2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Házassági tanácsadás II.

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Volt egy lány az Eszter, akivel már 4 éve éltem egy fedél alatt. Úgy ismerkedtem meg vele, hogy mikor Budapestre költöztem az unokatestvére volt számomra az egyetlen kapcsolat. Automatikusan jött, hogy elmentünk együtt sétálni a hegyekbe, koncertekre, moziba s boltba, majd vettünk egy mosógépet magunknak.

Albérletben laktunk, ami a barátnője lakása volt, tanácsi. 3 ezer forintért béreltük a szoba-konyhát, wc a folyosó végén, fürdeni lavórban. Viszont volt színes tévénk és videónk, feltörekvő félben lévő vállalkozó voltam. Téglazöld öltöny, bordó aktatáska és tűzpiros nyakkendő, olasz bőrcipő, felejthetetlen élmény lehettem.

Németországba jártam ki egy barátommal a MediaMark-ba üres videókazettákért.
Megpakoltuk a Dacia-t rendesen és kötegszámra hoztuk az áruházak ingyenes magazinjait, hogy eladjuk pénzért és úgy is lett. Piacokon vették, mint a cukrot és hasonlítgatták az árakat, hogy mennyi démárk, de szép is volt, nem győztük behozni. Éjjelente parkolókban aludtunk és hajnalonta végigjártuk a lakótelepek szeméttárolóit. Csak a műszaki cikkekre utaztunk.
Olyan hi-fi berendezésekre tettem szert, amiről akkoriban csak álmodtak. Torrens bakelit lemezjátszó, csöves erősítő és egy sokáig kedvencem az AIWA R450 forgófejjel, bele is szerettem, hjaj meg a Dansk rádiós erősítő.
Hoztuk haza és vonszolta magát a Dacia, egy piacon árultuk a cuccokat meg a videókazettákat, tényleg szezonja volt, vették kartonszámra, a hangalámondásos horrorfilmek, pornófilmek még kelendőbbek voltak. Micsoda kéj mikor az extázisban lévő német pornószínész hjá gut, hjá és élvez, közben egy monoton basszus kommentálja az eseményeket, hogy ja édesem, most jövök, vigyáááááááázzzzzz és sehol egy hanglejtés benne, látszik papírról olvassa.

Eszter a mellettem lévő standon árult cigarettát Petinek egy 160 kilós cipófejű ex sportolónak, aki miután leállt az aktív sportolással elhízott. Péternek volt konkurenciája is a piacon, mások is árultak kartonszámra cigarettát és Petinek még az alkalmazottat is fizetnie kellett.
Muszáj volt bevetni egy kis fortélyt.
A legnagyobb tételben fogyó cigaretták elől voltak sorban. Mittudomén kérek 5 piros szimfóniát, vagy szofilájgtot. Kilestem melyik fogy a legjobban és ráírtam a doboz elejére, hogy mesés piros szimfónia és leáraztam egy forinttal, vagy elragadó szofiána és álltak az emberek sorba, lekésték a buszt inkább, mint hogy a másiknál vegyék meg. Eszter fekete hajó hippi lány volt és mosolygott, melle is volt.
Ennyit tudok róla, ez a kapcsolat igazából rólam szólt. Magamról még rengeteg dolgot tudnék mesélni, hogy milyen jó fej voltam és hogy mennyire kedveltek és a menő fiúk, az igazi pénzeszsákok is szerettek velem lógni, sörözni és vidultak.
Egyik este is mondták menjek fel biliárdozni és kártyázni pénzben.
Nem volt egy vasam sem, de nem akartam hogy megtudják, nem szerettem volna kilógni a sorból, csak míg nekem hatalmas küzdelem, addig nekik megadatott. Mindegy nem irigylem tőlük, sőt tisztelem őket, mert sok mindenre megtanítottak, hogy az embernek legyen stílusa. Legyen saját élete és ez látszódjék meg rajta, egy férfi legyen önálló és panasz helyett oldja meg. Ha kesereg magában tegye, ne világ szégyenére. Én sem akartam szégyenben maradni. Kértem kölcsön az egyiktől 2-3 órára pénzt. Bementem a helyi abc-be és megvettem az összes tojást. Egy raklapon kitoltam és a bejáratnál árultam majdnem kétszer annyiért.
Figyelem, ez amolyan egyszer volt Budán kutyavásár eset, azt hiszem ezt azóta már nem lehetne megjátszani. Én sem mehettem be többet abba a boltba, pedig nagyon tetszett az egyik pénztárosnő, miután Eszterrel szakítottam még randira is hívtam. El is jött.
Az összes tojást eladtam. Morogtak ugyan és volt aki kiabált velem, hogy micsoda szemtelenség, itt meg ott annyi. Akkor ott kell megvenni kiskezitcsókolom és ne tartsa fel a sort, de azért megvette. Csak nem fog 6 megállót buszozni olcsóbb tojásért és most az egyszer kibírja azt a kis különbséget.
Ezzel én is így voltam, lett egy kis plusz pénzem és a kölcsönt is vissza adtam.
A pénzemet viszont elnyerték, nem hiába, nem bújhatok ki a bőrömből.
Aztán ott volt a Keravill. Nagyon jóban voltam az ott dolgozókkal, szénné röhögtük magunkat rendszeresen, egyszerűen életet vittem a szürke kis hétköznapjaikba. Ők 3 -féle videoszalagot árultak, de mind szar volt és nagyon drága. Én velük szemben árultam egy standon vagy 25-30 félét + a horror és pornófilmeket. De megfigyeltem, hogy rendszeresen akadt olyan vevő, aki inkább megvette a szart ott és az enyémet meg majdnem leköpte, hogy maga biztos hamisítványokat árul és megvetően rám nézett.
Az anyátok mindenit faragatlan tuskók, majd én adok nektek.
Megbeszéltem a Keravill vezetőjével, hogy adok nekik hitelbe a kazettáimból, hogy azokat a vevőket se veszítsem el, akik kizárólag csak hivatalos helyen, üzletben akarnak vásárolni.
Eleinte nem tetszett a vezetőnek, hogy amit én a pulton adok 150-ért, ők azt miért kapják tőlem 300-ért és adják 400-ért.
Azért bazmeg mert ez eredeti és ha látják mekkora az árkülönbség a piaci meg a bolti között, akkor jogosan gondolják, hogy az enyém hamis és az üzletben lévőnek megnő a szemükben az értéke.
Közel ugyanakkora forgalmat bonyolítottak, mint én csak nekem dupla haszon, hiába a minőséget meg kell fizetni
Egyszer mikor Eszter megkapta a fizetését és mondtam neki, hogy mibe fektessük, akkor teljesen kiakadt és a fogai közé vette a pénzt, letérdelt elém és rámköpte, hogy itt van nesze, vedd el az egészet és sokáig zokogott. Nem vigasztaltam meg, nem öleltem át csak magamban megjegyeztem, hogy jó nagy ökör vagyok, lejárattam magam. Látták az egészet a keravillból és a vevők, akik minden nap arra járnak és a nevemen köszöntenek.

