2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • MSI-163B Lep-top kiváló alacsony ár

    Gondoltam, kifigyelek a fiamnak egy laptopot, hogy tudjon mivel zenélni, mert DJ. Manapság mindenki DJ.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 11 éve 37

  • A fenntartható fejlövés

    A fenntartható fejlődés vitatott környezetvédelmi paradigmája esszék, tanulmányok, politikai és gazdasági reformok ezreinek adott alapot, de ezek ritkán tükröztek egységes, szisztematikus és a különböző szektorok együttműködésén alapuló fenntartható jövőképet.
    Továbbá blablabla.

    A jelenlegi civilizációt megelőző civilizációk is civilizáltak voltak, de nem találják őket csak a régészek, vagy beolvasztotta a föld gyomra a tektonikus hangulatában, s jelenleg égnek a vágytól. S, hogy mennyi az esélyünk? Egyénenként egyedi. Ritkán érdekli az egyént a saját életén túl, hogy őt ki éli túl, vagy a nyúlon.
    A mi társadalmunknak ugyanaz lesz a sorsa, mint a megelőző társadalmakét. Megyünk a levesbe, s aki nem képes ezt felfogni, vagy elfogadni, az hiú ábrándokat kerget. Ne már, atombombánk is van. S szerinted csak egy darab? Meg mi szükség van ránk a földön?
    Nálunk jobb nem jöhet? Mindegyik minket megelőző civilizáció ezt gondolta magáról.
    Mu földje ismerős? Az emberiség bölcsője néven fut, amit néha összemosnak Atlantisszal.
    Nem ke3ll felülni az információknak, le kell csontozni, és addig szopogatni, amíg el nem durran. Valami igaz, de minden nem. Itt vagyunk, származunk valahonnan, de a kérdést megannyi hit és kavalkád járja tőrrel keresztül egymás vérét ontva. Hiányzik a közös nevező.

    Next level: lecsontozás.

    Folytatás...

    guga 11 éve

  • Történelem

    A magyar nyelv sokkal beszédesebb annál, mint, ahogy használjuk, jóval többet mond, és közöl, mélyebb, színesebb, ősibb, nem keverék, nem jövevény. Maga a forrásnyelv, minden nyelv alapja. Tudom manapság sikkes angolt tanulni, és felettébb büszke rá, aki eligazodik angélusban, vagy japánul, vagy a kimondhatatlan németben, amit, ha valaki megtanul, összeköpködi az asztallapot, mire kimond egy mondatot. Vagy vegyük a szlovákot, zmrzlina, hülye vagy? Az fagylalt, fagyot nyalt, ennyi. Na de lecsjunk a csapba.

    Ldn mntm. El tudod olvasni, értelmezni? Erre egyetlen nyelv sem képes, csak a magyar (mag őr) Aludni mentem. Próbáld meg bármilyen nyelven csak a mássalhangzókat leírni, a fejüket fogják. Gondolom, már fogod, hogy Magyarország miért a szabadkőművesek kiemelt célpontja, s miért akarják. Amikor a dalai láma kiröhögte a föld szívcsakráját, miszerint dobogókő a világ artériája, akkor valamit elárult önmagáról is, és arról is, akinek a bérence.

    Tört én elem.

    Folytatás...

    guga 11 éve

  • Dominancia

    Az állatvilágban nem kérdés, nyersen, vagy suttogva, hogy ne mondjunk csúnyát, úgy terjedt el, hogy az erősebb kutya baszik. Az állatvilág nem ismeri a liberalizmus fogalmát, ezt csak az emberekre erőltetik rá. Érdekes megfigyelni pl. a méhek világát, hogy mikor kezdenek telelni, és a boly már nem hord, akkor az összes herét kinyírják, mert azok haszontalanok. Vonj szabadon párhuzamot, hogy az emberi társadalomban kik a herék. Ha nem is meg kéne ölni őket, de legalább leemelni a piedesztálról, hogy ne járjon a pofájuk annyit. Természetesen ez utópia, mert, amióta a világ világ, a rejtett kéz irányít a saját farkába harapva, ő az Uroborosz. Gondoskodik róla, hogy bármerre nézel, megtaláld magadnak a számodra szimpatikus eszmét, pártot, vallást, ami mögött Ő maga áll. S azt is elintézte, hogy ne higyj a létezésében. Ha valaki megemlíti, nevetségesnek tartod. Jó kis móka.

    Na de a lényeg, jött egy csoport, fiatal konszolidált pár, bevásároltak, berakták a hűtőbe szépen a bort és a vodkát, amit megvásároltak, s felcímkézték a nevükkel. Majd leléptek szórakozni. Késő este tértek vissza, s azonnal nyugovóra tértek. A csoport, akikkel érkeztek, viszont még hangosan vígadt, ropogott a tűz, sütögettek, s hajnaltájt elfogyott az innivaló.

    Folytatás...

    guga 11 éve 10

  • msconfig

    Hadititkot árulok el, akik értenek hozzá forduljanak el (nem is nekik szól, bár ez default számtech oldal). Nem is gondolnátok, hogy mennyien szenvednek a lassú a gépem szindrómától.

    Start menü, futtatás, msconfig, automatikus indítás, érdemes lenne néha scrrénshotolni, hogy mennyi baromság fut azonnal, ami azt eredményezi, hogy kb. 3-4 percig a géphez hozzá sem lehet nyúlni. Közülük a dumprep kezdetű, ami igazán betesz, még az egeret sem lehet mozdítani tőle. De mindenféle ápdétek, ami a böngészőkhöz, s az alattuk futó kiterjesztésekhez kapcsolódik. Indulás után ctrl-alt-del, Windows feladatkezelő és teljesítmény 100%, ami igen lassan hagy alább. Számtek mágusok, akik szervizben dolgoznak, nem szívesen tesznek közzé ilyen titkokat, mert 5 perces pötyögésért ki lehet számlázni sokezres küvecseket. Van az a jó mondás, hogy kettőt ütött a kalapáccsal, és 5000 lesz, s jön a kérdés, hogy miért? Mert tudta hova kell ütni. Ez már elcsépelt.

    Őszintén bevallom én is lemaradtam. Köszönhető annak, hogy 2007 nyarán Nógrád megyébe költöztem. Na itt kb. a 2003-as modelleket kell szervizelni, legyen az cég vagy önkormányzat. Egészen addig nem nyúlnak hozzá, amíg a táp nem füstöl, pedig előbb vagy utóbb borítékolva van. Nincs mit kozmetikázni, ez a környék a múltról szól. Amíg Budapesten voltam, napi rendszerességgel jártam a nagykerbe, és toltam össze új gépeket.

    Folytatás...

    guga 11 éve 20

  • Hurrá néni dalbikája

    A férje buszsofőr volt, mulatós zenét hallgatott, amíg távol volt, s járt hozzá egy férfi, mivel a férje impotenciával küszködött. A menetrenden volt a hangsúly, amíg egyszer csak fel nem borult. Egészen addig minden rendben volt. A nő nem ismerte Istent, de a férjével megegyezett, hogy így fognak együtt élni azon a tanyán, tyúkok, kacsák, kicsi ház. A férj tudomásul vette, nem ellenkezett, beismerte, hogy nem tudja elvégezni a dolgát.

    Történt, hogy éppen hetyegtek mulatós zenére, s a férj beállított, mert leépítették. Tudott róla, hogy a felesége tüzes, s mással hetyeg, s odaadja magát, de látni, tudni, elborult az agya.
    Az ágy, amiben aludtak minden éjjel, s a paplan, ahogy emelkedett. Lesújtóan hatott rá, a kéjes nyögések. Nem vették őt észre, kiment a fejszéért, a fát minden nap ő vágta. Tudta, hogy hol a helye. Miután lesújtott a férfira, a nej első kérdése az volt, hogy most hogy tüntessük el? Nem szerette, csak kellék volt, mármint a dalbika. Elvégezte a munkát, akár egy felfogadott kertész, aki a füvet lenyírja. A nő szerette a férjét, még nem volt 50-en, voltak testi igényei, és még nőnek érezte magát.

    Drágám! Nincs semmi baj.

    Folytatás...

    guga 11 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.