- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Időpont: Július (19-)20-23
Helyszín : Bogács
Feliratos póló 2 000,- Ft/db, sima 1 500,- Ft/db, rendelési határidő: 2017. 06. 19. Póló rendelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
No, jelentrm nehany perce haza ertunk. Koszonjuk a tabort, mind a ketten jol ereztuk magunkat. A karcos 6k-s beugro kisse bearnyekolta a hangulatomat, de ezen kivul minden zsir volt es a lany is jol erezte magat. Remelem jobore is tudunk igy szervezni hogy lent leyunk.
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna
üzenetére
Noszvajon vagyunk. Ird meg privatba hogy mi kell.
-
föccer
nagyúr
fél kilenc, a kiscsaj még alszik. Nem tudom mikorra érünk, mert napi program Noszvajon van. Valamikor délután.
Ellenben annyit tudni kell a csajról, hogy eléggé nehezen barátkozik illetve kissé zárkózott az idegenekkel szemben. Nem annyira könnyen barátkozó, mint a Katica féle két szőke terrorista.
Szóval ha kérhetem, hogy nagyon ne nyösztessétek, ha a csaj nem akarja felvenni a ritmust.
Köszi, 
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna
üzenetére
Ezek szerint Samy odaért?

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Csütörtök délután érkezünk.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor az első kivételével mindegyiken votlam. Bár ha összeadom az eltöltött időket, akkor alig jön össze összesen 1 tábornyi.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
Clown-corp
üzenetére
Táboros telefont emlegetni nekem mindig balszerencsét jelent.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Úgy néz ki,hogy csak szombat este tudom tiszteletemet tenni a táborba, de ez még alakul.
Mint pupos gyerek a prés alatt.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Wow, Bogács. Ismerkedtem egy bodácsi nővel, jó hely. Van borospince, minden nap buli van ott.
Viszont max utolsó napokban jutok le, szombat estére. Arra a hétre programom lesz.
Póló jöhet, L méretben, felirattal ofc. Valami világosszürke színben. Többit rátok bízom.

üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Assetto Corsa Rally
- Futás, futópályák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bestbuy játékok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi,