Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
arnold
csendes tag
Azóta változott kicsit a helyzet, hátha van valakinek ötlete. Tehát:
Két gép, W2k és W98 összekötve lan-on. Ha a W98-at kikapcsolom, a W2k-n minden program csak hosszú várakozás után indul. Ha a W98 megy, a W2k is fürge.
Wlami akkor romlott el, amikor telepítenem kellett egy VPN klienst ami kissé megrendszabályozta a gépem, ráadásul örökre, azaz az uninstall sem állította visszaaz eredeti állapotot. A változás fő jele az volt, hogy nem lehetett többé megtalálni a többi gépet a lan-on, csak ha kitöltöttem az LMHOST táblákat.
Motyogtak valamit, hogy a windows elárasztja a hálót amikor borzol, és ők ezt nem tűrhetik.
Arra sem jöttem rá, hol lehet visszaállítani a régi jó broadcastolós borzolást, pedig már többször ujrainstalláltam a hálózati protokollokat.
Minden segítséget nagyra értékelek. Olyan kéne ami elkerüli az ujrainstallt.
:U
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi