- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
freezbi
csendes tag
válasz
GeryGreyhoun
üzenetére
Köszi!
Végül nem vettem meg a gépet, mert mint kiderült hajlamos annyira túlmelegedni, hogy a videókártya egyszerűen leolvad, az általad említett kijelző problémáról nem is beszélve.
Valószínűleg a hordozható vonalnál maradok.
-
GeryGreyhoun
tag
Nekem is 2011-es iMac-em van, és a képernyő felén kezd meghalni a háttérvilágítás, rákeresve nem ismeretlen jelenség a gép tulajdonosai körében ("The Dark Side" névre keresztelték) és mindig a bal oldalról indul, szóval valószínűleg az általad kipróbált gép is erre a sorsra jut majd.
Kértem árajánlatot Mac szervíztől, 120 000 Forint, mert úgy egybe van építve a háttérvilágítással maga a kijelző, hogy az egész kijelző kuka
Soha többé nem veszek Apple-t. -
freezbi
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg van nálam egy gép kipróbáláson, ismerem a maceket, azonban most kicsit bizonytalan lettem.
Ismertek valamilyen hibát, amire ezeknél a gépeknél figyelni kell? (2,5 ghz i5, 12 gb ram)
Ami a képernyő bal felső sarkában van egy kis elszíneződés a kijelzőn, nem zavaró, de aggódom, hogy nem egy túlmelegedés miatt van esetleg.
Programozásra, illetve régebbi blizzard játékokra használnám.Köszi a választ!
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Soha többé nem veszek Apple-t.