Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
ha 1900x1080-at tud, akkor az 16:9, ha meg van rajta 16:10-es arány, akkor (szerintem) tudnia kell a 1920x1200-at. Egy időbe mikor olvastam a lcd tv-s topikot, ott írták, hogy ha a játék abban a felbontásban indul, amit a tv nem támogat, akkor bizony egy fekete képernyő a jutalmad. Ezeknél a monitor - tv-knél nem tudom hány féle felbontás van, amit támogat, de ha kevés, akkor könnyen lehet, hogy kompromisszumokat kell kötni játékozás terén.
Nekem mondjuk semmi tft-vel való összehasonlításom nincsen, mert én még mindig crt-t nyúzok
Esetleg valaki tud tanácsot adni/ dönteni segíteni?
Most már ott tartok, hogy vagy a W2600H-PF az esélyes, vagy pedig amit old_artisték is árulnak Green monitor. A green, az IPS paneles, de csak 24"-os, viszont olcsóbb, ugyanakkor számomra ismeretlen márka. A lg mellett szól, hogy nagyobb, de TN paneles, de azt meg tudom venni itt helyben (pécsi vagyok) és ha bármi gond van, csak ide kell a boltba bevinnem, nem kell pestre utaztatnom.
Alapvetően szeretnék minél jobb monitort, filmezésre, játékra és rajzolásra használnám, ebben a fontossági sorrendben. A rajzolás meg kizárólag hobby szinten működik, így nem lényeg a színhűség.
Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest