Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115319) birorichard válasza pzstm (#115284) üzenetére


birorichard
őstag

"Ha két év múlva Sony azt mondja teljes generációváltás jön, akkor kiadnak egy PS5-öt ami nem fogja futtatni azokat a játékokat ami PS4/PS4 Pro esetén mennek?" - na ettől jobban tartok azon az oldalon mint itt. Tudom, történtek már érdekes dolgok, főleg az MS háza táján, de annyira a BC-t kommunikálják és abba fektetnek, hogy ugyan jelen formájában engem nem igazán érdekel, de kellően reprezentálja a hozzáállásukat a témához, ami szimpatikus. Más kérdés, hogy a gyakorlatban mennyit játszanék 5-6 éves játékokkal, mennyit veszítek azzal, ha a másik "oldal" előnyeit szeretném kihasználni, mindenesetre önmagában véve hatalmas és jó dolog attól függetlenül, h nem nekem készült.

Szerintem egyébként ez kardinális kérdés lesz a következő "generáció" esetében, hogy egyik-másik konzolon lehet-e majd futtatni a előző gép játékait. Remélem, hogy ez a sony számára is a subminimum már.

"Én is, de sem a PS4, sem pedig az XO topikban nem lehet értelmesen vitázni, mert mindig vannak, akik letrollkodják a "takarodj innen" szintre az egészet. Talán kellene egy kiemelt prioritású, szigorúbban moderált konzolos szakmai topik vagy felőlem akár valami átfogóbb a játékipar egészéről. Mint az iPhone szakmai topik."] + fektett 8

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.