2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A állás, a hűtő, a melegvíz

    A állás, a hűtő, a melegvíz

    15 éves házassági évfordulónkra

    1997 Szigetszentmárton, de ha nem akkor majd a nejem kijavít, Ő egy élő naptár. Mert ugye 1994-ben ismerkedtünk össze az érsekvadkerti főutcán, 1995 decemberében házasodtunk, 1996-ban született Levente, szerintem 1997-ben költöztünk le Szigetszentmártonba.
    A nejemnek egyáltalán nem volt ínyére Mártonba költözni, vályogház, kinti budi, fúrott kút, fürdőszoba nincs, de évek távlatából az egyik legszebb emlékünk.
    Azzal indítottunk, hogy hirdetéseket ragasztottam ki Szigetszentmiklóson, hogy albérletet keresünk, emberi körülményeket, szerencsére nem találtunk. Muszáj volt Mártonba költözni a kis parasztházunkba, mert akkor már házasok voltunk, s közösnek számított.
    Előtte már levittem (HÉV) magammal néhány lányt, sex, drog, rock&roll címszó alatt, de a nejem volt az első, aki nálam korábban kelt, s azonnal kapát fogott a kezébe. A szomszéd néni meg is jegyezte, hogy: látom szeret kapirgálni.
    1600nm telek, sok gyümölcsfa, szőlő, gaz, volt mit rendbe rakni, mert én évekig csak szédülni jártam oda, azt sem tudtam, hol van a kapa. Szóval a nejemnek minden jogalapja megvolt, hogy asszony lesz a lányból, s hivatalos vagyok oda én is.

    A állás

    Folytatás...

    guga 13 éve 14

  • Barátok töke

    Hatalmas tábla virított a bejárat felett: BARÁTOK TÖKE. S két bencés papot ábrázolt méltatlan pózban...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 31

  • Az alaplap bosszúja

    Az alaplap bosszúja

    7 éves a vasam, 2003 novemberében építettem. Sapphire 865, 1.7GHz Celeron, 2 gugabyte ram, eleinte 2 X 120gb Samsung volt benne, egy UHU Linuxra, egy pedig WinXP-re, jobbára adatmentés céljából az ügyfelek miatt. Később egyre nagyobb winchestert voltam kénytelen vásárolni, mert a tárkapacitást szervizelés szempontjából megkövetelte. Zalman tápegység + szünetmentes, hogy ne hasaljon el az áramtüskéktől. Az utóbbi években sokan körberöhögtek, hogy: guga! Miért van neked ilyen hulladék gyenge géped, mikor ebből élsz?
    Hulladék, nem hulladék, gyenge, nem gyenge, minek bővítsem, ha csak drivereket töltök le, meg elolvasom a leveleimet? Erre a célra tökéletesen megfelelt (eddig), kár lett volna egy forintot is költeni rá, üzembiztos gép volt. A múlt idő nem véletlen.

    Röviden vázolom, hogy mi történik akkor, ha behozok a gugabungiba egy számítógépet javításra. Első dolog, hogy az operációs rendszert újraélesszem. Abban az esetben, ha már nem működik. Erre azért van szükség, mert a következő indítás után mindenki szeretné ugyanazt a háttérképet látni, ha elindítja a böngészőt, akkor szüksége van az elmentett kedvencekre, a böngésző által eltárolt jelszavakra, levelezőre, s egyéb apróságok, mint pl. msn jelszó, vagy a kedvencem az adsl password.

    Folytatás...

    guga 13 éve 14

  • Riasztó módszerek!

    Hjaj, majd elfelejtem a Setét Pistát, mert, hogy olyan cigányképű, mindenki úgy hívja, de azért...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 40

  • A bulvár fűtőértéke

    Kiszel Tündével a címlapon gyújtottam be. Hamar fellángolt és azonnal melegünk lett, csak úgy izzott a...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 63

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.