Azt sem tudom mi volt a kedvenc színe, virága, étele, itala és mire vágyott. Biztos tervei voltak a fizetésével, hisz egész hónapban keményen dolgozott és bár élvezte biztos sokszor elfáradt.
Elvettem az életéből 4 évet és nagyon nehezemre esett megválni tőle s nem is volt egy hétköznapi eset.
Nem vettem észre, de Péterrel egyre többet nevetgéltek, Péter figyelmes és gondoskodó volt. Meg is hívott bennünket a lakására születésnapját ünnepelni.
A feleségével már rég jeges volt a kapcsolata, ezért a gyerekkel együtt elzavarta őket arra az időre. Engem meg leitatott egy görög itallal, miután kidőltem nekiláttak az ágyon mellettem csókolózni. Arra ébredtem és azonnal felpattantam, ráparancsoltam, hogy azonnal indulunk és kint az utcán a kerítésnek nyomtam és lekevertem neki egy pofont. Miért tetted ezt velem? Miért nem szóltál inkább időben?

Meghallottál volna bármit is kérdezte.

Aznap este próbáltam vele szexelni de nagyon ideges és feszült volt, csak kötelességből tette én meg, hogy pontot tegyek az ügy végére beleélveztem, holott előtte soha. Gondoltam majd ezzel magamhoz láncolom a szívét.
Másnap magamhoz vettem egy kis pénzt és eltűntünk egy hétre Szilvásváradra.
Végig ott volt mellettem, beszélgettünk is, kirándultunk, étterem, mindent megadtam neki, amit addig sosem és csak este jött meg az életkedve és akkor virult ki, amikor visszaértünk a szállodába és végre telefonálhatott.
Egyszer kihallgattam, hogy kivel beszélget, Pétert hívta és felszabadultan kacagott.
Miután visszamentünk Pestre elszökött a Petivel és 2 hónapon keresztül bujkált, Peti kivett neki egy szobát és nem is dolgozott.
Végig reménykedtem benne, hogy visszakapom Őt, hogy majd visszajön. Nem tette, csak a pontot a végére. Küldött egy levelet és írta, hogy nagyon szeret és ne haragudjak rá, de Ő Petivel szeretné élni tovább az életét.
Kiszakadt belőlem egy világ, megsemmisültem, talán a halál tud ilyen magányossá tenni, mert azzal is egyedül kell majd szembenézni, nem lesz ott mellettünk senki csak maga Isten, a puszta valójában, ahogy ígérte.

Potyogtak a könnyeim, nem látta senki mert az első mondat után rohantam egy közeli parkba, tudtam hogy baj lesz.

Összetéptem a közös fényképeket és kórházba kerültem egy napra, idegkimerülés, remegtem és benyugtatóztak.

Hetekig csak kóvályogtam, nem találtam a helyem. Volt olyan, hogy a Két Pisztoly sörözőben megismerkedtem egy lánnyal és kértem aludjon aznap éjjel nálam, nem akarok tőle semmit, csak nehéz egyedül, rettegek ha hazamegyek abba az albérletbe, amiben együtt laktunk.
Azért a csajt csak megdugtam, de nem esett jól, másnap alig vártam hogy elmenjen és csak utána nyugodtam le.
Elteltek évek, tíz is. Pétertől született egy gyereke, egy kislány de Eszter családi vonalán beütött valami elmebaj és a kiscsaj kicsit zavaros volt. Később Péter elhagyta, azóta magányosan él. Ennyit tudok róla, ha most találkoznék vele valószínűleg megkérdeznék tőle pár dolgot, hogy hogyan emlékszik rám, együtt éltünk 4 évet, egy ágyban aludtunk, ugyan azt az ételt ettük és nem is ismertük egymást.

Azt nem mondom, hogy más ember lettem, vagy hogy gyökeresen megváltoztam volna, inkább olyan feleséget találtam, aki ezeket eltudja nekem viselni és ha kell visszavág, van ám neki szája, megmondja mi legyen
Született is két stramm kisfiunk, égetni való mindkettő.

Napokban itt járt a Böce és megjegyezte, hogy Levente milyen önálló. Neki is fia van a Bendegúz, de nagyon gyámoltalan, állandóan az apja mellett áll, nem menne tőle arrébb, a két fiú között van 3-4 év.
Aztán mondja, hogy biztos azért, mert te is önálló vagy, ezért önállóságra neveled.
Én nem tudnék így élni, én inkább elvégzem a munkám profin és utána fizessék ki, ha meg kevés verem az asztalt.

Ez valóban így van, én meg azt nem tudnám soha elképzelni, hogy én valahova időre bemenjek és ott nekem mondjanak valamit. Nem megyek sehová és maradjanak csendben. Inkább jöjjenek ide hozzám és majd én megmondom mi lesz, én meg így élem az életem.

Veszélyes.

Hja és hogy mi ebből a tanulság? Semmi, de ebből kell kihozni a legjobbat.

Hozzászólások

(#1) Vamp


Vamp
senior tag

''idegkimerülés, remegtem és benyugtatóztak.''

Őszintén szólva valami hasonlót élek most át én is. Kicsit sok volt nekem az elmúlt 2 hét, maximáisan át tudom érezni milyen állapotban lehettél.


Észrevettétek mostanában, hogy az offtopic szekciót milyen kevesen kommentálják?

(#2) ollie válasza Vamp (#1) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Mostanában nagyon kevés a cikk.


Guga, neked aztán volt életed.

***

(#4) joghurt válasza Vamp (#1) üzenetére


joghurt
addikt

Az offtopic szekció rengeteget megmutat a szerzőből, és kevesen vállalják ezt a pucéran való kiállást. Ugyanúgy, a kommentezők is sokat elárulnak magukról.

Amúgy meg az a lényeg, hogy elolvassák, és elgondolkozzanak rajta, vagy hogy oldalakon keresztül flame-eljenek, hogy Intel vagy AMD (ATI vagy nVidia)?

A tej élet, erő, egészség.

(#5) zolle


zolle
tag

gratulálok. érdekes, és élvezetes olvasmány volt, és szerintem mindenképpen több lettél az esetből tanulva, bár ezt nekem nincs jogom megmondani. mindenesetre megesik, hogy az ember együtt él valakivel, és tényleg nem is ismeri.

guga, te egy jó arc vagy:D

(#6) Vamp


Vamp
senior tag

Nem azzal van gondom hogy kevés a cikk, hanem hogy senki nem mutat érdeklődést az újak iránt. Persze hogy sokat megmutat egy írás, szvsz ennek az oldalnak ez is lenne az egyik célja, azaz megmutassa a PH-sok életét. Sajnálom hogy ilyen kevés írás születik mostanában, bízom benne hogy nem süllyed el a oldal, annál sokkal több érték van rajta.

(#7) joghurt válasza Vamp (#6) üzenetére


joghurt
addikt

Ha sok érték van rajta, az csak eggyel több ok rá, hogy elsüllyedjen. Nézd csak meg, mik azok a témák, amik pörögnek! :(

A tej élet, erő, egészség.

(#8) tildy válasza joghurt (#7) üzenetére


tildy
nagyúr

Jó cikkhez nem nagyon lehet mit hozzátenni. Az meg, hogy szuper, király, satöbbi egy idő után unalmas...

Guga: Van egy olyan érzésem , hogy Eszterrel való kapcsolatod nem volt véletlen, és az sem, hogy így vége lett.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#9) evR válasza joghurt (#7) üzenetére


evR
aktív tag

ezt lehet pont nem itt kellene, az egyik legaktívabb szerző topikjában.. viszont mindenképpen megérdemelne a téma pár sort...

:U

[Szerkesztve]

''...trend a lelke mindennek...''

(#10) joghurt válasza evR (#9) üzenetére


joghurt
addikt

Szerintem te totál félreértesz. Én is azt sajnálom, hogy az ilyen témák helyett mondjuk a parkolási bírságok anyázása pörög.

A tej élet, erő, egészség.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.