Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Időpont: 2016. augusztus 4-7.
Helyszín: BEREKFÜRDŐ - TERMÁL KEMPING ÉS VENDÉGHÁZ
Feliratos póló 1 700,- Ft/db, sima 1 500,- Ft/db.
Pólók az alábbi linken Gildan, Sols, Kariban márkák rendelhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Részemről ok.

Jó lesz szerintem. Strand van, biztos lehet egyéb programot is szervezni pl. Paintball, stb.
Valószínűleg megint hétvégére megyek. -
PindurAnna
Közösségépítő
Akkor fixáljam Berekfürdő-t??
-
törölt tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Vettem egyet. Karácsonykor valami 2-3e Ft-ra le volt akciózva, annyit nem sajnálok érte.

Már csak fel kellene állítani a kertben, mert olyat még sosem csináltam.
Szóval brutál nagy? Az előző sem volt kicsi.

Szerk.: A tavalyi alapján azt kell mondjam, hogy azt is tele fogjátok pakolni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Akkor akár Tibi is lehetett. Ő is melóscuccban teker.

Szerk.
Ha Berekfürdő marad, akkor lehet megint vonat + bicaj kombóval megyek. De most nem csak egy pénztârcát viszek.
Sátor már van. -
törölt tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Fejkendő volt, meg ronda piros bicikli? Akkor tuti.

-
törölt tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Lehet néha pörgetni kellene a topicot, hogy jobban szem előtt legyen?

Pólórendelésről mikor tudunk majd véglegeset?
Ja, vágom. Kell, hogy mindenki rábólintson a helyszínre, a felirat miatt. -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
PindurAnna
üzenetére
Még mindig ez a felállás, de jó páran nem írtak semmit rá

-
xuldar
addikt
Nekem is elég rossz az időpont. Egy héttel korábban még jó is lett volna a hétvége, így viszont elképzelhető, hogy totál ütközni fog a nyaralással.

-
Szabiee
tag
Sajnos nekem a lehető legrosszabb az időpont mert pont mind a 4 nap dolgozom. Nem valószínű, hogy akár 1 napra is le tudok menni
mert a szabadságomat másra kell kivennem. -
jFox
addikt
Csak most vettem észre, hogy meg van az időpont. Már írom is be a naptárba.

-
Adaa19
csendes tag
Mit szólnátok Cserkeszőlőhöz?
-
törölt tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
El vagyok havazva. Annak ellenére, hogy elvben leálltam a meló utáni melóval, már ebben a hónapban volt két közepes munkám... És kinéz még a jövő hétre két kisebb. Ami jó anyagilag, de itthon meg szalad a kert.

Azaz elmegyek kavicsot termelni, és egy részét embereknek adom oda, hogy csinálják meg azt amit meg tudnék én is ha nem mennék el pénzt keresni.
(De azért marad valamennyi a zsebemben is, inkább nem panaszkodom, viszont baromira időigényes a dolog.)Szerk.: Hétfőn el is kezdem intézni a szabadságot.
-
jFox
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Elkellne oda egy villanyszerelő.

Kitartás! Egyszer csak készen lesztek. -
törölt tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Nekem tetszik...
-
jFox
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Az jó móka, pár éve én is átestem rajta.

Csak azért örültem, mert már régen nem írt senki a topic-ba. És már lassan itt a nyár. -
jFox
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Na, végre egy kis aktivitás!

Nekem jó.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Berekfürdőhöz mit szóltok?

-
Adaa19
csendes tag
Sziasztok! Nekünk Feedoo-val mindegy mikor lesz a tábor, szeretnénk menni, igyekszünk alkalmazkodni.
Annak viszont örülnénk, ha Pécshez "közelebb" lenne.

-
mark!
őstag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Majd mindenki visz elosztót, és csapunk egy LAN-partyt

-
Nimrod
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Pár éve Balatonnál mi is találkoztunk ezzel a tétellel

-
jFox
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Tudok vinni elosztót.

-
jFox
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Egyre többen vannak, aki "csak" így tudja megfizetni a nyaralást, és gondolom minél többet megpróbálnak lehúzni abból a kevésből is.

De szerintem az a napi 500Ft nem vészes. Napi szinten biztos leszünk 8-10-en. Majd szétdobjuk.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Ahogy nézem, augusztus eleje lesz a tábor..
-
jFox
addikt
Esetleg Velencei tóhoz mit szólnátok. Vagy 15-éve voltunk ebben a kempingben akkor elég olcsónak számított, de tiszta, rendes hely. A szabad strand szemben van vele, ha jól emlékszem. Van paintball is.

