Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115301) Stauffenberg válasza pzstm (#115284) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"Érdekes kérdés, és tényleg egyszer szívesen elmélkednék/értelmesen vitakoznék is akár valakivel erről..."

Én is, de sem a PS4, sem pedig az XO topikban nem lehet értelmesen vitázni, mert mindig vannak, akik letrollkodják a "takarodj innen" szintre az egészet. Talán kellene egy kiemelt prioritású, szigorúbban moderált konzolos szakmai topik vagy felőlem akár valami átfogóbb a játékipar egészéről. Mint az iPhone szakmai topik.

"console dying erős kicsit...inkább azt mondanám paradigm shift történik"

De a videó is pont erről szól. Nem az egész konzolosdi halálát jelzi előre sok elemző, csak a jelenleg ismert formáját.

Azt már csak én teszem hozzá, hogy a PS3-ból eladtak 80 milliót (Xbox 360-ból is), közben meg a PS4-ből már 60 milliónál elkezdtek lassulni az eladások, miközben az Xbox One részéről egy elképesztően nagy űr tátong (szóval kaptak onnan is elvándorlókat bőséggel). Az előző generációban a két platform kiadott 160 millió eladást, most meg jó esetben 100 milliónál járunk a kettejük összesítésében és a piacot domináló szereplő egyre lassabban nyomul bele a 60 milliós űrbe. Kevesebben akarnak ma már játékkonzolt venni, a fiatalabb generáció már máshogyan szórakozik és ha játszik is hagyományos videojátékkal, már kevesebb játékórát tölt benne. A PS4 valószínűleg eléri az elődjének az eladásait, az Xbox One meg valószínűleg nem. Ha a platformváltókat is nézzük, akkor látszik, hogy mindkét vállalat sok régi játékost veszített el. A Sony van szerencsésebb helyzetben, mert ő a kiesőket tudja pótolni régi Xbox játékosokkal, de a versenyelőnyét nem fogja tudni arra fordítani, hogy ezt a generációt érdemben nagyobbra bővítse, mint az előzőt.

A PS4 Pro pedig egyáltalán nem úgy fogy, ahogy azt sokan gondolták volna. Nyilván a streamer vagy a PC felé kacsintgató, stabilabb teljesítmény igénylő keménymag beruházott rá, de gyakorlatilag marginális szeletet tesznek ki a piacból. Éppen ezért lennék óvatos, mikor egyesek azt mondják, hogy majd az Xbox One X fogja befogni a szelet a Microsoft vitorlájába. Nem mindig érdemes önmagunkból kiindulni (személy szerint én is igénylem az erősebb vasat), mert a piac nem igazolja, hogy az emberek tömegével kívánnak rá. A piacnak elsősorban olcsó konzol kell, nem pedig bikaerős.

(#115302) rdt89 válasza pzstm (#115289) üzenetére


rdt89
addikt

Ez egy marha jó kezdeményezés a Microsoft-tól egyébként, mert rengeteg játékot játszhatok újra úgy, hogy ne kelljen a régi konzolokat birtokolni, ezért nálam hatalmas piros pontot kapnak a füzetbe (amit a kinect elkaszálása le is radíroz), és ha a következő generáción is megmarad ez a Classic-ig visszamenő BC, alap, hogy megint Xbox-ot veszek. :)

(#115303) Zoleee83 válasza Stauffenberg (#115301) üzenetére


Zoleee83
addikt

" Éppen ezért lennék óvatos, mikor egyesek azt mondják, hogy majd az Xbox One X fogja befogni a szelet a Microsoft vitorlájába."

Igen és nem, de csak a saját véleményem.

Az igen része:
Tuti hogy nem adnék ki 300+ k-t egy olyan PC-ért mint amit a OneX hoz technikai tudásban, szóval elég nagy szél lesz ez, ha csak a saját ismerősi körömből indulok ki, sokan fogják venni. (30+ csapat).

A nem része:
Nem cserélem le a OneS-t , az én igényeimnek tökéletesen megfelel, elégedett vagyok vele.

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#115304) hackeeeee


hackeeeee
Jómunkásember

Tesco-ban 60k az 500GB-s minecraft csomag. One S.

Véleményem szubjektív...

(#115305) Stauffenberg válasza Zoleee83 (#115303) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

De a saját ismerősi kör nem biztos, hogy egy jó mintavétel. Nekem például kevés az Xboxos ismerősöm, sokkal többen vannak PS4-en. De a legtöbben PC-sek és a többségük azt mondja eszük ágában konzolra váltani, de ha mégis, az PS4 lenne. Akkor ebből most mit szűrjek le? Az ellenkezőjét annak, amit mondasz?

Sokkal beszédesebb az, hogy mi történik a piacon. Egyrészt nem csak a 300+ ezres PC létezik és minden ötödik alap PS4-re jut egy PS4 Pro eladás. A többség olcsó gépet akar. A PC-s és a konzolos is. Ott van a vadiúj Xbox One S és PS4 Slim 80 ezerért (akcióban meg 60 ezerért is kifogható). Ez a fele (vagy bőven kevesebb, mint a fele) egy Xbox One X árának. A játékosok többsége ezzel bőven beéri.

Én drukkolok az Xbox One X-nek, félreértés ne essék. Csak a Sony példája alapján nem érdemes többet gondolni róla, mint ami. A többség számára értelmezhetetlen az előny amit ad. Ez a gép azoknak készül, akik pontosan tisztában vannak az erejével, de ez egy szűk réteg.

(#115306) parandroid válasza Stauffenberg (#115301) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Lehet, hogy hülyeség, de amit én már rég elvárnék az informatikai fejlődéstől, az egy full integrált okosotthon.

1.) egyetlen számítógép az egész lakásban
2.) ha bekapcsolom a tévét, elérjem a filmgyűjteményemet
3.) ha zenét szeretenék hallgatni, akkor bekapcsolom az adott helyiség hangszóróját, és választhatok, hogy saját gyűjtemény, streaming, rádió, vagy webrádió
4.) ha játszani akarok, akkor kezembe veszem a kontrollert, és játszok a tévén, a profilomra megvett játékaimmal (akár steam, akár ms account),
5.) vagy leülök az íróasztalhoz a monitor és a dokkolóra kötött egér-billentyűzet elé,
6.) ahol egyébként nyugodtan tudok dolgozni is a fájljaimmal,
7.) amiket eleve egy központi tárhelyre ment, és akár felhőbe, akár otthoni, cserélhető tárolóra (külső merevlemez, esetleg rögtön két példányban)
8.) ha csak internetezni akarok, arra ott a telefon, vagy a tablet, de nyilván legyenek már leszinkronizálva a könyvjelzőim, meg a lementett fájljaim itt is
9.) skype, vagy egyéb videóhívás működj nyilván az egyes eszközökön, illetve a nappaliban a tévén is (akár külső kamerával
10.) a család minden tagjának legyen saját accountja, menedzselhetően, a gyerekek esetében nyilván felügyelhetően
11.) teljes otthonfelügyelet (világítás, fűtés, nyílászáró nyitásérzékelők, akár biztonsági kamerák, illetve kaputelefon távolról elérése is)

A durva az, hogy ez valójában már mind megvalósítható lenne. Persze egyedileg méregdrága, de ha egy nagy cég egyszer nekifekszik, hogy mindent integráljon, és a dolog tényleg működik is, azzal olyan szinten le lehetne tarolni a piacot, hogy az jelen pillanatban kb elképzelhetetlen - és nem is biztos, hogy felhasználói szempontból jó lenne.

Persze az optimális az lenne, ha modulonként szerezhetnél be mindent, és azon belül is te döntenéd el, hogy melyik gyártó melyik modulját szeretnéd használni, illetve milyen accountokat kapcsolsz bele, úgy értem, nem csak a fűtőtestek, és a világítás esetében, hanem mondjuk azt is, hogy a központi egységet a sonytól, vagy a ms-tól (vagy a Samsungtól, esetleg az appletől) veszed, vagy hogy az apple, vagy az ms accountodat (vagy mindkettőt) szeretnéd integrálnia rendszerbe, ugyanez a helyzet az ms store-os, apple store-os, vagy akár psn-es, vagy steames appjaiddal, játékaiddal is.

Na, egy ilyen integrált környezetben definiáld a játékkonzol fogalmát, vagy találd ki, hogy akkor ez most milyen generáció!

