2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az embernek minden dicsősége

    Az embernek minden dicsősége

    A férfi a gyalogátkelőhelynél állt, zöld lámpára várt, nem ment sehova, a vele szembe jövő tömegnek, a nyakába akasztott tálcáról, arcán gyermeki mosollyal fűszálakat osztott, amit egy közeli réten szedegetett.

    Tessék csak venni belőle bátran!
    Elmebetegnek nézték, lesajnálták, kinevették, jobbára munkából jövő, sietős emberek özönlöttek az aluljáróból, futva, vagy róla tudomást sem véve. Mindennapos dolog, megszokott, hogy valaki szórólapot osztogat, senki sem veszi észre, nem kér belőle, van reklám elég a tévében elég töményen.

    Pontosan tudta, hogy csak azok fognak megállni, és megkérdezni tőle értetlenkedve, akikben van valami, ami elválasztja őket a többi embertől, mert mások, még emberek. De azok is két részre tagolódnak, a meghallgatott válaszra várnak, s legyintve tovább mennek, vagy leragadnak, s vevők, fogják az adást. Budapest hatalmas város, direkt választotta a Blaha Lujza teret, ott mindenféle ember megfordul, még olyan is, mint Ő maga.

    Vele szemben a gyorsétterem, magában hangosan felröhögött, ahogy látta a sort feltorlódva, s várták a megváltást. Egy nagy adag pikáns nyombélfekélyt kérek! Adhatok hozzá classic hasmenést extra feltéttel? Igen kérek, és egy kis junior fejfájást, a barátnőmnek meg izületi bántalmakat és koncentrációs nehézségeket desszertnek. Köszönöm.

    Folytatás...

    guga 12 éve

  • BEERTOK FEST 2012

    Nemrég jöttünk haza, szerda óta alig aludtam, így most csak egy kis filmajánló, a szöveges rész későbbre marad.

    [link]

    guga 12 éve 7

  • Férfiak titka

    Miért? A nőknek nincs titka? Tudom, hogy a feleségem mikor hazudik, s azt is, hogy jó szándékból teszi...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 12 éve 65

  • Kérd és

    Kérd és

    A magyar nyelv nem csak beszéd, kódolva van benne a teremtés mítosza. A cím helyesen kérdés lenne, de, ha úgy írom le, hogy kérd és, akkor benne van az alázat. Kéred, kérsz, és?
    Válaszra vársz, a kérelmed kimenetele bizonytalan. Vagy válaszol rá Isten, vagy nem. De ha embernek is teszed fel a kérdésed, akkor is kérdéses, hogy a megfelelő választ kapod. Hazudott már neked valaki? Beismerte? Nem ismerte be, de pontosan tudod?

    Isten mindig válaszol a neki feltett kérdésekre, megvan hozzá a megfelelő apparátusa.
    Az apparátus milyen hülye szó, tartalmazza a tusakodást. Volt már dolgod a hivatallal?
    Ugye milyen nehézkes, küzdelmes? Hivatal. Hív a találkozásra, kihívás küzdelemre, nem nyerhetsz, vagy fehér holló.

    Isten nem hazudik, a magyar himnuszra csak ingatja a fejét, hogy nem, nem. Normálisak vagytok ti magyarok? Állandóan csak panaszkodtok? Bal sors, akit régen tép? Vagy Baál?
    Járj utána magad, a magyar mag őr, Isten ránk bízta, nem másokra, a magyar nyelv az alapja minden nyelvnek. Megmagyarázom. Ezt a szót mondd el más nyelven! Explain.
    Volt, kijárat, félelem, játék, kiállítás, bennem, áruló, windows.
    Guga elmész a picsába, teljesen szét vagy zuhanva, azt sem tudod miről írsz és mit!
    Ránézve az angol explain szóra, ezek a szavak jutottak eszembe.

    Folytatás...

    guga 12 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.