-
SAMYka
senior tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
A fák közt van hely ki van takarítva ott lehet.
Leírás szerint van de nem próbáltam és meg sem tudom nézni mivel ezek mobil házak és árad a tisza ilyenkor felhozzák őket. Elvileg van rendes szoc helységNem feltétlen lebeszélni akarlak csak ettől talán Nyék is izgalmasabb volt.
-
jFox
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Szerintem ő inkább lebeszélni próbál Tiszabercelről.

-
SAMYka
senior tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Tiszabercel: (mivel itt nőttem fel)
Van tisza strandolni hatóságilag tilos!
Vízi sportok: azzal a sporteszközzel amit hozol.
Kajázó: nem igazán az olcsó kategória de legalább jó a kaja
Van stég amire ki lehet ülni és általában (tehát nem mindig) a szúnyogok is permetezve vannak (ha nincsenek akkor halál van)
Van egy tuti késdobáló kocsma a faluban, Bessenyei ház, régi gőzszivattyú, minden másért kocsikázni kell.
Ha a töltés tetejéről elnézel dél kelet irányba akkor láthatod honnan jött a Parno Graszt.Ha ezek után mégis érdekel bárkit a helyszín akkor szívesen kisétálok és szétfotózok mindet
Google maps:
-
Szabiee
tag
Sziasztok! Valószínű, hogy ha tudok menni akkor 1 max 2 éjszakára mennék, de szeretnék lenézni mindenképp...
Majd az időponttól függ, szavaztam is. -
Nimrod
addikt
Ha jol tudom eddig az osszes tabor Magyarorszagon belul volt, lehet tartani kellene ezt a hagyomanyt. Illetve ami mellette szol, hogy ronda kartyat lehet tobben is felhasznalnanak, amit kulfoldon alapbol nem lehet.
-
törölt tag
Külföld nálam kilőve.
-
Nimrod
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Topicnyito linket kitoltottem, mindegyik talan, korabbi indoklas alapjan.
-
tsyl
aktív tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Én párszor voltam már Parádon a Túra kempingben, teljesen jó hely ...De Tokaj is az

ZedMester: Pedig Erdély szerintem nagyon szép

-
föccer
nagyúr
Mit szónátok hozzá, ha kimennénk Erdélybe?
üdv, föccer
-
jFox
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
A sárospataki Tengerszem camping- ben mar voltam egy párszor. Az jó hely.
Ott szoktak lenni a céges hétvégék mostanában. A strand majdnem szemben van, Patakon is van látnivaló. Van itt is egy, a stranddal egybeépült camping, de nem tudom mi a neve. Azt nézted esetleg csak drága? Vagy utána nézzek?
Viszont én nem erre fogok szavazni.
De úgy is a többség dönt. 
Nekem eddig a Mátrafüred és Parád a szimpatikus. Még egyik helyen sem voltam. A júliusi időpontok egyenlőre jónak tűnnek. De valószínűleg megint csak hétvégére fogok tudni menni.
De addig még bármi lehet.
-
Nimrod
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Ha jövünk, akkor lehet idén csak hétvége lesz, bármelyik jó most még.
-
törölt tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Nekem ok lehet. De még nem válaszoltak se a főnökség,se a kollégák, hogy ki-mikor akar szabira menni...
De előző évek alapján aug kizárva.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Legesélyesebb időpont az július 20-24, vagy július 27-31.
Ehhez mit szóltok?
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
jFox
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Ezt nem tudtam.
Gyerekkoromban voltam ott nagyapámmal, meg unokatesókkal sátorozni. Akkor még megfizethető volt ezexszerint.Valaki emlegette még Nánáson Berekfürdőt. Ott még nem jártam, de mások dicsérték.
-
tsyl
aktív tag
válasz
PindurAnna
üzenetére
Köszi mindenkinek a kimerítő választ!

-
PindurAnna
Közösségépítő
Menjünk megint oda?

Emlékeztetőül egy kis szarvasfiú

-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna
üzenetére
Ó, nem, semmit, nem is szóltam. Én vagyok a hülye, hogy szóba hoztam egyáltalán.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna
üzenetére
Jé, kimaradtam a felsorolásból. Juhé.

üdv, föccer
-
mark!
őstag
válasz
PindurAnna
üzenetére
El tudom képzelni
Magyarul a PH! hangulat megvan 
-
PindurAnna
Közösségépítő
Pálinkát meg a whiskyt kihagytad

Meg netezünk, meg okosítunk, meg autót szerelünk, meg sátrat állítunk, meg feltépjük a zuhanyzó ajtót hajnalba arra aki zuhanyzik
, szúnyogokat kergetünk, darazsat írtunk, hajat vágunk kopaszra, biciklivel tóba ugratnak, zsák piát elhagyunk a tóba, és még sorolhatnám estig

Aranyköpéseket gyűjtünk

-
föccer
nagyúr
Hát ülünk. Duműálunk, sörözunk. Meg ülünk, meg dumálunk, meg némi sörözés is van. Meg dumálunk, meg estleg sörözünk. No, meg szoktunk strandulni, paintballozni, esetleg kulturális tevékenységet folyatni, mint helyi nevezetességek meglátogatása, esetleg cukrázda/fagyizó felkeresése. Meg főzőcskézés, sütögetés. Meg persze dumlálás meg sörözés.
Jó a többes szám azért erős túlzás részemről, mert én eddig az összes táborban nem ittam 2 sört, de mindegy.

üdv föccer
-
tsyl
aktív tag
Megkérdezhetem, hogy egy ilyen táborban miként zajlik egy nap?
-
Nimrod
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Rájöttem, én vagyok a láma, bocsánat

-
föccer
nagyúr
Balaton, szezonban mocsadék drága, nem beszélve a tömegnyomorról és arról, hogy a társaság jelentős része a keleti országrészből érkezik. Volt már tábor nyugaton, szerintem nem kívánja még egyszer a társaság az áthurcolgatását a cuccoknak az egész országon. (Oszkó-Debrecen-Budapest távot nyomtam. Uhh, még visszagondolva is megfájdul a hátam.

üdv, föccer
-
mark!
őstag
Na, ha végeztem tanulással nézegetek majd kempingeket. Balaton esetleg? Ott minden van egyhelyben. (Még a kedvenced is, a mulatós zene
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: Kiskunmajsa esetleg? Nagyon jó kis üdülőhely van (vannak ilyen barakkok vagy micsodák is)termálfürdő, csúszdák, és egész nagy a terület is. Parkoló is van, jó nagy, ha esetleg keresztbe akarnátok állni, megtehetitek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
föccer
nagyúr
Ehh, egyszer voltam ott, szó szerint ki akartam menekülni. Hozzá teszem nagyon nemszeretem az ilyen lakodalmas zenét, kifejezetten utálom a tömeget és inni sem szoktam. És még a leányzó is pattintott, aki miatt hajlandó voltam bevállalni, szóval totális kudarc volt.

üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz
PindurAnna
üzenetére
Egy időben sokat jártam Bogácsra. A termál fürdő nem egy nagy durranás, sok látnivaló nincs a településen, elég messze kell hozzá menni (Szilvásvárad, Eger). Ami nagyon híres az a pincesor. Minden este buli/zene termelői borok, persze tömegnyomor.
üdv, föccer
-
ZoZ77
csendes tag
Figyelő álláspontot felvettem!

-
PindurAnna
Közösségépítő
Na ezt nem tudtam, hogy nem látszik

Azért ez a bogácsi kemping nem olcsó

(#13) föccer Hozzad őt is

(#14) tildy Rendben

(#15) Nimrod Nekem jó a link..
-
Nimrod
addikt
Topic figyelő post

Docs link nem működik

-
tildy
nagyúr
válasz
PindurAnna
üzenetére
Hm, meg kene beszelnem urammal aztan vihetnenk a toportyut is

-
föccer
nagyúr
Még össze kell néznem a lánykának a nyári szünetével, meg az esetleges szabadságokkal. Majd jövök.
Pá
üdv, föccer
-
jFox
addikt
válasz
PindurAnna
üzenetére
Bocs, mobilon nem látszik az összefoglaló(sem).

-
mark!
őstag
Most még kihagyom, úgy mennék
Majd egy pár év múlva. -
törölt tag
Végre... Már nagyon vártam ezt a topicot. Minél hamarabb lesz végleges döntés, annál hamarabb tudom fixálni a szabimat. Vagy pofára esni, hogy akkor nem.
-
jFox
addikt
Időpont egyenlőre mind1 ahogy jön a nyár úgy is sűrűsödnek a programok.
Helyszínre javaslatok Bosodból:
Bogács - jó kis pincesora van lehet kóstolni fínom borokat. + a környéket bejárni (Cserépvár, Eger, stb.) a strand is jó bár nem nagy. Kb mint a Nánási. Itt is van a stranddal egybeépült camping.Mád - Bortó. Voltam ott 1x, szép vidék. A tó mellett van a camping fürdési lehetősséggel.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Indítom a körüzeneteket amig le nem tilt a rendszer..

Bocsánat akiknek szövegként küldtem üzenetbe a linket, de természetesen letiltott ismét a rendszer..pedig változtattam a szövegen is

Lehet szavazni az időpontról, a helyszínről pedig jöhetnek a javaslatok

-
ngabor2
nagyúr
Idén is lesz tábor, sorrendben a 12. Részletek hamarosan/folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gyerekkoromban voltam ott nagyapámmal, meg unokatesókkal sátorozni. Akkor még megfizethető volt ezexszerint.