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#115307) Janusz001 válasza hackeeeee (#115304) üzenetére


Janusz001
őstag

Békéscsabaiban egy darab sincs, szombaton és tegnap is néztem.

(#115308) Stauffenberg válasza parandroid (#115306) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

De amúgy miért jó ha a teljes okosotthonod ugyanattól a gyártótól érkezik? Mi van amikor a gyártó eltűnik a piacról, mert 10 évente minden a feje tetejére áll az informatikában? Vagy csak egyszerűen megunja kiadni a hibajavításokat?

Van egy jól menő informatikus ismerősöm, az ő otthona nagyjából pont ilyen. Mindent elér az iPhone-járól, legfeljebb nem mindent ugyanabból az appból. Na és? Minden kompatibilitási gond megoldható ha a gyártók szabványosítanak. Ha minden házon belül készül, akkor megeshet, hogy majd csak tőlük vehetsz okosvillanykörtét, okoshűtőt, okoskutyakajaadagolót meg még okosbudipapírt is, mert a Google nem ugyanazokkal van leszerződve, mint az Apple.

Én azt várom, hogy ipari szereplők álljanak össze szabványokat kidolgozni. Sokkal jobb az innovációnak, ha vehetek Samsung okosfüggönyt a Sony okoskandalló meg az LG okosklíma mellé, mintha az egész lakásomat csak egyetlen cég, nem átjárható rendszerével szórnám tele.

(#115309) hackeeeee válasza Janusz001 (#115307) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Szegediben van, haver küldte a képet róla.

Véleményem szubjektív...

(#115310) ferkoczy válasza rdt89 (#115302) üzenetére


ferkoczy
tag

Kár, hogy néha hajszál kerül a levesbe: ugyan nagy eséllyel nem sokakat érint (ezért is tojik rá a MS), de pl gyermek fiókkal fizikai konzolon kívül nem lehet marketplace-ről vásárolni 360as játékot (--> Goldos ingyenest se), így a BC nem sokat ér ezeknek az accountoknak...

(#115311) Silεncε válasza pzstm (#115296) üzenetére


Silεncε
őstag

Az megvan, hogy a 360 hogy megy, csak azt nem tudtam, hogy a Classicot hova tették be. Mondjuk az durva lett volna tényleg, ha duplán emulálnak, azért ennyire az MS-nél se hülyék a programozók... (bááár a mobilos rendszer állapota után...)

Stauffenberg (115301): lassulnak a konzoleladások, emelett egyre kevesebb pc fogy évről évre. A mobilok fogják tönkretenni mindkettőt.. Ami nagyon nagy baj..

[ Szerkesztve ]

(#115312) #67947008 válasza Stauffenberg (#115308) üzenetére


#67947008
törölt tag

"Minden kompatibilitási gond megoldható ha a gyártók szabványosítanak."

Amikor a HDR-ről van két teljesen eltérő szabvány...akkor az ilyen mondatokon jót lehet mosolyogni. A szabványosítás kurvajó lenne, de sajnos az informatikában nagyon ritka, hogy minden piaci résztvevő ugyanúgy képzeli el a szabványt (lásd pl a webböngészők...........).

(#115313) Janusz001 válasza hackeeeee (#115309) üzenetére


Janusz001
őstag

Ez van, írták már itt is pár napja, hogy van máshol is Tescoban ilyen olyan bundle 60k -ért, én ezért is mentem el megint megnézni, hátha elkerülte a figyelmem.
De talán jobb is, csak az 1 -TB -s változat felé hajlok, csak jó árban mostanában nem lelek sehol újonnan.

(#115314) parandroid válasza Stauffenberg (#115308) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Jaja, pont erre jutottam én is a végén, illetve hivatkoztam a közepén, hogy nekünk (felhasználóknak) az lenne az igazán nagy szívás.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#115315) negyven2


negyven2
veterán

Microsoft kills off Kinect, stops manufacturing it

"Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

(#115316) Zoleee83 válasza parandroid (#115314) üzenetére


Zoleee83
addikt

Ha valakit esetleg érdekel Wolfeinstein II Live Stream by TheVR

PC-n egyelőre döcögősen indul , van pár ismert hiba, de van még 2 nap megjelenésig.

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#115317) Stauffenberg válasza #67947008 (#115312) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Van két szabvány, ami egyébként pont sokkal élhetőbb, mintha az összes gyártó menne a saját feje után. Ez a két szabvány például felüdülés a 3D televíziók vadnyugati állapotaihoz képest.

Amúgy a filmipar a szakmám és ha két uralkodó szabványról sikerül konszenzusra jutni az egy teljesen istenes állapot. :) Ez vezet oda, hogy egyre több DolbyVision-képes televízió tudja a HDR10-et is, ami az elterjedtebb. A DolbyVision egy jóval fejlettebb professzionális szabvány, de sokba kerül a TV gyártónak és csak a követelményeket teljesíteni tudó televízióba engedi be a Dolby (szóval drága a vásárlónak is). A HDR10 meg egy nyílt szabvány, kötetlenebb követelményekkel, ezt bele lehet tenni a kenyérpirítótól a legdrágább házimoziig mindenbe, de a megjelenített tartalom minősége erősen ingadozó. De olyan nagy jelentősége nincs, ha a TV már tud egy HDR10-et, akkor van HDR-ed, ha meg még DolbyVision is van, az egy értékes extra ha alá tudsz fűteni megfelelő tartalommal.

Ez kicsit olyan, mint az MP3 meg a különféle losless audio formátumok. Az egyik az átlagnépnek készül tömegfogyasztásra a másik meg a high-end megszállottaké. Elférnek egymás mellett.

(#115318) sepsi0 válasza nOvOp (#115002) üzenetére


sepsi0
őstag

A Tv-n (menü) állítsd át a hdmi-t pc módba.
Ha ilyen nincs akkor másra, egyik jó lesz.

(#115319) birorichard válasza pzstm (#115284) üzenetére


birorichard
őstag

"Ha két év múlva Sony azt mondja teljes generációváltás jön, akkor kiadnak egy PS5-öt ami nem fogja futtatni azokat a játékokat ami PS4/PS4 Pro esetén mennek?" - na ettől jobban tartok azon az oldalon mint itt. Tudom, történtek már érdekes dolgok, főleg az MS háza táján, de annyira a BC-t kommunikálják és abba fektetnek, hogy ugyan jelen formájában engem nem igazán érdekel, de kellően reprezentálja a hozzáállásukat a témához, ami szimpatikus. Más kérdés, hogy a gyakorlatban mennyit játszanék 5-6 éves játékokkal, mennyit veszítek azzal, ha a másik "oldal" előnyeit szeretném kihasználni, mindenesetre önmagában véve hatalmas és jó dolog attól függetlenül, h nem nekem készült.

Szerintem egyébként ez kardinális kérdés lesz a következő "generáció" esetében, hogy egyik-másik konzolon lehet-e majd futtatni a előző gép játékait. Remélem, hogy ez a sony számára is a subminimum már.

"Én is, de sem a PS4, sem pedig az XO topikban nem lehet értelmesen vitázni, mert mindig vannak, akik letrollkodják a "takarodj innen" szintre az egészet. Talán kellene egy kiemelt prioritású, szigorúbban moderált konzolos szakmai topik vagy felőlem akár valami átfogóbb a játékipar egészéről. Mint az iPhone szakmai topik."] + fektett 8

[ Szerkesztve ]

(#115320) hackeeeee válasza Janusz001 (#115313) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Nem tudom meddig lesznek S gépek polcon, vagy maradnak-e későbbre egyáltalán.

Véleményem szubjektív...

(#115321) rdt89 válasza negyven2 (#115315) üzenetére


rdt89
addikt

Szomorú hír, mert x360-on nagyon sok izomlázat köszönhettem neki, és szerettem volna One-ra is beruházni, de így meg az eddig rá megjelent játékok miatt sajnos ez elmarad. :(

(#115322) Stauffenberg válasza hackeeeee (#115320) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Az Xbox One S egészen biztosan marad, pont az imént fejtegettem, hogy a Sony sem hülye kinyírni az alap PS4-et, mert még mindig csak minden ötödik gép Pro kiadás. Az emberek többsége egyszerűen nem annyira ínyenc, hogy a legdurvább vasat vegye meg, a többségnek olcsó konzol kell.

A Sony és a Microsoft kínálatában is ott lesznek az olcsó alapgépek mindvégig amíg a generáció kitart (újabb revíziók jöhetnek ugyanarra a hardverre, mindig ezzel lehet a gyártási költségeket csökkenteni).

(#115323) hackeeeee válasza Stauffenberg (#115322) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Hát, meglátjuk, kíváncsi leszek..

60k-ért az 500-as gép amúgy egész jó vétel, ~20k egy 1TB-s külső vinyó, és 70-ből megáll.

Véleményem szubjektív...

(#115324) v-man


v-man
őstag

Cdkeysplus mellett még honnan lehet paypallal fizetve szingapúri gift cardot vásárolni? Köszi

XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X

(#115325) gduck válasza negyven2 (#115315) üzenetére


gduck
addikt

Kár érte, iszonyat jókat lehet vele szórakozni :( Na persze csak X360-nal, mert baxtak játékot csinálni ONE-ra :(

(#115326) Gabesz84 válasza hackeeeee (#115323) üzenetére


Gabesz84
őstag

sztem az úgy 80 lesz :)

(#115327) EmThor válasza negyven2 (#115315) üzenetére


EmThor
addikt

Arconköpés. Zseniális a Kinect, később még AR/VR-hez is jó lett volna.

A játékok is zsenialisak ra, nagyon sannalom, hogy abbahagyják. :(

Szerk.: Volt játék X1-re is kinecthez, én a D4-el kezdtem a boxos pályafutásom, kivételes játék, kinect-re tervezve! Most a Blue Estate-et nyustolom, az meg egy király rail shooter.

[ Szerkesztve ]

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

(#115328) Baltazár123 válasza rdt89 (#115321) üzenetére


Baltazár123
senior tag

A kinectes x360-os játékok is gyanúsan nem kerülnek be a BC-be.

(#115329) bLaCkDoGoNe válasza Baltazár123 (#115328) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Az mondjuk tök érthető, tekintve hogy hardver a két Kinect.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#115330) EmThor


EmThor
addikt

Sajnos nem találom hol lehetne megvenni a Ninja Gaiden-t a store-ból. PoP van, de se Black se Crimson Skies.

Attól tartok írni kell twitteren nekik..

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

(#115331) bLaCkDoGoNe válasza bLaCkDoGoNe (#115329) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Nem tudom, hogy maradt ki a "különböző" szó a fentiből... :B

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#115332) n.p válasza EmThor (#115330) üzenetére


n.p
csendes tag

Itthon csak KOTOR, BloodRayne 2, Red Faction 2 és PoP van... :(

(#115333) parandroid válasza EmThor (#115330) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem minden játék érhető el minden országból. És mivel a 360-as store még a régióváltással sem enged trükközni, csak azokat a játékokat fogod tudni megvenni, amik Mo-n is elérhetőek, és azon az áron, amiért ott adják őket (ezzel speciel szerencsés helyzetben is vagy).

Kinect témához: A marketing hagyján, de pár tízezer emberrel megvetették az első szériás One-hoz, merthogy anélkül sajnos nem adhatják, annyira a gép szerves része. :C

Aztán ha váltottál gépet (és kimaradtál az ingyen adapter osztogatásával járó első körből), akkor vehetsz hozzá adaptert méregdrágán, ha esetleg mégis kinectezni szeretnél továbbra is. (szivatás 2) ;]

És végül beszüntetik az egészet úgy ahogy van, gyártásostul, támogatásostul. (szivatás 3) :U

Way to go, fiúk, előre a Lumiai úton! Idióták.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#115334) a.sebi válasza parandroid (#115333) üzenetére


a.sebi
őstag

Abszolut egyet ertek ! A microsoft helyében minimum egy db AAA jatekkal megajandekoznam azokat akikre ráeeöltették a kinectet , mondjuk en ha lett volna kinekt nélküli , akkor is a kinecteset vettem vna !
De ők ezt nem tudják 😂😂😂😂

(#115335) parandroid válasza a.sebi (#115334) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Az a vicc, hogy én is hittem bennük. Mikor váltottam 360-ról, kinectes gépet akartam venni, de már nem lehetett újan ilyet kapni. Aztán meg nyilvánvalóvá is vált, hogy a teljes technológiát halálra ítélték, ahogy van, úgyhogy így utólag örülök is neki, hogy így alakult.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#115336) #91166208


#91166208
törölt tag

Sziasztok. Miert van az hogy a gow judgement az magyar menus es magyar felirat vegig? A tobbi gow jatek meg nem ?

