835) mellé szeretném. Felhasználás szempontjából 65-35% arány lehet a zenehallgatás javára a filmnézéssel szemben, de fontos lenne, hogy a filmekben a beszédhang tiszta legyen, fontosabbnak mondanám, mint a nagy robbanásokat, de persze ha mindkettő megoldható, az a legjobb.Még egy fontos információ, hogy társasházban lakom, így jó lenne, ha viszonylag halkan is egyben lenne a hang. Talán pontosabban azt szeretném elkerülni, hogy annyira hangosra kelljen vegyem a hangszórót, - hogy ne nyomja el a basszus a beszédhangot (vagy pont fordítva, hogy legyen valamennyi basszus) - hogy kopogtassanak a szomszédok. A tv-től egyébként nagyjából 2-3 méterre lehet a kanapé, valamint helyben is korlátolt vagyok, szerintem olyan 20-30 cm lehet mindkét oldalon. A keretem nagyjából 100.000 Ft, de ha van valamilyen best buy most nem sokkal fölötte, akkor az is beleférhet. Egyébként éppen van egy kiszemeltem, de gyakorlatilag csak 2 videót láttam róla
: Swans OS-10, soundimportnál 200€, nem tudom valakinek van-e tapasztalata a hangfallal vagy akár a bolttal. Köszi!
-
akkójóva
tag
válasz
lezso6 #43203 üzenetére
Hát leginkább metallica, bikini, muse de 80-as, 90-es évek zenéi is megfordulnak (mármint a disco számok).
+Bodz
Hát igazából szerintem neki csak egy előerősítőszerűség kell, amire ráköti a két hangfalat, hogy lehessen mindkettőn egyszerre hangerőt szabályozni. De az egyszerűség kedvéért vegyük úgy, hogy van 100.000 Ft-ja a két stúdió monitorra, az előerősítő?-ért pedig majd átnézek a dac topikodba -
akkójóva
tag
Sziasztok!
Ismerősöm szeretne a számítógépéhez hangfalakat (stúdió monitorokat) venni zenehallgatásra és engem kért meg, hogy segítsek neki, de mivel én sem értek hozzá, ezért én titeket
Egy 24 m^2-es szobába lenne, körülbelül 100-110.000 (nagyon max 120) Ft-ot szánna a 2 db-ra, illetve egy usb interfészre. Muzikernél néztem egy M-Audio BX8 D3 szettet (2 hangfal + M-Audio M-Track 2x2) 113.000 Ft-ért, ahogy olvastam az összefoglalóban a hangfal ajánlott, az M-Trackkel van valakinek tapasztalata? Igazából azt sem tudom, hogy 5", 6" vagy 8" hangfalra van-e szüksége, úgyhogy végülis csak mondtam valamit
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Asztrofotózás
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Politika
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest