Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:33

LOGOUT.hu

XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115284) pzstm válasza Stauffenberg (#115279) üzenetére


pzstm
titán

console dying erős kicsit...inkább azt mondanám paradigm shift történik. Jelenleg senki nem tudja, hogy ez az úgynevezett köztes generáció mennyire jó vagy rossz, mi sül ki hosszú távon belőle...teljesen új ez PS4 Pro és Xbox One X tekintetében is.

Lesz teljesen új generáció még egyáltalán? 5-6 évet nem tudnak adni, annyira felgyorsultunk. Évente újabb telefonok jönnek, újabb generációk jönnek (amik szerintem nem generációk, csak ráncfelvarrások)

3 év minimum kell egy új hardvernek, és nyilván nem titok, hogy Phil Spencer a next Gen Scorpio-n dolgozik/gondolkozik már.

Ami nagyon érdekes, hogy a Hyper-V és egyéb dolgoknak köszönhetően MS megoldotta a teljes visszakompatibilitást.

Ha két év múlva Sony azt mondja teljes generációváltás jön, akkor kiadnak egy PS5-öt ami nem fogja futtatni azokat a játékokat ami PS4/PS4 Pro esetén mennek?

Érdekes kérdés, és tényleg egyszer szívesen elmélkednék/értelmesen vitakoznék is akár valakivel erről...meglátjuk 3-4 év múlva mivel jön ki Sony és MS is

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Xbox One (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.