2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • CV

    Középiskola? Gimnázium? Azt szoktam hazudni, hogy van, kinézik belőlem, a munkám miatt többet is.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Teszt 14 éve 64

  • A bungi Projekt

    [jutubos, prezentációs filmecske]

    Budapesten 40nm-es számítástechnikai szervizünk volt :D
    Miután Bánkra költöztünk, sokáig bent a lakásban dolgoztam. Szereltem a gyerekek szobájában, a konyhában, a fürdőszobában, a hálószobában. Este, ha jött haza a nejem, s szeretett volna megágyazni, lefeküdni pihenni, s nekem még 3-4db számítógép alkatrészeire bombázva a szőnyegen hevert, akkor mindig veszekedés tárgya volt.

    Ezt hivatott kiváltani a bungi projekt. Főleg, hogy én általában reggel 4h után már ébren vagyok, így van hova kihúzódni Kossuth rádiót hallgatni, meg sziszletni.
    Megírhattam volna élményszerűbben is, meg empírikusan megfűszerezve, hogy hol a térded csapkodod, s azért könnyes, hol a meghatódottságtól. De most nem érdekel, nem érek rá, szeretnék egy egész álló napot sörözni :DDD

    Inkább álljon itt Pola véleménye az esetről:

    Folytatás...

    guga 14 éve 27

  • Guga, hogy te mekkora paraszt vagy!

    Guga, hogy te mekkora paraszt vagy!

    [prezentációs jutubos filmecske]

    (intergugasztikus, gugálatos, csapongó, a szokásos )

    1Móz 3,19
    Orczád verítékével egyed a te kenyeredet, míglen visszatérsz a földbe, mert abból vétettél: mert por vagy te s ismét porrá leszesz.

    Gyulának a nagypapája azt mondta, hogy a szőlőművelés után, ha beesteledik, az ember nem kér mesét, könnyen elalszik. Igaza van, nem kellett altatni.
    Mondjuk én a kökényesből vettem ki a részem, könyök vastagságú bokrokat irtottam ki a ribizlisből. A kökényesre meg azt mondta, hogy étet.
    Egy ifányi bokrot kiirtottam, utána hiányzott a falat.

    Gyula egyik este hívott mobilon, hogy guga gyere ki a szemben lévő hegyre, mutatok valamit.
    Dehogy akaródzott mennem, akkor szálltam le a motorról, fürödni, enni, és egy pofa sörre vágytam. Tudta, hogy a nap vége felé járok, s megkérdezte, hogy vacsoráztál már?
    Igen.
    Persze nem.
    Belezavarodtam, azt hittem vacsorázni hív, mozdulni sem akartam, medve be a barlangjába, be a fürdőkádba, aztán harapás, s egy pofa sör.
    Mondtam inkább holnap, mert még nem vacsoráztam.

    Folytatás...

    guga 14 éve 27

  • Bánk 2010. május 1. programtervezet:

    Először is bízzunk benne, hogy verőfényes lesz.
    Mindenkit várunk a híres bánki szeretettel a tópartra a közös főzéshez az üstök mellé. Asszonyokat főleg krumplipucolás, zöldséghámozás, csülkös bab és kontyalávaló céljából. Férfiakat felállítani a sátrakat, sörpadokat s betolni Kubi traktorát.
    Amíg az asszonyok az üstök mellett tüsténkednek, a gyermekeknek a tó körül járdarajz verseny lesz., nevezni a helyszínen lehet. Az első három helyezettnek nyeremény.

    Ezt követően ebéd, melynek ára jelképes 2-300 Ft., a jegy egyben tombola is értékes nyereményekkel. Közben jó ebédhez szól a guga, mulatós zene gugával.
    A színpad mellett méretes terepasztalon: KI NEVET A VÉGÉN?
    A játék egyszerű, benevezni 4db dobozos sörrel lehet, a sörök a bábukat helyettesítik, azzal lehet lépni. Ha az ellenfeled bábuját leütötted, elfogyaszthatod.

    Ebéd után férfiszépségverseny.
    Keressük a bánki férfit, a karaktert.
    Nem a kigyúrt, fess, porcelánmosolyú, verdát bömböltetőt keressük.
    Épp ellenkezőleg, [(azt (demo)] a férfit keressük, aki megjelenésével lehengerli az asszonynépet, elbűvölő, bájos, van kisugárzása, egy igazi jellem, akinek látványára a szó bent akad, s minden hölgy elalél :DDD .

    Folytatás...

    guga 14 éve 5

  • GY.I.K

    guga 14 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.