(#115337) bLaCkDoGoNe válasza parandroid (#115333) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Nekem ez a Kinectes dolog volt az, ami miatt végül lemondtam a PS előrendelésemet, nem leszek többet early adopter semmilyen Microsoft terméknél.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#115338) Def26 válasza parandroid (#115333) üzenetére


Def26
félisten

Szerintem nem a kinectel volt a baj, hanem ezzel a ki ha én nem stílussal amit előadtak anno. Még most is kinyílik a bicska a zsebemben, ha arra az időszakra gondolok és ms helyében kibasztam volna mindenkit aki akkoriban ebben a gyászos marketingben részt vett. Ott jött igazán divatba fikázni az ms -t.

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#115339) DopeBob


DopeBob
addikt

Sziasztok, merre fele erdemes nezelodni ha uj gepet szeretnek? Helyi Tescoban ez a 60k-s bundle nincs, nem is tudtak rola semmit.

Elsosorban Forza Horizon 3 vagy Forza Motorsport 7-el erdekelne. Tud esetleg valaki valami jo vetelt? Black fridayt erdemes lehet megvarni?

MZ/X

(#115340) Zoleee83 válasza #91166208 (#115336) üzenetére


Zoleee83
addikt

A GoW 2 és a 3 is tartalmaz magyar feliratot tudomásom szerint, a 4 viszont nem ha jól tudom.

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#115341) #91166208 válasza Zoleee83 (#115340) üzenetére


#91166208
törölt tag

Es hogy kell bekapcsolni ?

(#115342) Zoleee83 válasza #91166208 (#115341) üzenetére


Zoleee83
addikt

Csak akkor fogja megjeleníteni ha a "Settings"-ben a "Local" Magyarra van állítva, próbáld meg, elvileg mennie kellene (ez konkrétan a GoW3-ra ha jól rémlik) ;)

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#115343) #91166208 válasza Zoleee83 (#115342) üzenetére


#91166208
törölt tag

Azon van minden !

(#115344) Chosen


Chosen
addikt

UK-ben vásárolt lemezes játék tartalmaz minden nyelvet? Tehát ha van belőle magyar, akkor UK-s lemezen is lesz magyar nyelv?

ShopTo sztori lezárult, hatalmas plusz pont nekik. DPD no komment, nyilvánvalóan nem talált semmit, de a ShopTo rendezte nekem a dolgot, pótolták a hiányzó játékokat, ma érkeztek meg.

[ Szerkesztve ]

(#115345) hackeeeee válasza Gabesz84 (#115326) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Hopp elírtam, sorry. :R

Véleményem szubjektív...

(#115346) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Sword Art Online Fatal Bullet - Új trailer, emellé megkaptuk a nyugati kiadás dátumát is: február 23.

Live-Die-Respawn

(#115347) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Rövid videók az Okami HD-ből:

[link]

[link]

Megjelenési dátum továbbra is december 12.

Live-Die-Respawn

(#115348) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

X-Com 2 ingyenes hétvége.

Live-Die-Respawn

(#115349) godzsy2 válasza Stauffenberg (#115317) üzenetére


godzsy2
senior tag

Azért az a Dolby Vision annyira mégse lehet olyan drága, ha egy 650 dolláros, 55 colos, idehaza noname budget TV-be is belekerült, amibe ráadásul még HDR10 is van. TCL 55P607 típusról beszélek, ami játékra is teljesen alkalmas az alacsony input lagja és alacsony válaszideje miatt.

(#115350) pzstm


pzstm
titán

Digital Foundry unboxes the final retail Xbox One X

Igen, ez már az a verzió, amit nemsokára mindannyian megvehetünk a boltokban. Kiválasztott újságírók megkapták a review unitokat ;)

Fullos embargo utolsó infóim szerint november 1-ig tart, de lehet ez alól vannak kivételek, vagy már módosult azóta ez a dátum :K

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.