Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11776) D.Orion válasza Djuree (#11775) üzenetére


D.Orion
veterán

Milyen med-et? A heavy-k ellen is bekeverted korábban a BatChat-et. Megtanulhattad volna már, hogy én ritkán írok ide a fórumra, de minden hsz-t elolvasok és nem érdemes velem kikezdeni, mert ahol badarságot mondtál abból nem vakarod ki magad(és más sem). Írom a kész tényeket és az infókat, te meg itt jössz a legendáiddal és a meséiddel, meg a steril körülményes tesztjeiddel.

Az mekkora noobságra vall, hogy elindulsz egy ágon anélkül, hogy megnéznéd a tankok adatait. Mint például a feljebb elismert francia TD fail-od. Rajtad kívül itt mindenki tudja, hogy badarságokat beszélsz.

Már alig várom, hogy eljöjjön a WoWP nyílt része és olvashassam az újabb kezdő legendás hsz-eket abban a topikban is. És az ilyen embereknek van klánja, a legjobbak(nem én nem tartozom közéjük) meg egyedül nyomják, mert nem tudják elviselni azt nulla szintet amit a legtöbb klán egyes tagjai képviselnek.

11775 hsz van a topikban. Korábban még a T9 BatChat idejében felhoztad a heavy-k ellen is. A lényegen nem változtat, mert az nyeri meg a csatát aki a saját hasznára tudja fordítani a harcmezőt. Nyílt terepen a T62-nek esélye sincs, mert a BatChat lemozogja 1vs1-ben, kitáraz rá majd eltűnik és később visszatér a második tárral aztán a t62-nek annyi.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.