Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • revis

    csendes tag

    Üdv!
    Erre az okostelefonra esett a választásom hosszas gondolkodás után.(remélem nem bánom meg) Az első hsz-t és az idei évi hsz-eket is majdnem végigolvastam és megtudtam sok fontos információt is,de szükségem lenne még néhány információra, tanácsra.
    Ugye a T-mobile-nál kapható webshoppból perpill 60ezer. Miért olcsóbb,mintha az üzletükbe venném? Miben tér el? Ha valami gond van vele akár a Tmobile üzletébe is be lehet vinni és szó nélkül intézik a dolgokat?
    Nem kell valami gari papírt érvényesíteni előtte?
    Jb-ről is sok mindent olvastam,de nekem egyenlőre az alap is megfelelne,majd ha gari vesztés nélkül a tmobilnál is megoldható,akkor ráér a csere.
    Olvastam olyanokat,hogy valakinek 1 nap se kell,hogy lemerüljön,de van akinek akár 5 napig is bírja. Értem,hogy használatfüggő,nade azért remélem átlagos használat mellett a 2nap elérhető és használat nélkül(csak időnézésre, esetleg néhány hívásra,sms idejére használva) kb mennyi időt bír töltés nélkül?
    Mivel ez lenne az első Androidos mobilom, szükségem lenne a tapasztaltabbak tanácsára.
    Milyen alkalmazásokat érdemes rá feltenni,amik akár unaloműzés céljából,akár a teló célját szolgálja. Egy gyors felsorolás a program nevével és mire jó. pl.: olyan alkalmazás,amitől talán kicsit tovább bírja az aksi, akármit szívesen meghallgatok. Fontos lenne,hogy a garancia megmaradjon.
    Tok, fólia és memkártyára is szükségem lenne. Tudnátok ajánlani olyat,amiről csak jó véleményetek van a mindennapi használat során? Nem tudom mennyi helyet foglalnak a játékok, alkalmazások, ezért talán a 8 vagy 16gb-os karit vettem számításba, 32-est szerintem ki se tudnám használni, de ha elfogadható áron be tudnám szerezni, akkor megfontolnám annak megvételét, esetleg ha linkelnétek nekem helyeket,ahonnan meg tudnám rendelni a dolgokat,amikre szükségem lenne. Fólia ügyben vajon szükség van-e rá? ha igen, akkor milyet lenne érdemes? Tok ügyben is bármit szívesen meghallgatok.
    Köszönöm,aki végig olvassa és netán válaszolna is a néha ostobaságnak tűnő kérdéseimre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés