Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bookninja
tag
mackie cr4-rol velemeny akar latatlanban? tudom-tudom, 4 col, viszont 44.000 huf egy par a hitspace-ben, kulfoldi velemenyek mar vannak rola es tulnyomoreszt pozitivak. csak picivel dragabb, mint egy modecom 120, nem hiszem hogy a ket marka egy szinten volna.
-
bookninja
tag
válasz sultansmith #25884 üzenetére
nos igen, valoban szep zold. gondolom muszaki parameterek alapjan, megha az vajmi keveset is jelent.
-
bookninja
tag
válasz phoenix1989 #27656 üzenetére
LOGITECH Z506 vagy GENIUS SW-HF 5.1 4800, en ezeket ajanlom, szerintem teljes mertekben megfelelnek az altalad tamasztott kovetelmenyeknek.
-
bookninja
tag
40-50k-s kategoriaban van-e mas alternativa, mint modecom, t&v es tarsai? esetleg valami nagyon belepo szintu sztereo monitor, ami nem ilyen kinai dzsunka?
rendszer: pc>foobar>musiland 02 dragon
-
bookninja
tag
válasz Degeczi #28387 üzenetére
hat igen, mertem nagyot almodni. egy mackie mr5 mk3 volna a szamomra idealis valasztas, csak ennek pont a felet tudom jelenleg hangsugarzora kolteni.
pumba: koszonom, utanaolvasok, hallgatozni ugyse tudok, leven hogy bp messze van. a negy es feles melynyomo meg eppen hatareset szerintem.
-
bookninja
tag
válasz dudika10 #28390 üzenetére
nincs semmi gondom azzal, hogy kinaban gyartjak az elektronikai cuccok 99%-at, ott is vannak minosegi gyartmanyok viszonylag turheto minosegellenorzessel. a modecomot meg a t&v-t en nem sorolom a fentebbi kategoriaba. lehet, hogy felreerthetoen fogalmaztam.
[ Szerkesztve ]
-
bookninja
tag
sziasztok,
t&v kurbisem a kovetkezot produkalja: a passziv hangszoro melynyomoja zorgo-csorgo hangot ad ki magabol. annyira nem feltuno, foleg magasabb hangeron melycentrikus (techno, house) zeneknel produkalja. vajon mi lehet a gond? ipon szerviztol felek, nem sok jot olvastam idaig, elofordulhat, hogy a szervizes nem is tudja reprodukalni a hibajelenseget.
-
-
bookninja
tag
sziasztok,
aki esetleg kurbis vs solo 6c-ben gondolkodik, az engedje el a kurbist szerintem. most csereltettem gariban solo 6c-re es hat joval korrektebb cucc. csodat termeszetesen nem kell varni ezen az arszinten, de engem meggyozott. lanc: win 8.1 - foobar - musiland 02 dragon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest