2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Gyalázzuk együtt Istent!

    Gyalázzuk együtt Istent!

    :DDD ;]

    Svédasztal. Az idős házaspár befizetett a horvát tengerpartra, ilyen lesz reggeli, meg vacsora alapon. Az ebédet úgy oldották meg, hogy dupláztak a svédasztalról, szendvicset csináltak belőle, és elrejtették a zsebükbe. A szomszéd még pajkosan rájuk is nevetett, hogy de nagy az étkük maguknak, utána kacsintott, hogy náluk is így megy. Az idős házaspár az elején megpróbálta előkelően végigpásztázni az asztalt, hogy milyen falat illik az ajkukra, s miután rájöttek, hogy a marhacsorda sáska módjára mindent azonnal lerabol, már nem pazarolták arra az idejüket, hogy a kést és a villát a tányérjuk fölé finoman emelgetve meresszék a szemüket. Senki sem hitte el róluk, hogy előkelő emberek, muszáj volt tömeggé válniuk, s együtt rá rohanni a koncra. Elmarták mások elől a legfinomabb falatokat, ugyanolyan állatot lettek, és még többet is vettek, hogy a parton el tudjanak majszolni drága ebéd helyett egy szendót.

    Folytatás...

    guga 13 éve 76

  • VIII. Louis Armstrong jazzfesztivál

    Sőt, ahhoz, hogy az ember megkedvelje a jazz zenét, kell egy bennfentes jóbarát, aki beviszi az erdőbe.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Helyszíni riport 13 éve 9

  • Ti elmentek, mi itt maracc

    Ti elmentek, mi itt maracc

    Van, de inkább volt egy nyaralónk [Kulcson], mert végre sikerült eladni, és az abból befolyó apanázst a bánki kérónkra fordíthatjuk. Szóval mindig hasfájás volt vasárnap délután útra kelni a kulcsi nyaralónkból. Reggel már azzal a tudattal ébredtünk, hogy hiába a felhőtlen reggeli nyársalás a tűz körül, az ebédes bogrács körül már pakolhatunk be az autóba, aztán duzzoghatunk a dugóba, homlokunkról kövér izzadtságcseppek. Nem jól van ez így.

    Elköltöztünk Budapestről Bánkra, már régen terveztük, hogy falura megyünk.
    Meghirdettük eladásra a kulcsi nyaralót. Hívtak, hogy Duna parti? Nem. Akkor köszönjük, de nem kell. Hiába mondtuk, hogy a parton sok a a szúnyog. Miután Kulcson leomlott a Duna part, akkor meg azért utasítottak el, mert biztos Duna parti, és meg szeretnénk tőle szabadulni. Szóval az emberek úgy, ahogy vannak hülyék.

    Folytatás...

    guga 13 éve 13

  • Bajnok csapat lett Bánk

    Indavideós, prezentációs
    [Bajnok csapat lett Bánk]

    [Bánk SE]

    guga 13 éve 5

  • lecso (bankettmix)

    Jutubos, prezentációs
    [lecso (bankettmix)]

    guga 13 éve 4

  • Nem vagyok jó állampolgár

    Azért sem vagyok jó állampolgárnak, mert rajtam nem lehet segíteni, sőt, nem is kell.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 85

  • A bánki szivárlány

    Nem szeretem a rossz végű történeteket, ahol előre közlik a tényeket, hogy rossz vége lett.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 13

  • Ideológiai kisülés

    guga rühelli az orvosokat, családjával ki akar költözni az erdőbe, és különben is iszik mint a kefekötő.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 41

  • A kezdet

    A kezdet

    Furi. A dolgoknak, történéseknek vannak kezdetei, pl. amikor megszülettem. Akik soha nem találnak maguknak pasit féle csajok szokták tőlem kérdezni, hogy pontosan mikor születtél? Hány óra, hány perc? Gőzöm sincs róla, sosem érdekelt. Akkor kérdezd meg anyukádat, hátha emlékszik rá. Minek? Mi derül ki belőle? Kérdezze a franc, tényleg nem vagyok kíváncsi rá.
    Nahh, mindegy, akkor csak úgy nap alapján elkezdi böngészni a horoszkópot, hogy összeillünk e. Aztán felcsillan a szeme. Nahát, mi tökre kijönnénk egymással.
    Hülye vagy bazmeg! Egyrészt van már feleségem, mi szeretjük egymást. Másrészt inkább menj bulizni és dugasd meg magad, utána eszedbe sem fog jutni azt a horoszkópot lapozgatni.

    Szóval fű terem minden nap, aztán megsüti a nap, elszárad, a kutya sem emlékszik rá, hogy milyen szép zöld volt. Megszülettem, de volt apám, nagyapám, dédapám, ükapám, szépapám, s előtte volt a honfoglalás. Én szeretném teljesen rewerse az elejére, odáig vissza. Amikor még föld sem volt, és semmi szilárd, semmi anyag, csak úgy a semmi önmagában.

    Folytatás...

    guga 13 éve 13

  • Kevláros kenyér

    Kevláros kenyér

    Szerzett jogok, meg ilyenek.

    Megpróbálom mindkét szemszögből, ám a saját felfogásom alapján megközelíteni. Ha én rendőr lennék, vagy rendvédelmis, vagy tűzoltó, vagy vadakat terelő juhász. Aztán leírom azt is, hogy én nem vagyok rendőr, és utálom egytől egyig mindet. A tűzoltókat szeretem, olyan aranyosak abban az egyenruhában, meg már az ember megszokta, hogy ha lát egy tűzoltót, akkor olyan biztonságérzet fogja el. A tűzoltó ölbe kapja és leviszi a létrán.

    Szóval van ez a kormány, most hagyjuk a politikát, legyen elég annyi, hogy én még soha életemben nem szavaztam. Nem véletlenül, nem szeretnék beállni a sorba, olyan politikai tömörülés még nem létezett, aki ne engem célzott volna meg az ígéreteivel, s ne engem lopott volna meg. Mind tolvaj banda.

    Egyik nap megyek egy ismerősömhöz, gondja volt a számítógéppel, s közben fogta a fejét. Kérdezte, hogy látszik e rajta? Napok óta feszült, ideges, nem találja a helyét, 47 éves, nemrég ment nyugdíjba, ő már elrendezte az életét előre, mellette dolgozik, biztonságban érzi magát. Erre jön a kormány, és kihúzzák a szőnyeget a lába alól.

    Folytatás...

    guga 13 éve 31

  • Azután ismeré Ádám az ő feleségét Évát

    Azután ismeré Ádám az ő feleségét Évát

    Merész kijelentés, de szerintem az első blogoló Isten volt, Ő volt az, aki őszintén a vízbe dobta a palackpostáját, s bízott benne, hogy akárkihez fog eljutni, továbbadja. Nem hinném, hogy arcátlanság lenne kijelenteni, hogy Isten elgondolása sikeres volt. Képzeld, micsoda blama lenne, hogy Ő az Isten, s valami nem sikerül. Muhahhhaaa :DDD

    Mózes I. könyve 3. rész

    22. És monda az Úr Isten: Ímé az ember olyanná lett, mint mi közűlünk egy, jót és gonoszt tudván. Most tehát, hogy ki ne nyújtsa kezét, hogy szakaszszon az élet fájáról is, hogy egyék, s örökké éljen:
    23. Kiküldé őt az Úr Isten az Éden kertjéből, hogy mívelje a földet, a melyből vétetett vala.
    24. És kiűzé az embert, és oda helyezteté az Éden kertjének keleti oldala felől a Kerúbokat és a villogó pallos lángját, hogy őrizzék az élet fájának útját.

    Folytatás...

    guga 13 éve 10

  • A bánki boszorkány

    Nem boszorkány, valóság, nincs répa orra, sem fűszoknyája és a vízre is közömbös. Ha hozol neki egy sört.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 24

  • A bánki csodakút újra felfedezése

    A bánki csodakút újra felfedezése

    Kérdeztem én a helyieket, hogy mi a hegy neve, de ahány ember, annyi félét mondott.
    Egyik azt mondta nagy hegy, meg valami szlovák neve is van, 1600-as évekből a katonai térkép meg német névvel illette. Így nem volt más választásunk, elneveztük gugák hegynek. Mert, hogy ideköltözésünk utáni nyári hajnalokon oda jártunk fel nyársalni a nagyobbik fiammal. S, ha a nejem kérdezte, hogy hová mentek, vagy hol voltatok, akkor meg tudtuk mondani, ő meg értette, hogy már megint a gugák hegyen voltunk kicsavarni a szalonna zsírját, utána megmártóztunk a tóban, s felfrissülve értünk haza.

    Minden alkalommal más úton mentünk fel a hegy tetejébe, s mindig más úton jöttünk le. Így találtunk rá egy körbekerített és romos területre, ahol épület nem volt csak egy lefedett kút az erdőktől övezve, a drótkerítés is elrozsdált néhol. Kérdeztük a helyieket, hogy mi az a kút, s miért van elkerítve?
    Végre találtunk a harcsában egy embert, aki egy sörért elmesélte.
    Ezt fogom nektek továbbadni.

    Folytatás...

    guga 13 éve 0

  • Bánkon lenni nyár

    Bánkon lenni nyár

    Jutubos, prezentációs [előétel] :D [ és pillanatképek a majálisról].

    Kivételezett szerencsés helyzetben voltunk, amikor elindultunk Budapestről lakhelyet keresni, és éppen nyár volt. Megfordultunk a Dunakanyarban több helyen is, mindegyik település vonzó volt, de mindig volt egy kis hiányérzetünk, hogy nem tökéletes.
    A nejem javasolta, hogy, ha már vidék, s legyenek közel a rokonok. Ő Érsekvadkerten született, anyósom ott volt egész életében pedagógus. A nejem mondta, hogy lessük meg Bánkot, Vadkertről sokat jártak át bulizni, a Tengerszembe kajálni, nosza lessük.
    Internetről kinyomtattam néhány olyan hirdetést, ami belefért a költségvetésünkbe.

    Folytatás...

    guga 13 éve 4

  • Beertok

    Otthon Bánkon a harcsa kocsmában csak akkor táncolunk, ha kiborul a sör.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Helyszíni riport 13 éve 18

  • A kékcsajos bugyi

    A kékcsajos bugyi

    I. rész: Drink Drive
    II. rész: Guga pornófilm forgatáson
    III. rész: A kékcsajos bugyi

    Ültünk a Harcsa kocsma teraszán a kékcsajossal, kortyolgatta, kavargatta a kávéját és hozzá vörösbort ivott, érdekes kombó. Ott tartottunk valahol a beszélgetésben, hogy képmutatás és önzetlenség, a kettőt viszonyítottuk egymáshoz. Már akkor megfordult a fejemben, hogy a csaj rendkívül éles eszű, nagyon bonyolult összefüggéseket boncolgatott, nem egy átlagos pornószínésznő. Azt vesézte, hogy ha a rendkívül segítőkész emberek alakítanának egy Önzetlen Emberek Egyesületét, ahol egymást licitálnák túl az odaadó önzetlenségükkel, akkor nem kellene nekik két hónap és két részre szakadnának. Menne a vita, hogy ki volt önzetlenebb. Nem tudnának rajta megegyezni, mindegyik ragaszkodna a saját verziójához puszta önzetlenségből.
    Szóval én már akkor tudtam, hogy szívesen beszélgetnék ezzel a kékcsajos bugyival többet is, pedig még meg sem adta a telefonszámát. Később arra is sor került. Amíg az autóban ültünk és hozott haza Bánkra, nem nyílt meg így, s nem engedte el magát szabadon. Bánk ezt hozta ki belőle.

    Folytatás...

    guga 13 éve 36

  • guga a hegyen (pisztricgomba)

    Jutubos, prezentációs [guga a hegyen (pisztricgomba)]

    guga 13 éve 0

  • guga pornófilm forgatáson

    guga pornófilm forgatáson

    A nejemmel már régóta tervezzük, hogy egyszer videóra vesszük magunkat, volt egy esetlen próbálkozásunk, amikor kettesben elutaztunk két napra Parádfürdőre. Miután visszanéztük jót röhögtünk és azonnal töröltük. Láttam már jó amatőr pornófilmet, ez nem volt az, elég kiábrándító volt látni magunkat.
    Van egy országos cimborám, mindig is tudtam, hogy rosszban sántikál, látszott a szemén már az első alkalommal, de nem mertem rákérdezni, hogy miből él. Teltek s múltak az évek, még Budapesten rendszeresen lejárt hozzám a Gizellai pinyóba. Hozta a számítógépet karbantartásra, meg a haverjaiét is. Nagy dérrel-dúrral közlekedtek, a lépcsőfordulóban tolták maguk előtt a huzatot olyan szélesek voltak, vihogtak, nyerítettek. Nahhh, mi van guga, még mindig itt rohadsz a pinyóba? Nem akarsz egy kicsit kimenni a napra? Ki kéne mozdulnod, állandóan csak a billentyűzetet püfölöd, elhájasodsz és nem fog felállni a farkad…aztán összenéztek, és hatalmasat röhögtek.
    Megint elgurult pár hónap, egyik reggel hív, hogy délután jó vagyok nálad egy körre? Néztem, mint a légy, hogy miről beszél ez?

    Folytatás...

    guga 13 éve 55

  • guga a hegyen (kisvasút)

    Jutubos, prezentációs [guga a hegyen (kisvasút)]

    guga 13 éve 2

  • guga a hegyen (húsvétojás)

    Jutubos, prezentációs [guga a hegyen (húsvétojás)]

    guga 13 éve 6

  • guga a hegyen (bakiparádé)

    Jutubos, prezentációs [guga a hegyen (bakiparádé)]

    guga 13 éve 0

  • guga a hegyen (Lókos patak)

    Jutubos, prezentációs [guga a hegyen (Lókos patak)]

    guga 13 éve 0

  • Bánk-majális programtervezet

    Bánk-majális programtervezet

    2011. április 30. szombat

    - Járdarajz verseny gyermekeknek

    - 12:30 Ebéd, közben: Jó ebédhez szól a nóta Povazsán András bácsival

    - Anyák napi műsor

    - Bánki meseíró pályázat eredményhirdetése

    - A három első helyezett mű felolvasása

    - Alsópetényi vadmacskák táncos műsora

    - Közös daltanulás-éneklés (fele magyar – fele tót)

    - Alsópetényi vadmacskák táncos műsora

    - Bánkvíz (3 fordulós csapatverseny)

    - Férfiszépségverseny

    - Tombola

    - Útjára indul a bánki vándoralbum

    - A délután hátralévő részében laza chill out dj.vodival

    [Emlékeztetőül a tavalyi majálisról (csipetkézés Bánkon)]

    guga 13 éve 0

  • Szakadár motorosok húsvéti látogatása a Margaréta gyermekotthonban

    A felvételeket a motorosok készítették, és bocsátották a rendelkezésemre.

    [2011 Húsvét. Szívvel lélekkel.......]

    guga 13 éve 6

  • guga a hegyen

    Jutubos, prezentációs [Guga a hegyen] :D

    guga 13 éve 20

  • A plüsskutya és a szendvics, avagy a tó titka

    Kedves Zoli!
    Igaz hogy nem vagyok Bánki gyerek de azért elküldöm ezt a mesét amit én írtam.
    A mese címe: A plüsskutya és a szendvics avagy a tó titka.

    Remélem tetszeni fog!

    Üdv: Laura
    Patkós Laura (9 éves): A plüsskutya és a szendvics avagy a tó titka

    Egyszer volt…de hol? Hát persze hogy Bánkon, élt egy mindig szomorú kisfiú. Minden nap csak ült és búsult. S egy napon azon gondolkodott hol lehet a plüsskutyája. Megvan!-kiáltotta. A múltkor egy osztálykiránduláson az állatkertben elhagyta. Ezután el is indult megkeresni. Ahogy odaért, éhes lett. Vett is két szendvicset. Az elsőt megette, de olyan extra nagy volt, hogy a második nem fért belé. De ahogy belépett az összes állat megérezte az étek illatát és mindegyik kitört a ketrecéből. Ugyanis volt benne Zoo csemege, zebrahús és még sok kukorica. Erre bizony a fiú futott nyomában az állatokkal. Futott át kerten, réten, tűzen-vízen, poron, kozmikus komposzton át. Amikor a rétre ért kiesett a zsebéből a szendvics és olyan nagy perpatvar lett hogy ihaj! De végül megjött az egyik gondozó és elvitte az összes állatot. Mire a fiú odanézett egy hatalmas lyuk tátongott a réten. Ezután óriási felhők gyülekeztek és 3 teljes napig zúdult az eső mintha dézsából öntötték volna. Végül olyan lett, mint egy tó. Ezért a falu lakosai elnevezték Bánki-tónak.
    De egy apró dolgot elfelejtett a fiú: a plüsskutyát hazahozni.

    Folytatás...

    guga 13 éve 0

  • Témiskv (megházasodott az RTL Klub sztárja)

    Megházasodott az RTL Klub sztárja. Tóth Imre az RTL Klub népszerű karbantartó munkása, aki árkot ugrik, s bokrot nyes, hason csúszik, hasznot les. Szóval Téminek beköktötték a fejét.

    Jutubos, prezentációs :DDD [Témiskv]

    guga 13 éve 0

  • dj.lecso

    guga 13 éve 4

  • Rengeteg virág a világban

    Kisebbik fiam Benjámin megirigyelte a "szomszéd zöldje mindig kertebb" c. jutubos, prezentációst :D s arra kért sétáljunk egy nagyot a környéken, mert ilyen filmet Ő is tudna csinálni. Azt a címet adta neki, hogy [Rengeteg virág a világban]

    guga 13 éve 0

  • DRINK DRIVE

    Megtörtént a baj, a szemem előtt, mellettem borult a feje tetejére egy Dacia, szép kék, mint a komcsi...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 13 éve 23

  • A szomszéd zöldje mindig kertebb

    A szomszéd zöldje mindig kertebb

    jutubos, prezentációs [A szomszéd zöldje mindig kertebb]

    Nyaralóövezetben élünk, nincs itt télen senki, az első madarak április környékén repülnek ki, jönnek, integetnek, s kérdezgetik, hogy: milyen volt a tél?
    Elrepült, hideg napok voltak, de végre süt a nap, nyílnak a virágok, méhek döngicsélnek, madarak jó hajnalban csivitelnek, koncertet adnak.
    Közelebb húzódunk a mindent elválasztó sövényhez, beszélgetésbe elegyedünk. S a néni látja, hogy a kertünkben tanyát vert a Kankalin. Az övékében már teljesen átvette a hatalmat, burjánzik, az utolsó „remegő” képkockán lehet is látni.

    Kérdezi, hogy: tudom e, honnan származik ez a rengeteg virág?

    Folytatás...

    guga 13 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.